Mam taky problem - v ramci homelabu mi bezi takmer 100 docker containerov, ktore sa pravidelne aktualizuju.
na githube mam vytvorene access tokeny, ktore su zadane v config.json dockeru, aj v nastaveniach portaineru.
github ma limit na pocet requestov https://api.github.com/rate_limit pre neautentikovaneho usera to je 60 za hodinu, pre autentikovaneho 5000.
no a moj problem je, ze tych 60 requestov mam vycerpanych do 15 minut ako "nabehnu" a z tych 5000 mi tam ubudne ked sa random pozrem tak 10-15.
takze nieco neutentikovane mi zerie tie requesty. v praxy to znamena, ze ked si chcem pustit nejaky script ktory taha veci z githubu tak to zlyha, lebo request neprejde. tieto neviem ako by som vedel autentikovat, nechce sa mi ich po jednom upravovat, resp. v mnohych pripadoch to upravit ani neviem, lebo tie requesty robia aplikacie.
ako zistim odkial tie requesty idu? v opnsense unbound dns logoch som toho vela nenasiel.
vycerpany limit na github
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
vycerpany limit na github
Spoiler: ukázať
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Re: vycerpany limit na github
mas v opnsense zapnute log-queries? defaultne je to off
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Re: vycerpany limit na github
tak po restarte jedneho zo serverov mi z limitov prestalo ubudat, tak z autentifikovaneho tak z neautentifikovaneho....
Spoiler: ukázať