Obnovenie dát po factory reset
- zoom
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00
Re: Obnovenie dát po factory reset
Len s tym sifrovanim to nie je tak, ze uzivatel musi nieco vediet a zapnut si to. Ten system to robi automaticky a transparentne pre uzivatela. Uzivatel o nicom nevie a ma sifrovane svoje data. Tak preto som celkom udiveny z toho, hlavne ze zmenili defaultne (required) chovanie v Androide 10. Vlastne ani nie som, vsak Cinania. Mozno v novsich telefonoch to uz maju vyriesene, ale vobec sa mi to nechce zistovat.
- MaxPayne
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14
Šifrovanie štandardne je práve vypnuté. Aspon na IPhone to tak bolo na 100%. Teraz mam fold 6 a tiez to nemam zapnute.
Spoiler: ukázať
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
zoom, myslim si, ze sifrovane su polozky ako ulozene hesla, veci ohladom platobnych kariet a pod.. ze ku tym sa nedostanes, k nejakym surovym datam ani s tymto softom..
ale bezne udaje ako fotky? podla mna by to spomalovalo fon... lebo ja som ten soft parkrat pouzil, a ukazalo to vsetky fotky /niektore boli poloznicene, cize nepouzitelne/ pred hard resetom. Najcastejsie bol hard reset robeny, lebo fon kompletne "spadol". Cize nebol to reset z menu, ale v tomto pripade je to este o to viac dokaz, ze tam nic sifrovane standardne nieje.
ale bezne udaje ako fotky? podla mna by to spomalovalo fon... lebo ja som ten soft parkrat pouzil, a ukazalo to vsetky fotky /niektore boli poloznicene, cize nepouzitelne/ pred hard resetom. Najcastejsie bol hard reset robeny, lebo fon kompletne "spadol". Cize nebol to reset z menu, ale v tomto pripade je to este o to viac dokaz, ze tam nic sifrovane standardne nieje.
Spoiler: ukázať