dali sme reinstall win a setko slapalo az dokym tam nesiel otec: zapal comp a pri spustany winu mu napisalo ze windows nemoze nacitat povodne nastavenia a blablabla neviem co a od vtedy napr hudobne subory maju ikonku wmp a spustaju sa vo winampe ale to nie je az take strasne ale pri nejakych aplikaciach alebo hrach napr defcon (co ide aj na durone 700) je vytazenie cpu 100% a neda sa s tym nic robit tak plz poradte
edit: poradi niekto lebo ma to uz vazne stve
problem z winom
problem z winom
Naposledy upravil/-a Kaktus11 v Št 14. Dec, 2006, 18:30, upravené celkom 1 krát.
defcon.exe lenze nemal by kamosovi co ma horsi comp tak ma vytazenie cpu okolo 20% najviac
edit: riesim dalej nikto nic
edit 2: az teraz ked som bol unho som zistil ze aj on ma vytazenie cpu 100% a ze to vtedy nepozeral ale jeho comp ide uplne normalne ked ma vytazenie cpu 100% a mne sa v tej hre neda ani s mysov dojs na nejake miesto
edit: riesim dalej nikto nic
edit 2: az teraz ked som bol unho som zistil ze aj on ma vytazenie cpu 100% a ze to vtedy nepozeral ale jeho comp ide uplne normalne ked ma vytazenie cpu 100% a mne sa v tej hre neda ani s mysov dojs na nejake miesto