Roboticky vysavac
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Re: Roboticky vysavac max 400€
Tak a toto je naozaj lahôdka. Už X10+ bol zaujímavý a tento to už, hlavne cenovkou, zabil. Normálne, aby som uvážil, či mi stojí Eufy S1 Pro za tie prachy, keď toto stojí pod pětset už teraz.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Len pre doplnenie. Aktualne (April 2024) uz water hookup kit funguje na Slovensku bez problemov. Pouzivam niekolko tyzdnov a teraz sa uz vysavaca nemusim takmer chytat. Staci obcas (povedzne raz za 2 tyzdne) vodou ocistit podlozku, kde sa cistia rotacne mopy. Inak si vysavac sam cerpa vodu z vodovodu a rovnako vypusta spinavu vodu do sifonu pod drezom.
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
to je super, ja rozmyslam, ze prevrtam z haly do kupelne na tie 2 hadicky
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
Rozmyslam že by som rodičom kúpil to xiaomi x20+. Viete mi prosím poradiť ako funguje tá vyprázdňovacia stanica? Je tam nejaké jednorazové vrecko ktoré treba dokupovať alebo nádoba ktorá sa len vysype? Tiež by ma zaujímalo ako dobre to vie vyprázdniť vysávač lebo pri aktuálnom roborcku bez stanice musím aj ten filter slušne vyklepat alebo umyť.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Spoiler: ukázať
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
ja mám tú stanicu na S7 a za mňa dosť dobre, ale to je asik otázka akú špinu to vysáva, mám na filter ale radšej som začal vrecka lebo ten filter sa hned zajebe
klasicky z amazonu za euro tona vreciek
klasicky z amazonu za euro tona vreciek
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 04. Mar, 2016, 17:27
Ma uz niekto doma to Xiaomi X20+? Pozeram, ze stale na to neni moc recenzii, tak nejaka osobna skusenost by bodla ... popripade nieco, co v pohode povysava a trocha aj pretrie 65m2 do tych 300-400€?
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Podla tejto recenzie mi pride X20+ ako downgrade v niektorych vlastnostiach (nema detekciu kobercov, susenie mopovacich podloziek studenym vzduchom, slabsie mapovanie, atd...).
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
- eSsay
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 01. Okt, 2014, 20:04
Chcem aj ja kúpiť takéto čudo do bytu. Brácho mi poradil značku ROBOROCK. Ale videl som chvály hlavne na DREAME a iRobot
Ide mi prioritne o čo najlepší sací výkon + nech to má základňu, kde sa vysávač nabije, poprípade vysype aj bordel. Kľudne ak sa oplatí priplatiť nad 400€ kvôli lepšiemu výkonu, nemám problém
Neriešim hlučnosť ani mopovanie (s mopom pobehám ručne), nemám žiadne koberce, len čisto plávajúce podlahy a dlažbu (dokopy +- 70 m2), prechodové lišty max. do výšky 0,5 až 1 cm.
Akurát by bodlo pohodové ovládanie cez appku a to automatické vysypanie (ale zas nie na úkor sacieho výkonu v rámci ceny).
Otázka ohľadom navigácie: laserová vs. LIDAR, je v tom nejaký zásadný rozdiel??
Ide mi prioritne o čo najlepší sací výkon + nech to má základňu, kde sa vysávač nabije, poprípade vysype aj bordel. Kľudne ak sa oplatí priplatiť nad 400€ kvôli lepšiemu výkonu, nemám problém
Neriešim hlučnosť ani mopovanie (s mopom pobehám ručne), nemám žiadne koberce, len čisto plávajúce podlahy a dlažbu (dokopy +- 70 m2), prechodové lišty max. do výšky 0,5 až 1 cm.
Akurát by bodlo pohodové ovládanie cez appku a to automatické vysypanie (ale zas nie na úkor sacieho výkonu v rámci ceny).
Otázka ohľadom navigácie: laserová vs. LIDAR, je v tom nejaký zásadný rozdiel??
