Android do 350€
- zodiaq
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 17. Aug, 2009, 09:14
Android do 350€
Vážene dámy, vážený páni, (pripadne aj iné rozprávkové bytosti RGBTDI komunity)
Budúci mesiac mam v pláne vymeniť moj aktuálny znervózňovač Redmi 10C od Xiaomi za niečo použiteľnejšie.
Predbežne som si spravil prieskum a zaujali ma tieto modely.
Samsung A55 5G 8/256
Nothing 2a 12/256
One+ Nord 3 5G 16/256
Uvítal by som lepšiu viditeľnosť na slnku a výdrž batérie.
Dual sim musi byt. SD karta potesi.
Využitie hlavne YouTube (ReVanced) videa, príležitostne Spotify.
Samsung ma láka dizajnom a aj kvoli ekosystemu (klima a 3 TV mam Samsung), Nord zas vykonom aj ked sa nehram hry na telefone.
Trosku mi vadí absencia 3,5mm jacku u všetkých schopnejších telefónov ale dokážem to prekusnúť.
Odporučili by ste v tej cene niečo iné?
Budúci mesiac mam v pláne vymeniť moj aktuálny znervózňovač Redmi 10C od Xiaomi za niečo použiteľnejšie.
Predbežne som si spravil prieskum a zaujali ma tieto modely.
Samsung A55 5G 8/256
Nothing 2a 12/256
One+ Nord 3 5G 16/256
Uvítal by som lepšiu viditeľnosť na slnku a výdrž batérie.
Dual sim musi byt. SD karta potesi.
Využitie hlavne YouTube (ReVanced) videa, príležitostne Spotify.
Samsung ma láka dizajnom a aj kvoli ekosystemu (klima a 3 TV mam Samsung), Nord zas vykonom aj ked sa nehram hry na telefone.
Trosku mi vadí absencia 3,5mm jacku u všetkých schopnejších telefónov ale dokážem to prekusnúť.
Odporučili by ste v tej cene niečo iné?
AsRock DeskMini H470 - Pentium G6400 4Ghz, Noctua NH-l9i, Ballistix 2x8GB 2666Mhz, WD Blue SN520 256GB, 2xToshiba L200 2TB, Intel AX200
Sony PS5 Slim/ 2TB Samsung 990 Pro , Samsung QE55QN90B, Redmi 10C
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Re: Android do 350€
Za mna asi ten Samsung mas tam uz podporu e-sim cize mozes byt dual sim + tam vies potom vlozit aj pamatovu kartu
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
samsung s24. A55 je predrazena zbytocnost
tiez porovnavat telefon co kupim za 370€ vs 520€ nie je dobre, Automaticky musi ten Samsung mat vyraznejsie navrch.
este by stalo za zvazenie take POCO x6 5G, ktory ma dokonca 3,5 Jack a sumovo v kombinacii 12/256 ho bez problemov zozenies do 300€
ja ho dokonca vidim v alze, pre clenov v alza+ za 254€. Akurat stupen krytia je len IP54
https://www.alza.sk/poco-x6-5g-12-gb-25 ... IuEALw_wcB
tiez porovnavat telefon co kupim za 370€ vs 520€ nie je dobre, Automaticky musi ten Samsung mat vyraznejsie navrch.
este by stalo za zvazenie take POCO x6 5G, ktory ma dokonca 3,5 Jack a sumovo v kombinacii 12/256 ho bez problemov zozenies do 300€
ja ho dokonca vidim v alze, pre clenov v alza+ za 254€. Akurat stupen krytia je len IP54
https://www.alza.sk/poco-x6-5g-12-gb-25 ... IuEALw_wcB
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- zodiaq
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 17. Aug, 2009, 09:14
S24 je mimo budget. Xiaomi by som sa chcel uz asi vyhnut. Predchadzajuci Xiaomi Note 5 Pro by som mal mozno doteraz ale odisla baterka a blbol reproduktor headsetu. Nevylucujem to uplne ale aj tie reklmai mi dost vadia. Nasledna nudzovka 10c bola velka chyba.
Nerozumiem tej poznamke o porovnavani 370€ vs 520€
Dakujem ale za tip na Alza+ zlavy, tam je Nord3 5G za 330.
Nerozumiem tej poznamke o porovnavani 370€ vs 520€
Dakujem ale za tip na Alza+ zlavy, tam je Nord3 5G za 330.
