Politická debata

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...
Festro1991
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 25. Mar, 2023, 19:17

Re: Politická debata

Príspevok od používateľa Festro1991 »

Podľa mňa dotiahol emócie tam kde sa emócie nenosia, chvíľu bude za hrdinu na modro-žltej strane a všetci naňho o týždeň zabudnú, ako sa vraví ani pes po ňom neštekne.
CPU: AMD 7800X3D GPU: Asus TUF Gaming RTX4080 MB: Asus TUF Gaming B650m-PLUS RAM: 2x16GB Kingston 6000 PSU: Asus Strix Aura 850w Gold SSD: Kingston Fury Renegade 1TB CASE: GameMax Spark Monitor: Alienware AW3432DWF
Používateľov profilový obrázok
stiv
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Pi 16. Nov, 2012, 21:30

Príspevok od používateľa stiv »

Aj ked kvitujem, aj tak to bolo celkom drze. Mohol mu aj ruku oplut uz... :D

Nemal to prijat ked to tak nevidel.
.
SKiLEX
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Po 09. Mar, 2015, 16:13

Príspevok od používateľa SKiLEX »

Glorifikovany mafian ktory vyhral volby vdaka tomu ze oklamal najnizsiu a najzaostalejsiu cast spolocnosti si dosiel robit PR na nahodne odovzdavanie oceneni s ktorym nema nic spolocne, a ten straslivy student mu v tom odmietol byt napomocny... Strasna drzost.
satanicek666
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ut 18. Mar, 2014, 12:47

Príspevok od používateľa satanicek666 »

Skillex. Presne preto som načal zase toto vlakno lebo som bol zvedavy na vaše názory. Lebo dakde je ten rebel za boha niekde za ostudu. A presne od teba som čakal taký názor jaky si tu dal. Ale môj je iný. Mne je to jedno ci mu dal ruku abo Nee. Hoci by sa mu vysral do ruky. Ale že študent nepodá zo zdvorilosti a úcty ruku hlave štátu a ľudia ho tu zato chvália?! To kde sme sa ako spoločnosť dostali??? Ci má dlhé vlasy ci má okuliare ci má žlto modré tričko nemení nič na tom že tu ruku mu podať mal. Ako scream pise. Keď s tým mal problém nemal tu cenu prebrať ako to urobila Studenková. Ale tu sa ukázala výchova jeho rodičov. Mna rodiča furt učili že sa mám starším pozdraviť že mám tehotnú a starších pustiť sadnúť v buse že učiteľ je autorita že zamestnávateľ je autorita. A nakoniec pelle je demokraticky zvolený prezident tak asi by to mal aj rešpektovať. Ale tu sa už nerešpektuje doraz nič. Tu už stačí ukázať že neakceptujeme nič a sme blahoslavený v spoločnosti. Podotýkam že smer je jedna banda mafianska zlodejská a pelle je jej obnoz. Ale verím tomu že ruky v politickej relácii by si podal so simeckom
Amd R7 5800x3d = Noctua d15 = Asus strix b550f = Kingston 64gb ram 3600mhz cl18 = Rtx 4090 Phantom = Ssd: M2 WD 850x 1tb win10 + M2 WD 850x 2tb + 850 evo 2tb = Lian Li 216 black = Fany: 2x Lian Li 160mm-in + 3x Noctua a12x25-out + 2x Noctua a12x25-bottom = Asus strix 1kw aura = LG C2 42" = Per: Log g915 tkl + Log g pro wire + g440 hard + Xbox Wire Controller = Audio: Topping dx3pro+ = Mackie mr524 = AudioTechnica-a550z
Miso122
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 27. Nov, 2019, 21:36

Príspevok od používateľa Miso122 »

Toto je ale uplne ina ceremonia, ako ta na ktorej mala byt Studenkova a odmietla. Jamkaty na nej vobec nemal byt, akurat sa prisiel pretrcat pred kamery.
ITX >>> ATX
LordKJ
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49

Príspevok od používateľa LordKJ »

stiv napísal: St 15. Jan, 2025, 16:14 Aj ked kvitujem, aj tak to bolo celkom drze. Mohol mu aj ruku oplut uz... :D

Nemal to prijat ked to tak nevidel.
ale ved pellegrini tam bol do poctu, cenu odovzdaval drucker
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
HellAngel
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15