MB: MSI Z490 Gaming Plus CPU: i7-10700KF @5.1GHz 1.3V CPU cooler: Bequiet! Dark Rock 4 + TG Kryonaut RAM: G.Skill Trident Z Orange 16GB (2x8GB) @3200Mhz CL15 1.35V GPU: Asus RTX 3080 TUF O10G Gaming SSD: Samsung 970 EVO Plus NVMe 2000GB PSU: Bequiet! Straight Power 11 Platinum 1000W CASE: Fractal Design Define 7 Compact Black + Bequiet Silent Wings 3 (2x140mm + 1x120mm) MONITOR: LG 32GQ850-B (2560x1440p/260Hz (OC), 1ms, G-Sync, nano IPS) KEYBOARD: Sony VGP-UKB3 MOUSE & PAD: Razer Basilisk v2, SteelSeries QcK+ AUDIO: M-Audio Air Hub + Mackie MR524, Schiit Fulla E + Sennheiser HD 660S + AntLion ModMic
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Lidar a laser je jedno a to iste
- zoom
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00
tl;dr: Za mna Roborock S8, lebo ma fajn vysavanie a mopovanie. Cely tvoj byt zvladne prebehnut na jednu nadrzku a je imho somarina davat dvojnasobok (1000+ €) za nieco podobne. Radsej dnes 500 a o 2-3 roky dalsich 500, ked pokrocia technologie. Neato je moja oblubena znacka, ale skoncili. Dreame je asi OK, ale su mi nesympaticki (Cinania kopirujuci Cinanov) - na porovnanie vykonu si pozri videjko nizsie, pripadne ine. Eufy radsej nie. Roomba trochu zaostava, i ked ma fajn modely, ale ziadny model nema Lidar = fail. Xiaomi nemam nastudovane, nemam rad tu firmu, lepsie poradi niekto iny.
Na zaciatok poviem, ze by som asi chcel ist do vysavaca s mopom, aj ked chces iba vysavat. Neber ten mop ako nahradu velkeho rucneho mopu s mnozstvom vody, ale je to take kvalitnejsie vysavanie. Ako utriet zapraseny stol suchou servitkou vs vlhkou servitkou. Ten rozdiel na zemi je poznat, toboz ked su tam flaky a navyse mas k tomu idealny byt (dlazba a plavacka).
Ako taky safe bet by som videl ten Roborock. Je to fungujuce zariadenie, maju prepracovanu aplikaciu aj logiku celeho vysavania. V testoch dosahuje dobre vysledky. Co sa tyka sacieho vykonu, tak to je asi ako kedysi PMPO watty na reprakoch - cim viac pruzkov, tym viac Adidas. Toto je asi najprehladnejsia tabulka Roborock ponuky (rozbal si prvy post). Ako to najnizsie pozeraj Roborock S8, co je velmi fajn mopovaci robotik cisto s nabijacou zakladnou. Ako mozes vidiet, cim viac sacieho vykonu, tym mensie nadrzky na prach a vodu. Takze to mas nejako takto:
• S8 je cisto vysavanie a mopovanie (500,-€)
• S8+ prida zakladnovu stanicu, kam vyfukne bordel (uz si na 750,-€)
• S8 Pro Ultra prida aj automaticky vymennik vodnej nadrzky a umyvanie mopu (1050,-€)
• S8 Max(V) Ultra umyje mop teplou vodou, rozprasuje detergent, lepsie cisti rohy a tak (1430,-€)
To len aby si vedel, ako narastaju ceny. A ked napises, ze kludne priplatis "nad 400,-€", tak asi nemyslis 1400,-€, aby si mal vesmirny saci vykon a k tomu najmensie nadrzky na bordel.
Tu mas celkom fajn videjko, kde typek testuje vysavace a ma tam Roborocky a aj Dreame, tak si mozes pozriet, ci nechces radsej Dreame. Ako mopovaci robot tam zaujimavo dopadol ten Eufy S1 Pro (1400,-€), ktory ma ale slabsi vysavac nez S8. Navyse je to Eufy = Anker = Cina. Napriek tomu, ze hovorili opak, ukladali zaznamy z kamier v cloude a aj k nim priradovali uzivatelske data. Ked sa na to prislo, tak zmenili spravanie...? Nie, zmenili privacy policy, kde uz neslubuju, ze data sa neodosielaju do cloudu . Samozrejme o inych Cinanoch (ani o Roborocku) si v tomto tiez nerobim ziadne iluzie.