AsRock DeskMini H470 - Pentium G6400 4Ghz, Noctua NH-l9i, Ballistix 2x8GB 2666Mhz, WD Blue SN520 256GB, 2xToshiba L200 2TB, Intel AX200
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
Note 5? to ma kolko? 10 rokov? tak to uz ma pravo aby odislo snad na nom vsetko. Ano C rada je taka... na nasratie. Ta rada je uplne zbytocna.
Tak isto mi pride zbytocny a55. To radsej s23. A S24 je celkom dost novych na bazosi pohybujucich sa okolo 500
ten poco kupis za 250€ a norda za 330. to je 80€ usetrenych a su to velmi podobne telefony
Tak isto mi pride zbytocny a55. To radsej s23. A S24 je celkom dost novych na bazosi pohybujucich sa okolo 500
ten poco kupis za 250€ a norda za 330. to je 80€ usetrenych a su to velmi podobne telefony
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 18. Sep, 2015, 00:29
Poco X6 5G mám, dobrý telefon ktorý je celý dodrbaný bordelom od výrobcu v podobe aplikácií...
Pôjde preč, vyčkávam na nejakú akciu Nord 4, teraz bol Nord 4 CE za 229€ cez Alza dni
Pôjde preč, vyčkávam na nejakú akciu Nord 4, teraz bol Nord 4 CE za 229€ cez Alza dni
Ten bordel odtiaľ môžeš vychádzať preč.
Pod 390 máš na Alze Poco F6.
Pod 390 máš na Alze Poco F6.
ITX >>> ATX
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 25. Mar, 2023, 19:17
Chalani len tak mimo tému kde je vlastne ten bordel v xiaomi telefónoch ja som si teraz zobral 14T Pro a žiadnu reklamu či niečo čo nechcem alebo mi vadí tam absolútne nevidím. Žiadna nežiaduce reklama či aplikácia.
CPU: AMD 7800X3D GPU: Asus TUF Gaming RTX4080 MB: Asus TUF Gaming B650m-PLUS RAM: 2x16GB Kingston 6000 PSU: Asus Strix Aura 850w Gold SSD: Kingston Fury Renegade 1TB CASE: GameMax Spark Monitor: Alienware AW3432DWF
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
xiaomi rada je relativne cista, ale rady Poco a Redmi su hodne zabalastovane. Je to ale dan, za ich nizsiu cenu. Samozrejme telefon sa da pekne vycistit od neziaducich aplikacii
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Pocco f6 ak ti staci vykonny lowend a s23 a najdes v akcii tiez pozri.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
-
- Používateľ
Ani moc nedá, Mi Video je neskutočne otravné. Otvoríš galeriu, pustíš video, prepne sa to do Mi Video a musíš z toho vyskakovať na XY klikov a to nevravím že sa ti spúšťajú automaticky príbehy a iné chujoviny
A je tam toho viac kedy to funguje podobne, pri zvoneniach napríklad.
Keby to šlo vymazať alebo odinštalovať tak je to na druhý den preč, ale nedá a ani sa to moc nedá obísť, lebo potom zasa niečo nefunguje atd atd...
Mal som Oneplus a toto je kro do kaluže, ale vtedy som čakal na nový Nord 4 (CE) a dlllllho nič a navyše v článkoch sa písalo "ak dorazí na náš trh"
Niekde sa predával snád vyše 3 mesiace než sa objavil tu a ja som potreboval už druhý fón, lebo starý Nord už mal dosť žalostnú výdrž baterie
A dalšia vec čo ma trochu vytáča, že síce ukazuje signál ale internet nejde a nejde a velmi rád sa prepne do 2G a ukazuje full signal, ale tam sa internetovať nedá vôbec.
Kadetade menia vykrívače a u nás v práci býva problém so signálom, ale ked človek šupol 3G tak to šlo, len že ked pridali 5G tak 3G vyradili...
Ostalo 2G + 4G + 5G, kolega na Samsungu tento problém nemá a dáta mu ťaha aj pri slabom signále.
Nuž je to plasťák s dobrými parametrami ale za 300€ aj tak funguje
A je tam toho viac kedy to funguje podobne, pri zvoneniach napríklad.
Keby to šlo vymazať alebo odinštalovať tak je to na druhý den preč, ale nedá a ani sa to moc nedá obísť, lebo potom zasa niečo nefunguje atd atd...
