Vykreslovanie vzdialenosti objektov, textur a tienov
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 25. Mar, 2023, 19:17
Re: Vykreslovanie vzdialenosti objektov, textur a tienov
Pochybujem že je to elektrinou, Keď to má veľa ľudí tak asi to tak má byť, len človek si to raz všimne a už sa na to potom pozerá stále a hľadá to všade potom si niečo o Tom prečíta a už sa diskutuje. Alebo ma ešte napadla taká vec či to nespôsobuje samostatný Windows otázka je na akej verzia Windows to človek na tom Reddite testuje typujem že má každý najaktuálnejšie verziu.
Ja som napríklad vôbec nevnímal banding na mojom novom AW32 až raz tu niekto prišiel a povedal že je výrazný, teraz ho vnímam úplne všade aj na Olede v obývačke, v recenzii na ritings som vôbec nečítal nič o tom že má zlý colorbanding. Teraz to vidím aj na telefóne.....
Ja som napríklad vôbec nevnímal banding na mojom novom AW32 až raz tu niekto prišiel a povedal že je výrazný, teraz ho vnímam úplne všade aj na Olede v obývačke, v recenzii na ritings som vôbec nečítal nič o tom že má zlý colorbanding. Teraz to vidím aj na telefóne.....
CPU: AMD 7800X3D GPU: Asus TUF Gaming RTX4080 MB: Asus TUF Gaming B650m-PLUS RAM: 2x16GB Kingston 6000 PSU: Asus Strix Aura 850w Gold SSD: Kingston Fury Renegade 1TB CASE: GameMax Spark Monitor: Alienware AW3432DWF
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 13. Dec, 2018, 14:54
Robil som si dodatocne windows pamatovu diagnostiku a memtest86, bez chyb.
Zhodneme sa jedine na tom, ze to neni normalne a nedeje sa to u kazdeho, nedialo sa to u mna a o tom som presvedceny viac jak o svojej krvnej skupine. Ja som na tieto sracky silno citlivy, momentalne ma napadlo ci to nezacalo s novym BIOSOM, ten som aktualizoval len niekolko dni dozadu takze skusim povodnu verziu ci to nieco urobi.
Nech vam to robi cokolvek, urcite nezazivate tuto anomaliu, na pc za vyse 2 tisicky je to na pogrcanie
Je to zda sa fenomen, bez jasneho riesenia
https://linustechtips.com/topic/638876- ... nt-8240412
Zhodneme sa jedine na tom, ze to neni normalne a nedeje sa to u kazdeho, nedialo sa to u mna a o tom som presvedceny viac jak o svojej krvnej skupine. Ja som na tieto sracky silno citlivy, momentalne ma napadlo ci to nezacalo s novym BIOSOM, ten som aktualizoval len niekolko dni dozadu takze skusim povodnu verziu ci to nieco urobi.
Nech vam to robi cokolvek, urcite nezazivate tuto anomaliu, na pc za vyse 2 tisicky je to na pogrcanie
Je to zda sa fenomen, bez jasneho riesenia
https://linustechtips.com/topic/638876- ... nt-8240412
-
- Používateľ
Ja jediné čo mám v biose nastavené je AMD EXPO a ResizeBAR, BIOS mám tiež aktuálny tiež sa mi ale zdá že keď som PC poskladal nič také som si nevšimol.....podľa toho čo som čítal na reddite je to ale cesta na dlhé trate....
Tak došiel som až do konca toho vlákna a píšu tam že to robí aj PS5, ako chápem že PS môže mať takýto problém ale je divné teda že to robí aj tam aj tam tak potom to bude chýba hry nie?
Tak došiel som až do konca toho vlákna a píšu tam že to robí aj PS5, ako chápem že PS môže mať takýto problém ale je divné teda že to robí aj tam aj tam tak potom to bude chýba hry nie?
CPU: AMD 7800X3D GPU: Asus TUF Gaming RTX4080 MB: Asus TUF Gaming B650m-PLUS RAM: 2x16GB Kingston 6000 PSU: Asus Strix Aura 850w Gold SSD: Kingston Fury Renegade 1TB CASE: GameMax Spark Monitor: Alienware AW3432DWF
-
- Používateľ
O ktorej hre hovoris? RDR? Kazdopadne ako vidis mam to vo vsetkych hrach takze nejde len o tu jednu, je to nieco co som doposial na PC nepostrehol a casu som mal uz viac nez dost
-
- Používateľ
Jo asi o Tom tam debatovali, ovšem včera mi napríklad v RDR2 myslí textúry na stromoch a boli tiene dnes už nie
Neskúšal si vypínať trebárs AMD Expo alebo XMP na daniach? Poprípade Resizebar ja nemám moc čas sa tomu venovať toto mám ja asi ako jediné v biose inak nastavené ako základ.
Neskúšal si vypínať trebárs AMD Expo alebo XMP na daniach? Poprípade Resizebar ja nemám moc čas sa tomu venovať toto mám ja asi ako jediné v biose inak nastavené ako základ.
-
- Používateľ
Pozeram kadeco ale tiez nemam cas na vsetko preto skusam aj fora, XMP som uz vypinal ziadna pozorovatelna zmena, uvidim ci este na nieco casom pridem
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 18. Mar, 2014, 12:47
Daj vediet. Ale nakoniec som si vsimol že v cp2077 mi LOD robi tak jak to je u tej hre normálne. Len ten bf4 mi príde že dakedy to nerobilo tak jak teraz
Naposledy upravil/-a satanicek666 v Po 11. Nov, 2024, 00:34, upravené celkom 1 krát.
Amd R7 5800x3d = Noctua d15 = Asus strix b550f = Kingston 64gb ram 3600mhz cl18 = Rtx 4090 Phantom = Ssd: M2 WD 850x 1tb win10 + M2 WD 850x 2tb + 850 evo 2tb = Lian Li 216 black = Fany: 2x Lian Li 160mm-in + 3x Noctua a12x25-out + 2x Noctua a12x25-bottom = Asus strix 1kw aura = LG C2 42" = Per: Log g915 tkl + Log g pro wire + g440 hard + Xbox Wire Controller = Audio: Topping dx3pro+ = Mackie mr524 = AudioTechnica-a550z
Ja som mal kedysi problém s LOD, robilo to vo väčšine hier, potom to nejak zmizlo, zase to začalo robiť a nakoniec to zmizlo po výmene GK (GTX 1060).
Spoiler: ukázať
-
- Používateľ
No spomina sa mozny problem aj s VRAM, to mozem potvrdit az prehodim grafiku, dam vediet postupne podla toho ako budem stihat, skusim najskor vratit BIOS na verziu z pred tyzdna
-
- Používateľ
Zistil som co sposobovalo preblikavanie objektov vegetacie v RDR2 ako kaktusy v druhom samostatnom videu, prejavuje sa to so zapnutym MSAA, kazdopadne neriesi to nic so slabym vykreslovanim textur a tienov