Príspevok od používateľa HellAngel »

chalan bude chvilku za hrdinu, za dlhsiu chvilu sa na neho zabudne. Pele je co je, o tom ziadna, ale raz je prezident a podaval mu ruku, tak zo slusnosti ju prijmem, aj keby som mal v tej chvilu mu pridrbat a oplut ho. Pele tam reprezentoval hlavu statu, teraz je tam on, potom tam bude niekto iny. Nepaci sa mi takytopostoj voci hlave statu. Tak ako sa mi nepacilo ze nazyvali Caputovu vselicim, alebo Kisku, tak toto sa mi tiez napacilo. Taketo gesta voci hlave statu, su podla mna nizke a vystihuje to akurat uroven mentality nasej krajiny.
NB: Asus ROG Strix G16 G614 + G Helper
mp3turbo
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16

Príspevok od používateľa mp3turbo »

Pridrbat a oplut mi nepride horsie, ako jednoducho nepodat paprču. Podla mna by to malo dalekosiahlejsie a zbytocne nasledky.

Dokazeme si spomenut, na kolkatich odovzdavaniach ceny pre studentov za zasluhy na olympiadach bol prezident/ka ?

Pelle je demokraticky zvoleny prezident, ktory podla jeho vlastnych slov musi chranit Robkovu vladu. Vela takych demokratickych prezidentov sme tu este nemali, a bojim sa ze ich tu budeme mat vela (urcite zrovna teraz tu jedneho takeho budeme mat dlho). Pelle je demokraticky zvoleny prezident, ktory podla mna zjavne porusil najviac predvolebnych predpisov v celej historii Slovenska - tomuto hovorime demokraticky zvoleny ? Jaj vlastne ano, nikto ho nevysetroval lebo nechcel.

Mimochodom ked sme uz pritom, asi by ma aj zaujimalo, či a čím Robkovi ludia dokazali Peleho vydierat. Nejako mi nesedi, ze sa clovek Peleho postavenia odprace do pozicie prezidenta - pretoze to je funkcia absolutne nulova, uz ani nie reprezentativna. Zachvilu bude akurat tak niekde napravo na mape bozkavat volakomu výložky na kabate, lebo dolava na mape si nas uz nepozvu.

A oproti nemu stoji glorifikovany -nastrocny zjavne nevychovany zasran, ktory si dovolil neuctivo nepodat ruku. Pan sudruh geniálny prokurator sa okamzite vyjadril na vsetkych internetoch a vo vsetkych casopisoch Kon A Vesmir. Len je obrovska skoda, ze ten isty pan genialny prokurator A SPOLU S NIM SKORO KAZDY, KTORY SA VYJADRIL O NEUCTIVOM STUDENTOVI, absolutne ticho mlcali KED FICOVA BANDA VYKRIKOVALA NA NAMESTIACH S ==TISICKAMI AZ DESIATKAMI TISIC PRIVRZENCAMI== [!!!!! CO JE TEDA UPLNE INY LEVEL !!!!!] ZE PREZIDENTKA JE AMERICKA...

To uz bolo uplne slusne a v poriadku. K tomu sa uz genialny 363prokurator nemusel vyjadrovat. Ani jeden jedinykrat.

Ze ? Ano, ja viem, ze vy viete, ze oni vedia, ze tento pomer "americka K versus nepodat ruku demokratickemu sudruhovi prezidentovi ktory nic nespravi proti Robkovej vlade" je vyhodnejsi pre nevychovaneho studenta.

No, ale ved vitaz si nemusi brat servitku pred papulku, ze ? Ide len o to, aby si sa stal vitazom. Za akukolvek cenu.
Aj keby si mal trikrat tyzdenne lietat do Moskvy oblukom okolo Polska.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
mp3turbo
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

dovolim si jednu nepodstatnu otazku : neriesime nahodou nasledok namiesto problemu ?

Preco riesime ze zasran nepodal ruku demokratickemu prezidentovi ?

NEmali by sme nahodou riesit, ako sa ten demokraticky prezident stal demokratickym prezidentom ? zeby nahodou toto vyvolalo nepodanie ruky ?