Mal som Oneplus a toto je kro do kaluže, ale vtedy som čakal na nový Nord 4 (CE) a dlllllho nič a navyše v článkoch sa písalo "ak dorazí na náš trh"
Niekde sa predával snád vyše 3 mesiace než sa objavil tu a ja som potreboval už druhý fón, lebo starý Nord už mal dosť žalostnú výdrž baterie
A dalšia vec čo ma trochu vytáča, že síce ukazuje signál ale internet nejde a nejde a velmi rád sa prepne do 2G a ukazuje full signal, ale tam sa internetovať nedá vôbec.
Kadetade menia vykrívače a u nás v práci býva problém so signálom, ale ked človek šupol 3G tak to šlo, len že ked pridali 5G tak 3G vyradili...
Ostalo 2G + 4G + 5G, kolega na Samsungu tento problém nemá a dáta mu ťaha aj pri slabom signále.
Nuž je to plasťák s dobrými parametrami ale za 300€ aj tak funguje
Naposledy upravil/-a Ivko v Št 24. Okt, 2024, 20:34, upravené celkom 1 krát.
Mam poco f5 a tie reklamy som si vsimol az ked si na to ty upozornil, dovtedy som o nich nevedel, ani mi video som nemal nikdy otvorene...Nie je to idealne, ale z vyberu by skm ho kvoli tomu nevyradzoval
Je to 350€ telefon s vykonom 500€ a spracovanim 200€ telefonu.
Je to 350€ telefon s vykonom 500€ a spracovanim 200€ telefonu.
Naposledy upravil/-a SKiLEX v Št 24. Okt, 2024, 20:37, upravené celkom 2 krát.
Ale čo by sa nedalo. Mi Video cez nastavenia zablokuješ a vyberieš inú aplikáciu na prehrávanie videí. Alebo ešte lepšie, nebudeš vôbec používať vstavanú galériu, ale rovno nejakú náhradu (napr Google Photos). Za celý čas čo používam Poco telefóny som tie default galérie nepoužil ani raz.
ITX >>> ATX
-
- Používateľ
Ja to Mi Video neotváram nikdy, ono sa otvára samé a nie vždy.
Pozriem video z galerie a aj zatvorím a inokedy sa to prepne do Mi Video , chceš vyskočiť tak vyskočiš len z videa, dalšie vyskočenie je do galerie a potom ešte raz...
Už som mal na to také nervy, že ho mám chuť niekedy tresknúť o zem...
Mišo122 - ja práve nechcem používať iné aplikácie, lebo práve v nich máš reklamy (nemienim nič kupovať len preto aby som si mohol prezerať fotky)
Aplikácia od výrobcu by mala byť práve tá ktorá žiadne reklamy NEOBSAHUJE.
Ja chcem mať toho v telefone čo najmenej, teda nie že pridávam, ale ešte sa zbavujem toho čo ide od výrobcu
A ako som už písal, ak som chcel obísť Mi Video tak som neskôr narazil zasa na problém že nejaká iná aplikácia nechcela fungovať, tak to trpím
Pozriem video z galerie a aj zatvorím a inokedy sa to prepne do Mi Video , chceš vyskočiť tak vyskočiš len z videa, dalšie vyskočenie je do galerie a potom ešte raz...
Už som mal na to také nervy, že ho mám chuť niekedy tresknúť o zem...
Mišo122 - ja práve nechcem používať iné aplikácie, lebo práve v nich máš reklamy (nemienim nič kupovať len preto aby som si mohol prezerať fotky)
Aplikácia od výrobcu by mala byť práve tá ktorá žiadne reklamy NEOBSAHUJE.
Ja chcem mať toho v telefone čo najmenej, teda nie že pridávam, ale ešte sa zbavujem toho čo ide od výrobcu
A ako som už písal, ak som chcel obísť Mi Video tak som neskôr narazil zasa na problém že nejaká iná aplikácia nechcela fungovať, tak to trpím
No, tak predvolená aplikácia na Poco/Redmi telefónoch reklamy obsahuje, vďaka čomu môžu docieliť nižšiu cenu voči konkurencii. Ja som obišiel všetky takéto aplikácie a vôbec mi nechýbajú.
(Poco F5)
(Poco F5)
ITX >>> ATX