Na zaciatok poviem, ze by som asi chcel ist do vysavaca s mopom, aj ked chces iba vysavat. Neber ten mop ako nahradu velkeho rucneho mopu s mnozstvom vody, ale je to take kvalitnejsie vysavanie. Ako utriet zapraseny stol suchou servitkou vs vlhkou servitkou. Ten rozdiel na zemi je poznat, toboz ked su tam flaky a navyse mas k tomu idealny byt (dlazba a plavacka).
Ako taky safe bet by som videl ten Roborock. Je to fungujuce zariadenie, maju prepracovanu aplikaciu aj logiku celeho vysavania. V testoch dosahuje dobre vysledky. Co sa tyka sacieho vykonu, tak to je asi ako kedysi PMPO watty na reprakoch - cim viac pruzkov, tym viac Adidas. Toto je asi najprehladnejsia tabulka Roborock ponuky (rozbal si prvy post). Ako to najnizsie pozeraj Roborock S8, co je velmi fajn mopovaci robotik cisto s nabijacou zakladnou. Ako mozes vidiet, cim viac sacieho vykonu, tym mensie nadrzky na prach a vodu. Takze to mas nejako takto:
• S8 je cisto vysavanie a mopovanie (500,-€)
• S8+ prida zakladnovu stanicu, kam vyfukne bordel (uz si na 750,-€)
• S8 Pro Ultra prida aj automaticky vymennik vodnej nadrzky a umyvanie mopu (1050,-€)
• S8 Max(V) Ultra umyje mop teplou vodou, rozprasuje detergent, lepsie cisti rohy a tak (1430,-€)
To len aby si vedel, ako narastaju ceny. A ked napises, ze kludne priplatis "nad 400,-€", tak asi nemyslis 1400,-€, aby si mal vesmirny saci vykon a k tomu najmensie nadrzky na bordel.
Tu mas celkom fajn videjko, kde typek testuje vysavace a ma tam Roborocky a aj Dreame, tak si mozes pozriet, ci nechces radsej Dreame. Ako mopovaci robot tam zaujimavo dopadol ten Eufy S1 Pro (1400,-€), ktory ma ale slabsi vysavac nez S8. Navyse je to Eufy = Anker = Cina. Napriek tomu, ze hovorili opak, ukladali zaznamy z kamier v cloude a aj k nim priradovali uzivatelske data. Ked sa na to prislo, tak zmenili spravanie...? Nie, zmenili privacy policy, kde uz neslubuju, ze data sa neodosielaju do cloudu . Samozrejme o inych Cinanoch (ani o Roborocku) si v tomto tiez nerobim ziadne iluzie.
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Ja len dodavam ze mopovanie je super vec, ale neviem si predstavit ako to moze byt funkcne na modely bez zasobnika vodnej nadrze. Na mojom S8 Pro Ultra ten sajrajt co vylievam z nadrze je neskutocny (mam nastevene cistenie mopu kazdych 20 min) a na zmopovanie asi 55 m2 to minie cca 2/3 nadrze. Davam do pozornosti na novsich modeloch moznozst zapojenia priamo na vodu a odpad, takze ani nadrzky nemusis vymienat
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Dovoľ mi len pridať pár informácií. Začnem rovno s Eufy, lebo ja práve sledujem ako Eufy sa za posledný rok stal veľmi zaujímavou značkou a hovorím to ako majiteľ S1 Pro, ktorý som ešte aj backol cez KS. "Eufy = Anker = Cina" - a teraz mi povedz, ktorá značka nie je Čína (ok, Samsung a iRobot, aj keď vyrobené v Číne) a ak už, prečo toto nie je ako výhoda? Anker je tak pozápadnená Čína ako máloktorá iná značka (ešte samozrejme Xiaomi). Ku kauze je tu okrem Linusa a jeho znovu trošku zbrklej a subjektívnej reakcie aj trošku objektívnejší pohľad na veczoom napísal: ↑Po 19. Aug, 2024, 04:23 tl;dr: Za mna Roborock S8, lebo ma fajn vysavanie a mopovanie. Cely tvoj byt zvladne prebehnut na jednu nadrzku a je imho somarina davat dvojnasobok (1000+ €) za nieco podobne. Radsej dnes 500 a o 2-3 roky dalsich 500, ked pokrocia technologie. Neato je moja oblubena znacka, ale skoncili. Dreame je asi OK, ale su mi nesympaticki (Cinania kopirujuci Cinanov) - na porovnanie vykonu si pozri videjko nizsie, pripadne ine. Eufy radsej nie. Roomba trochu zaostava, i ked ma fajn modely, ale ziadny model nema Lidar = fail. Xiaomi nemam nastudovane, nemam rad tu firmu, lepsie poradi niekto iny.