Tak nejak mi nieco nasepkava, ze keby sa presne tato ista udalost stala minuly rok v januari, ze by mlady nevychovany zasran podal ruku prezidentke ktoru sme vtedy mali.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Festro1991
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 25. Mar, 2023, 19:17

Príspevok od používateľa Festro1991 »

Keby to spravil prezidentke napíšem to isté, ťahal emócie tam kde sa ťahať nemajú. Môžte písať čo chcete ake to bolo úžasné aj mu dať 1000Euro ktoré vyzbieras v robote, u mňa to žiadny hrdina nieje. Proste sú situácie kde sa môžeš správať ako sopľiak, a sú situácie kde ideš cez svoje presvedčenie ale spravíš čo sa od teba očakáva keby sa všetci správali takto tak sa na uliciach ľudia nezdravá ale opluvaju.....
CPU: AMD 7800X3D GPU: Asus TUF Gaming RTX4080 MB: Asus TUF Gaming B650m-PLUS RAM: 2x16GB Kingston 6000 PSU: Asus Strix Aura 850w Gold SSD: Kingston Fury Renegade 1TB CASE: GameMax Spark Monitor: Alienware AW3432DWF
Jednoduska
Sponzor fóra silver
Sponzor fóra silver
Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45

Príspevok od používateľa Jednoduska »

Ale aké emócie? tak slušne odmietá ruka ešte neexistuje vo verejnom priestore, to bolo absolútne bez emócii.

Mladý človek odmietol podať ruku zapredancovi, čo je na tom také drzé, krozné? Nekričal, neriešil, odfotili sa, pohodička.
satanicek666
Používateľ
Používateľ

Turbo. Ano odcudzujem vykrikovanie že prezidentka je K****. Odcudzujem to že pelle je klamár a hranol ešte väčší. Odcudzujem to že dojebali stat za tie roky čo tu vládli. Tersz nám utiahli bonus na deti. Dvihli dane. Sebe dvihli platy a zmenilo trestný zákon. Dúfam že budú predčasne voľby. Ale čo keď budú??? Kto vyhraje zase?!?! Tipuj?! Ale to nemení nič na tým že pelle je prezident ktorý vyhral demokratické voľby lebo sa usmial a mal pekne dolinky v lickach a je fešák. A školáčok ktorý má nadanie na čísla si mal to v hlave spočítať a dopočítal by sa až do takého výsledku že je násťročný ktorý ešte nevie čo je zivot a že jeho rebelsky prístup a vlajka modro žltá na srdci pri odovzdávaní ceny len dalej rozdeľuje spoločnosť. A ľudia ho velebia jak hrdinu a ešte love sa mu vyzbieranju. No nič turbo. Aj studenkovej by sa tvoj úrad mal vyzbierať. Ona si to tiez zaslúži…. Jaaaj Studenková nemá gule
Amd R7 5800x3d = Noctua d15 = Asus strix b550f = Kingston 64gb ram 3600mhz cl18 = Rtx 4090 Phantom = Ssd: M2 WD 850x 1tb win10 + M2 WD 850x 2tb + 850 evo 2tb = Lian Li 216 black = Fany: 2x Lian Li 160mm-in + 3x Noctua a12x25-out + 2x Noctua a12x25-bottom = Asus strix 1kw aura = LG C2 42" = Per: Log g915 tkl + Log g pro wire + g440 hard + Xbox Wire Controller = Audio: Topping dx3pro+ = Mackie mr524 = AudioTechnica-a550z
mp3turbo
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

nie, hrdina to nie je a ani ho nikto nerobi hrdinom. Studenkova nech si ma co chce, my zase mozeme nase zdanene dukaty posunut komu chceme.
A aj posunieme. To uz nechaj na mna. Ked sa ludia zbierali Ukrajine na... hmmmm tie veci ktorymi slovan zabija slovana, tiez trebalo vykrikovat ze to nemaju robit ?

Ze mlady rozdeluje spolocnost ? Nestalo sa toto cele kvoli tomu, ze spolocnost uz je rozdelena ? Kto za to moze ? Mlady ?

Aha, rozumiem - mlady mal kusnut do jazyka, zacuvat, spravat sa tak ako od neho strana a vlada ocakavaju. Ano. Presne tak, vsetci sklapneme a nebudeme prejavovat svoj nazor na ktory mame demokraticke pravo {zatial, uvidime zachvilu}

Nie, mlady nie je na vine ze sa stalo co sa stalo. Skutocnu PRICINU JEHO SPRAVANIA treba hladat A RIESIT volakde uplne inde. Mlady je len DOSLEDOK.
Vyriesil volaco ? Nevyriesil. Mame tu vsetci sklapnut a podavat Robkovi, Andrejkovi, Petkovi a Huliakovym bratzabrata kamaratom ruky, ze jaaaaj fasa sa preleteli do Moskvy odprosovat ?

