poprosil by som pomoct vo vybere novej TV do spalne. TV pozerame klasicky v obyvacke a potom sa presuvame do spalne a dopozeravame alebo ja si pustim nieco co som videl milion krat a pri tom zaspavame. Obcas sa stane ze sa nieco pozera na tej TV aj pocas dna alebo sa raz za rok zapoji PS5 a chvilu hraje.
Aktualne mam 32 monitor + Xiaomi tv box 2s + 2,0 reproduktory
Kedze su to tri veci , na androide som nenasiel nic na korektne vypinanie ked pozeram napr voyo a aj tak by mi ostali zapnute repraky tak to riesim inteligentou zasuvkou na ktorej nastavim casovac a na tvrdo vypnem vsetko ...
Poziadavky :
1. Musi to byt Nay alebo Datart (potrebujem sa zbavit poukazok DOXX plus fpoho)
2. Kedze pri tom zaspavame tak 43" je asi strop (mozno nejakym zazrakom ak by na to bol dovod tak 50tka)
3. Bol by som rad ak by system bol aspon rovnako svizny ako ten xiaomi tv box
4. Stacilo by asi aj FHD rozlisenie na takto malu obrazovku ale asi radsej 4k (lepsie sa to bude potom predavat)
5. Idealne rovno aj s nejakym stojanom na stenu (toto beriem ale ako bonus, musi byt naklapaci aj aby som ho mohol odlacit od steny kedze pojde asi do rohu izby a ten moze byt uz aj z ineho eshopu)
6. Rozpocet 300€ (strop je 450€ na to kolko by pri tej telke budeme travit casu a ze to bude taka mala telka je to az vela mam pocit

za kazdu radu dakujem velmi pekne