...
https://www.youtube.com/watch?v=a_rAXF_btvE
A na druhú stranu, nové Eufy sú minimálne nadpriemerné a minimálne u mňa akosi som si ich začal všímať len nedávno a rovno šli z 0 na 100 aj čo sa týka navigácie a appky. Proste Ecovacs bez všetkých problémov.
Veľmi sa mi páči ale tvoje myslenie a vidím za nim logiku, avšak teraz ísť po najviac Adidas (v dobrom) modeli len preto, aby Esejo mal najlepší vysávač je síce fajn ale bez výhľadu do budúcnosti (ako už Molnart načrtol) - moja úloha pre teba - nájdi mi odkaz na kúpenie samotnej poriadnej stanice pre S8 - nenájdeš, nekúpiš, takže uvažovať nad S8 je zbytočné. S8+ je už lepšie kombo ale v týchto cenách už sa vieme baviť aj o iných kompletkách ako Dreame L10S (napríklad teraz je za vynikajúcu cenu na Alze) a to je prakticky čo by kameňom dohodil k S8 Pro Ultra ale za cenu ako S8+..teda aj za menej, teda za 550€
https://www.alza.sk/dreamerbot-l10s-ultra-d7554105.htm
čo je masakrálna cena - tomu robotíku chýba už len umývanie mopov teplou vodou, čo ale z tých testov za posledný rok nie je až taký zázrak ako by sa čakalo ale však prečo to nechcieť.
Ale čo si mi pripomenul Eufy, tak vlastne X10 Pro Omni je aktuálne za nejakých 700€ (s kódom na webe)
https://www.eufy.com/eu-en/products/t2351g11
a táto krabica v porovnaní od Vacuum Wars skončila masakrálne dobre voči konkurencii
https://www.youtube.com/watch?v=9D677jDPeAs
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- eSsay
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 01. Okt, 2014, 20:04
Jop pozeral som staršiu S7 (ten má brácho a je spoko), len som nevedel rozdiel medzi S a Q alebo REVO.
Práve preto ako píšeš - neberiem ten robo-mop ako náhradu ručného mopovania, preto mi je tam zbytočný
Tak či onak, väčšina z tých drahších zariadení ho už má, tak už to neriešim. Aj tak to nebudem používať. Mokrú riňavú handru aby mi to ťahal cez celý byt.... to radšej si sám pomopujem
Tie menšie nádobky na prach by nemal byť problém, ak vysávač má funkciu, že počas vysávania pôjde vysypať bordel do stanice a potom sa vráti dokončiť vysávanie. Dúfam, že je taká funkciazoom napísal: ↑Po 19. Aug, 2024, 04:23 ... Ako mozes vidiet, cim viac sacieho vykonu, tym mensie nadrzky na prach a vodu. Takze to mas nejako takto:
To len aby si vedel, ako narastaju ceny. A ked napises, ze kludne priplatis "nad 400,-€", tak asi nemyslis 1400,-€, aby si mal vesmirny saci vykon a k tomu najmensie nadrzky na bordel....
