midrange phone
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Re: midrange phone
hornu listu som mal vypalenu uz na galaxy nexuse
mam tu na stole s21+ co som pouzival nieco cez 2 roky, idem ho zapnut
// edit: ked velmi hladam tak hodiny + baterku je vidiet na svetlejsom pozadi ale minimum
mam tu na stole s21+ co som pouzival nieco cez 2 roky, idem ho zapnut
// edit: ked velmi hladam tak hodiny + baterku je vidiet na svetlejsom pozadi ale minimum
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
Pouzivam ho uplne retardovane, sposobom ktory musel viest k vypaleniu... kopu krat pozriem kolko je hodin ale uz ho nezamknem len hodim na stol a potom to 5 alebo 10minut svieti na domovskej obrazovke kym sa automaticky nezamkne. Ked sa zamkne tak za tych 10minut uz chcem zase vediet kolko je hodin a tak do neho klepnem a svieti to dalsich 10 minut. Ako pozadie mam trojuholnik z dark side of the moon ktory je vypaleny na displeji...
Alebo pustim na youtube cez chrome 3hodinovy koncert, zaspim a zobudim sa rano. Mobil stale svieti, na displejsi uz vdaka autoplay uz ide druhy koncert pricom lista z chrome stale svieti hore...
https://i.imgur.com/H4fxa1j.jpeg
https://i.imgur.com/SStGvmf.jpeg
Alebo pustim na youtube cez chrome 3hodinovy koncert, zaspim a zobudim sa rano. Mobil stale svieti, na displejsi uz vdaka autoplay uz ide druhy koncert pricom lista z chrome stale svieti hore...
https://i.imgur.com/H4fxa1j.jpeg
https://i.imgur.com/SStGvmf.jpeg
Tak vyše 2 rokov mám AMOLED a žiadne známky vypálenia. Manželka má AMOLED 5 rokov a furt v pohode.
Spoiler: ukázať
- zoom
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00
SKiLEX: Okej, uznavam, pouzivas ho retardovane . Telefon po pozreti a polozeni na stol tiez nezamykam. Obrazovka sa predsa vypne sama, screen timeout mam nastaveny na 1 minutu. Nie kvoli OLEDu, ale vadi mi, ked ho polozim a svieti to tam dlho na stole. Tak mozes skusit nastavit nizsi timeout.
Tie koncerty pozeras, alebo pocuvas? Ak len pocuvas, tak si stiahni NewPipe aplikaciu, co je tretostranna open-source appka na pozeranie YouTube videi (podporuje aj ine sluzby), ktora okrem ineho umoznuje prehravanie videi na pozadi. Takze spustis si koncert, vypnes displej (akoze power tlacitkom na boku ho locknes) a pocuvas aj do rana a nic sa nedeje. Samozrejme Googel proti takym veciam bojuje, tak to treba priebezne aktualizovat asi ako uBlock Origin. Momentalne ju nemam nainstalovanu, tak neviem pozriet, ci podporuje aj nejaky sleep mod, ze pozeras video a za 1 hodinu sa vypne a zhasne displej. Ak ano, tak by to bolo pouzitelne aj pre duchodce SKiLEXa, co zaspi pri telke .
Tie koncerty pozeras, alebo pocuvas? Ak len pocuvas, tak si stiahni NewPipe aplikaciu, co je tretostranna open-source appka na pozeranie YouTube videi (podporuje aj ine sluzby), ktora okrem ineho umoznuje prehravanie videi na pozadi. Takze spustis si koncert, vypnes displej (akoze power tlacitkom na boku ho locknes) a pocuvas aj do rana a nic sa nedeje. Samozrejme Googel proti takym veciam bojuje, tak to treba priebezne aktualizovat asi ako uBlock Origin. Momentalne ju nemam nainstalovanu, tak neviem pozriet, ci podporuje aj nejaky sleep mod, ze pozeras video a za 1 hodinu sa vypne a zhasne displej. Ak ano, tak by to bolo pouzitelne aj pre duchodce SKiLEXa, co zaspi pri telke .
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
No aby som sa este zamyslal nad tym ako spravne pouzivat telefon...to snad nie
Ja po roku nemam vypalene nic ale viem si predstavit, ze ak niekto pouziva denne x hodin rovnaku navigaciu na max jas, tak tam logicky nieco moze byt.
Ja po roku nemam vypalene nic ale viem si predstavit, ze ak niekto pouziva denne x hodin rovnaku navigaciu na max jas, tak tam logicky nieco moze byt.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
@zoom dik, ten newpie funguje super. Som zvedavý ako dlho. Google tie projekty po case vzdy zlikviduje.
Prečo nepoužívaš always on display keď zapínaš mobil len kvôli tomu aby si videl čas? S AOD uvidíš čas vždy a nemusíš riešiť za koľko minút sa ti zamkne obrazovka a či sa niečo vypáli alebo nie.
Cpu:Intel Core i7 2600k @ 4.5Ghz 1.38v
Mb:Asus P8P67 Pro Rev.1
Cpu Cooler:Colink Corator Ds
Gpu:MSI Nvidia Geforce Gtx 670 PE
Ram:Corsair Vegeance 2x4gb
Psu:Aurum Series AU700
Poco f5 nema always on display
Má sice len 10 sekudnovy ale stále mi to príde ako lepšia varianta len raz klepnuť na displej, zobrazí sa ti na 10 sekúnd AOD a znovu zhasne. Prípadne sa to dá cez developer options forcenuť na furt ale môže to mať nejaký nevižiadany efekt.
Cpu:Intel Core i7 2600k @ 4.5Ghz 1.38v
Xiaomi Some-times-ON... mega funkcia, ktorej existencia mi je záhadou, keďže tu máme také niečo ako je Double-tap to wake up, kde vidíš aj riadne notifikácie...
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
V tej cene iPhone z bazáru.
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
- zoom
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00
Mr. @SKiLEX, takto nahle a mozno aj zbytocne, ale este ohladom NewPipe aplikacie - dostala sa mi do pozornosti appka PipePipe, co je fork NewPipe, ktory ma navyse nejake funkcie ako SponsorBlock, pridanie Downvote tlacitka a hlavne Sleep timer, co mozes pouzit na to dochodcovske zaspavanie. Je udrziavana, rychlo na nu vychadzaju updaty (po aktualizacii NewPipe) a sama si vie zistit, ci ma novu verziu, takze sa da instalovat do telefonov neznalym ludom. Mozno stoji za vyskusanie.
Vyskusam