Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Všetko o mobilných telefónoch, tabletoch, fitness náramkoch, smart hodinkách a iných prenosných zariadeniach. Diskusia o mobilných sieťach, operátoroch a ponukách.
Toto nie je nákupná poradňa!! Taktiež zadeľte tému do dobrej podkategórie
Používateľov profilový obrázok
lepermessiah
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od používateľa lepermessiah »

ja som dnes presiel na tu Radost, SIM sa aktivovala behom 10 minut, nasledne prenos cisla trval 15 minut z O2 do stavu ze sa mi dalo dovolat a dalsie 2 hodiny kym si to uvedomila aj mobilna aplikacia a operator. akurat ze som nemyslel na jednu vec, v Raiffke som mal na O2 inkaso a to mi znizovalo poplatok o 2.75e takze teraz musim vymysliet nejake ine inkaso ak chcem ucet zadarmo :D
Spoiler: ukázať
[NAS]: Synology DS920+ / 12GB RAM / 4x IronWolf ST6000VN001 R.6 / 2x GigaByte GSM2NE3512GNTD + 2.5G ethernet
[Laptop]: Lenovo Legion 5 Pro / 82JQ00C3CK | 5800H + 2x Samsung 970 EVO Plus 2TB + 64GB RAM
[Home]
[LCD]: Dell U4025QW
[Peripherals]: Topping DX3 Pro | Wavemaster Mx-3 | Superlux HD-662F | Logitech G815 + Kensington Slimblade Pro
[Work]
[LCD]: Dell U4320Q
[Peripherals]: Sabaj D2 | AKG K72 | Logitech G413 Silver + Kensington Slimblade
LeaR
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 09. Sep, 2011, 19:31

Príspevok od používateľa LeaR »

https://zive.aktuality.sk/clanok/rCq6vm ... nam-zmien/

ok, prechádzam na kredit ak niečo také ešte existuje...mal som 5e radosť, neminul som z toho ani mega nakoľko na všetko používam firemný paušál. má niekto prehľad kde zoženiem najlacnejší kredit, len aby som držal pri živote sukr. číslo?
SKiLEX
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Po 09. Mar, 2015, 16:13

Príspevok od používateľa SKiLEX »

Spytaj sa priamo u operatora, maju rozne nulove/1€/2€ pausaly mimo ponuky...
darklol
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 21. Jan, 2010, 16:25

Príspevok od používateľa darklol »

no ja neviem o nicom kde by bol 0 pausal. vsade kde som sa pytal tak minimum boli 2 eura
CPU: Intel Core i9-14900K COOLER: ARCTIC Liquid Freezer II 420 A-RGB MB: ASUS ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI RAM: G.SKILL 64GB KIT DDR5 6800MHz CL34 Trident Z5 RGB Black VGA: MSI GeForce RTX 4090 GAMING X TRIO 24G SSD SYSTEM: WD BLACK SN850X NVMe 1 TB SSD GAMES: WD BLACK SN850X NVMe 2 TB + Samsung 980 PRO 2TB PSU: ASUS ROG Thor 1200W KEYBOARD: Corsair K95 MOUSE: Razer Deathadder V2 X HyperSpeed SCREEN 1: LG OLED42C21 SCREEN 2: 27" MSI Optix MAG274QRF-QD CASE: PHANTEKS Enthoo Evolv X Matt White + 6x ARCTIC P14 PWM PST A-RGB OS: Windows 11 SPEAKERS: Mackie MR624 + Topping E50 HEADPHONES: Bezdrôtové slúchadlá Philips Fidelio L3
NAS: Synology DS920+
stiv
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Pi 16. Nov, 2012, 21:30

Príspevok od používateľa stiv »

Inac som si chcel prehodit sim na novy telefon a orange uz zrusil moznost vygenerovat novu esim v apke. Takze len infolinka a len cez pracovnu dobu. Este si pockas na linke a diktujes vsetky udaje.

Takze im to mozem osrat a vezmem si naspat simku. Idealne keby mi za tento oj3b vratili peniaze.
.
JacobSteven
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ut 30. Mar, 2021, 20:49

Príspevok od používateľa JacobSteven »

LeaR napísal: Št 24. Okt, 2024, 11:51ok, prechádzam na kredit ak niečo také ešte existuje...mal som 5e radosť, neminul som z toho ani mega nakoľko na všetko používam firemný paušál. má niekto prehľad kde zoženiem najlacnejší kredit, len aby som držal pri živote sukr. číslo?
Ak je úplne jedno aký operátor tak 4ka. Podľa všetkého pri predplatenke nemá kredit platnosť ani simka. Jediná podmienka je, že raz za 6 mesiacov treba zavolať z toho čísla, využiť dáta alebo poslať SMS. Ale aj to môžem potvrdiť, že som si do 4ky preniesol jedno číslo okolo 20. januára a doteraz mám na nej 4€ kredit a ani som simku nijako nevyužil a žiadna upomienka ani nič mi doteraz neprišlo. A to ak rátam správne prešlo 9 mesiacov.

Inak ono je to čisté zdieranie s tými ich "nulovými paušálmi", za ktoré ako napr. u O2 platíš 2€ mesačne. A to je čistý nezmysel aspoň pre mňa keď to mám ako náhradné číslo, ktoré aj mesiace nevyužívam. A keby som im mal ešte za toto platiť tak ročne im dám 24€ za nič. Čo som aj pozeral, tak dnes už ani jeden operátor nemá možnosť "parkovať" telefónne číslo len tak bez používania zdarma.

Ono aj niektoré predplatenky sú nanič, či už skrz platnosť kreditu alebo platnosť simky. Pôvodne som mal Voľnosť od O2 a kredit bol platný 1 rok a aj simka, čiže som musel každý rok minimálne za 6€ a začalo sa mi to kopiť a nevedel som čo z kreditom keď som to číslo nevyužíval. Za pár rokov som nahromadil cez 40€. A v podstate nevedel som čo z kreditom, keďže som nenašiel nič výhodné kde by som ten kredit minul. Tak som prešiel s tým čýslom k 4ke a O2 mi vrátilo kredit.
HellAngel
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15

Príspevok od používateľa HellAngel »

takze oni zrusili generovanie esim cez apku? potrebujem na novej 16Pro nahrat esim, takze jedina moznst je teda znova im volat a poziadat o vygenerovanie, co stoji 10€
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
stiv
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Pi 16. Nov, 2012, 21:30

Príspevok od používateľa stiv »

Daju ti to zadarmo ale si zavolas a len cez pracovu dobu.
.
HellAngel
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15

Príspevok od používateľa HellAngel »

asponn ze zadarmo, no takto som si v kludne vecer mohol prehadzovat telefon, no vidim ze druhu SIM prehodim az na dasi den
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
tyler91
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ne 26. Dec, 2010, 11:45

Príspevok od používateľa tyler91 »

Neviete či Orange dáva zľavu (okrem bonusu za prenos) pri prenose čísla? Alebo pri prechode z predplatenky na paušál?

Návrat na "Mobilné telefóny, tablety, wearables a mobilné siete"