Nemám problém ani 1.400€ dať za to, ak to bude vysávať naozaj dobre. Ale zas čím viac vychytáviek/funkcií, tak tým skôr sa tam niečo pokazí si myslím
MB: MSI Z490 Gaming Plus CPU: i7-10700KF @5.1GHz 1.3V CPU cooler: Bequiet! Dark Rock 4 + TG Kryonaut RAM: G.Skill Trident Z Orange 16GB (2x8GB) @3200Mhz CL15 1.35V GPU: Asus RTX 3080 TUF O10G Gaming SSD: Samsung 970 EVO Plus NVMe 2000GB PSU: Bequiet! Straight Power 11 Platinum 1000W CASE: Fractal Design Define 7 Compact Black + Bequiet Silent Wings 3 (2x140mm + 1x120mm) MONITOR: LG 32GQ850-B (2560x1440p/260Hz (OC), 1ms, G-Sync, nano IPS) KEYBOARD: Sony VGP-UKB3 MOUSE & PAD: Razer Basilisk v2, SteelSeries QcK+ AUDIO: M-Audio Air Hub + Mackie MR524, Schiit Fulla E + Sennheiser HD 660S + AntLion ModMic
- zoom
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00
loleqboleq: Ja som celozivotny IT-ckar a rozhodne si nerobim nejake iluzie o dnesnom svete. Vsetko sa vsade zbiera, katalogizuje, analyzuje. Neberiem ani do uvahy overlordov z NSA a glorious CCP, ktori o mne budu mat balik dat a nemam moc na vyber. Ale stale vidim nejaky rozdiel medzi dvomi situaciami:
1) Data o mne zbiera napriklad Google ci Microsoft, vacsinou na cielenu reklamu, daju mi vediet, ze tie data zbieraju a pripadne mi nedaju moznost sa toho zbavit. Ak sa mi to nepaci, mozem ich produkt nepouzivat. Taktiez su tie data aspon nejako chranene, resp. mam vacsiu doveru k tomu, ako s nimi nakladaju - pre ich prospech samozrejme, ale aspon sa nepovaluju volne po nete a ich bezpecnostne timy budu svetova spicka.
2) Nejaka nepodarena cinska firma mi nahovori, ze si mozem vypnut posielanie dat do cloudu, napriek tomu zbiera biometricke udaje a priraduje k nim unikatny identifikator. Potom sa najde, ze je to plus minus autobus dostupne a namiesto toho, aby urobili aspon naoko nejaku show ("och, ukrutny problem, vyhodili sme cely cybersec team, uplne inak to budeme robit"), tak vlastne len zmenia podmienky pouzivania, aby to sedelo s biednou skutocnostou. Dovera neopravitelne nastrbena a nikdy v zivote im nemienim dat moje data a ani ich podporit mojimi peniazmi.
To video, co si dal, ako je OK rozbor situacie, ale mna ako uzivatela uz nezaujima, ze k suboru treba bruteforcovat nejaky string a ono to bude trvat dlhsie nez cely vesmir. Cela ta situacia vobec nemala nastat a bola v kazdom kroku zle vymyslena. Ked som si vybral, ze nechcem pouzit cloud, tak sa don nemali odosielat moje data. Ked uz sa tam nieco odoslalo, tak uplne maximalne nejake anonymizovane statistiky a nie biometricke data. Ked uz tam boli take data, tak nemali byt vonkocom pristupne (nie nutne bruteforcujucemu svetu, ale ani zamestnancom). Uz len fakt, ze taku amatercinu v navrhu architektury predviedli v dnesnej dobe, staci na to, aby som od nich nic nekupil. A nie ze tam vo videu typek hovori, ze zvoncek odosiela biometricke tvare do cloudu, aby sa to neukladalo v zariadeni a aplikacia nezaberala vela miesta. Blbost ako voda v prutenom kosi.
Ako Eufy vysavace technologicky asi fajn, ja ich kvoli ich failom nechcem, ale spomenute tu su. Veduci si moze vybrat, ci mu takato vec vadi alebo nie a podla toho nieco kupi.
Vcera som este kusok kukal tie videa a porovnania a chcel som poslat ten odkaz na ten Vacuum Wars test, co uz mas postnuty vyssie. Tam spomenuli najviac cuckajuce vysavace [1:24]. Zaujimavy je aj realny test vysavania strbin [2:05], kde vyhrava Shark a opat je tam Dyson. Pokial teda chceme ako odsavaciu nadrz na bordel a nevadi cena okolo 1000,-€... tak vlastne neviem, co presne. Roborock ma stale moj hlas, ale ak nejaky z tych Sharkov, Dysonov, Dreamov bude mat aj velku stanicu, tak preco nie.
