Tak u mňa manželka napokon rozhodla za Dyson v11 advance za 480e čo je dosť nad rozpočet ale arfumentovala to tým "nezaslúžim si poriadny vysávač?", takže som to mal rozhodnute
tak sa pridam do debaty aj ja...
poziadavka je tycovy vysavac ktory by zaroven aj umyval dlazku. idealne asi jednym tahom.
nieco take kde predna cast hlavy vysava a zadna cast rovno utrie dlazku.
philips rada 5000 a 7000 to maju tak nejak. Rada 8000 ma handru v strede a vysavanie pred a aj za tou handrou
niektore rowenty to maju tiez takto ako philips 8000.
ine rowenty maju hlavu s rotacnymi mopmi ale podla recenzie 12.60
Ja som kúpil nakoniec Xiaomi G20 Max, mal som v košíku najprv Bosch vysávač ale si vravím že zasa tak moc nepoužívame vysávač a na tie omrvinky po deťoch bude stačiť aj niečo lacnejšie máme robotický vysávač od xiaomi už 5 rokov a funguje bez problémov tak skúsim aj tyčový.
Osobné mám skúsenosť s Jimmy JV85 Pro a s Roidmi X300. Jimmy majú svokrovci, slúži už asi 3 roky, silný, ohybný kĺb, veľa príslušenstva, spracovanie priemer, dobrá hubica s kefou a hrebeňom na zbieranie vlasov z kefy. Relatívne ťažký, ale dá s a zvyknúť. Hlučnejší.
Roidmi je ľahší, tichší, mám pocit, že lepšie vysáva koberce, nemá kĺb, dlhšie vydrží baterka aj na plný výkon (v pohode povysávam byt 78 m2, asi 20 m2 je koberec a ide to naplno). S Jimmy som musel meniť baterku alebo dobíjať. Ľahšie sa s ním manipuluje, spracovanie je na vysokej úrovni, menej príslušenstva, nemá hrebeň na kefe v hubici. Ale celkovo je Roidmi lepší. Kupoval som ho pred 2 rokmi za 250€. Podľa mňa nič lepšie vtedy nebolo. Ale ak by som kupoval teraz, znova vyberám z týchto, resp nejakú čínsku značku. Dyson, Electrolux, Samsung atď sú podľa mňa zbytočne predražené. Dá sa nájsť porovnateľná kvalita a výkon za polovičnú cenu. Odporúčam pozrieť na Xiaomi planet alebo china planet, kde vedia aj s výberom pomôcť a poskytujú super podporu pri nákupoch z Číny.
Mal som vyhliadnutých asi 5 modelov.
Rowenta, Xiaomi, Concept, Hoover
Dnes boli dostupne už len dva z nich (teda aspoň v cenách a shopoch co som mal vyhliadnuté).
Uz som mal v kosiku Xiaomi G20 Max na Alze s + 3r zárukou za 290, že rýchle aspoň ten teda objednám nech sa neminie a nech to hlavne čím skôr príde, ale potom som našiel Hoover HF920P na mall.sk skladom.
Mal som ho na zozname len na alze sa minul.
Zaujala ma pribalená 2. batéria, 5r záruka, že vie stáť aj sám bez podopierania + darček čistička vzduchu. Na alze bol s ALZADNI20 kódom za 287, mall.sk (a.k.a. allegro.pl) za 240 s poštou. Keď sa mojej pani nebude páčiť je to na teba Andre
AsRock DeskMini H470 - Pentium G6400 4Ghz, Noctua NH-l9i, Ballistix 2x8GB 2666Mhz, WD Blue SN520 256GB, 2xToshiba L200 2TB, Intel AX200
Sony PS5 Slim/ 2TB Samsung 990 Pro ,Samsung QE55QN90B - backlight died, Poco X6 5G
Ja cakam a cakam a ako naschval ten z lidlu nie je v predaji a ani mi nevedia na supporte povedat, ci este niekedy bude...ide mi o 5 rokov zaruku a baterky, ktor=e mam doma 4.
tak dumem ci zobrat xiaomi alebo co, ten electrolux co mame doma je strasny odpad (opakujem 300 eur stal...) a chceme vysavat lepsie len sa nie a nie dockat toho LIDLackeho
Nemam s cim porovnavat, je to moj prvy takyto vysavac ale zatial vsetko OK. 2 baterie je super vec. Hned mas v zalohe nabitu ak ju nezabudnes pripojit Samostatne stojaci model je tiez fajn vec. Nepotrebujem nikde drziak montovat. Zacvaknem a odlozim za dvere. Vykon postacujuci aj bez turbo rezimu (vacsina plochy plavajuca podlaha). Akurat to prisvietenie ma az desi. Mame 2 psov a doteraz sme nevedeli v akom bordeli zijeme.
Posvysavas a za chvilku ked sa vraciam uz su tam zas chlpy
AsRock DeskMini H470 - Pentium G6400 4Ghz, Noctua NH-l9i, Ballistix 2x8GB 2666Mhz, WD Blue SN520 256GB, 2xToshiba L200 2TB, Intel AX200
Sony PS5 Slim/ 2TB Samsung 990 Pro ,Samsung QE55QN90B - backlight died, Poco X6 5G
v nejakej FB skupine si ženy radili a veľmi chválili LARESAR V7. Da sa objednat na Allegro.
Je to čína, vyzera ako napodobenina Dysonu, ale čo sa týka výkonu a kvality tak vraj fajn.
Tiež ho zvažujem, za 140€ podľa mna super cena keď porovnam s 500€ mašinami.
MacBook Pro 13 (2016) + iPhone 13 mini PS5 Slim PC: in progress