Nepustit ho k maturite, hajzla nevychovaneho, a zabranit v dalsom studiu v nasej uzasnej krajine. Aby musel ist niekam na Oksford rozkladat zahnivajuci zapad.
SKiLEX
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Po 09. Mar, 2015, 16:13

Príspevok od používateľa SKiLEX »

satanicek666 napísal: St 15. Jan, 2025, 17:04 Ale tu sa ukázala výchova jeho rodičov. Mna rodiča furt učili že sa mám starším pozdraviť že mám tehotnú a starších pustiť sadnúť v buse že učiteľ je autorita že zamestnávateľ je autorita. A nakoniec pelle je demokraticky zvolený prezident tak asi by to mal aj rešpektovať. Ale tu sa už nerešpektuje doraz nič. Tu už stačí ukázať že neakceptujeme nič a sme blahoslavený v spoločnosti. Podotýkam že smer je jedna banda mafianska zlodejská a pelle je jej obnoz. Ale verím tomu že ruky v politickej relácii by si podal so simeckom
V tom je rozdiel medzi mnou a tebou. Nevravim ze je to spravne, ale mna nejaky vek/umely status/funkcia vobec nezaujima. Respekt a uctu si musis ziskat tym aky si clovek, tym ako jednas s ludmi okolo seba, tym ako sa stavias k problemom, a nie umelo svojim postavenim. Ked raz niekoho neuznavam ako cloveka, tak pre mna za mna moze byt aj umiestneny na forbse/arcibiskupom/generalnym riaditelom/dekanom/prezidentom ale moj respekt mat nebude...

Tieto "matematicke" typy ludi tak funguju casto. Neberu do toho emocie, spolocenske normy, presvedcenia atd. Jednaju na zaklade faktov a ked tie vychadzaju tak ako vychadzaju tak hold smola, spravia to co je spravne :)

Na prvej zs som sa pohadal s triednou. Skusila na mna nieco na styl ze som este soplak ktoremu tecie mlieko po brade. Ja som jej povedal nieco na styl ze silne slova na niekoho kto chodi v sustakoch a kraja salamu na stole v zborovni bez denka ako nejaky zlobor. Asi 2tyzdne sme si nadavali kym na mna nenasila nejaku habaduru s rozbitou skrinkou. Na druhej skole sa do mna raz obul riaditel ze som vosiel zlym vchodom(bocnym zamestnaneckym), neskoro(10minut pred vyucovanim miesto 15) a este nieco so zuvackou. Spytal som sa ho ci to su najvacsie problemy ktore dneska ma. On ze si ide zavolat rodicov. Ja ze fajn, ale ze aj tak ma skolsky poriadok ako zo stredoveku a ze preco je vobec riaditelom ked veri na rozpravky(bol to nabozensky fanatik, chodil do kostola tak...). Neskor z gympla ma vylucili uz len podmienecne, potom tam uz bol fajn kolektiv a vedenie s ktorym sme sa navzajom celkom uznavali, takze ak bol problemovy ucitel(1 az 2 rocne) tak sme ho kolektivne vedeli vysupat zo skoly miesto toho aby on mna. Takto to bolo spravne, nech si hlada novu pracu ked je neschopny zm*d :) A tak isto bolo spravne troska potopit pelleho nepodanim ruky.

Nevravim ze je to spravny pohlad, a urcite to nie je efektivny pohlad(skus s takymto pristupom pracovat v korporate), ale moralne na tom nevidim nic zle.
satanicek666
Používateľ
Používateľ

Tak vidis. Taký je rozdiel medzi mnou a tebou. Tu sa bavíme o ucte a výchove. Vieš ja mám taký príbeh krátky. Mám veeelmi dobreho kamosa ktorý má oca veľkého alkoholika. Furt ich bil a pohŕdal nima. Len logal a sral na rodinu. Furt jak som ho stretol tak sme sa pozdravili a dali sme si podanie rúk. To podanie rúk ktoré už tu je od stredoveku ci praveku na znak úcty a tolerancie. V kresťanstve že znak pokoja. Nikdy má nenapadlo mu nepodať ruku zato že je alkoholik a mláti môjho kamosa a celu rodinu.

Návrat na "Debata o všetkom"