1) Data o mne zbiera napriklad Google ci Microsoft, vacsinou na cielenu reklamu, daju mi vediet, ze tie data zbieraju a pripadne mi nedaju moznost sa toho zbavit. Ak sa mi to nepaci, mozem ich produkt nepouzivat. Taktiez su tie data aspon nejako chranene, resp. mam vacsiu doveru k tomu, ako s nimi nakladaju - pre ich prospech samozrejme, ale aspon sa nepovaluju volne po nete a ich bezpecnostne timy budu svetova spicka.
2) Nejaka nepodarena cinska firma mi nahovori, ze si mozem vypnut posielanie dat do cloudu, napriek tomu zbiera biometricke udaje a priraduje k nim unikatny identifikator. Potom sa najde, ze je to plus minus autobus dostupne a namiesto toho, aby urobili aspon naoko nejaku show ("och, ukrutny problem, vyhodili sme cely cybersec team, uplne inak to budeme robit"), tak vlastne len zmenia podmienky pouzivania, aby to sedelo s biednou skutocnostou. Dovera neopravitelne nastrbena a nikdy v zivote im nemienim dat moje data a ani ich podporit mojimi peniazmi.
To video, co si dal, ako je OK rozbor situacie, ale mna ako uzivatela uz nezaujima, ze k suboru treba bruteforcovat nejaky string a ono to bude trvat dlhsie nez cely vesmir. Cela ta situacia vobec nemala nastat a bola v kazdom kroku zle vymyslena. Ked som si vybral, ze nechcem pouzit cloud, tak sa don nemali odosielat moje data. Ked uz sa tam nieco odoslalo, tak uplne maximalne nejake anonymizovane statistiky a nie biometricke data. Ked uz tam boli take data, tak nemali byt vonkocom pristupne (nie nutne bruteforcujucemu svetu, ale ani zamestnancom). Uz len fakt, ze taku amatercinu v navrhu architektury predviedli v dnesnej dobe, staci na to, aby som od nich nic nekupil. A nie ze tam vo videu typek hovori, ze zvoncek odosiela biometricke tvare do cloudu, aby sa to neukladalo v zariadeni a aplikacia nezaberala vela miesta. Blbost ako voda v prutenom kosi.
Ako Eufy vysavace technologicky asi fajn, ja ich kvoli ich failom nechcem, ale spomenute tu su. Veduci si moze vybrat, ci mu takato vec vadi alebo nie a podla toho nieco kupi.
Vcera som este kusok kukal tie videa a porovnania a chcel som poslat ten odkaz na ten Vacuum Wars test, co uz mas postnuty vyssie. Tam spomenuli najviac cuckajuce vysavace [1:24]. Zaujimavy je aj realny test vysavania strbin [2:05], kde vyhrava Shark a opat je tam Dyson. Pokial teda chceme ako odsavaciu nadrz na bordel a nevadi cena okolo 1000,-€... tak vlastne neviem, co presne. Roborock ma stale moj hlas, ale ak nejaky z tych Sharkov, Dysonov, Dreamov bude mat aj velku stanicu, tak preco nie.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
tu by som ta opavil. Nie nahodou sa tie data zbieraju, ale cielene. A to ze odfajknes na google alebo MS ze nechces ab sa zbierali tvoje data, kde beries istotu ze sa nezbieraju. Ci sa spoliehas na ich dobre slovo a na to, ze si odfakol nejaku tabulku?
za mna je moj vaacum mop pro stale OK. Urcite su lepsie vysavace a technologicky a moznostami inde, no stale v poho povysava, po chlpoch z maciek,ktore aktualne mame, niet stopy a povysava celkom slusne aj nanosenu spinu
za mna je moj vaacum mop pro stale OK. Urcite su lepsie vysavace a technologicky a moznostami inde, no stale v poho povysava, po chlpoch z maciek,ktore aktualne mame, niet stopy a povysava celkom slusne aj nanosenu spinu
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)