In-ear (TWS) bez ANC

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
Používateľov profilový obrázok
pala
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ut 15. Apr, 2008, 14:00

In-ear (TWS) bez ANC

Príspevok od používateľa pala »

Caute pani, potrebujem poradit nejake in-ear sluchadla namiesto sucasnych KZ S2, ktore pouzivam.
Vadia mi na nich 3 veci:
1. nevypinaju sa po tom, co ich vlozim do puzdra, telefon ich stale vidi ako pripojene cez BT a teda zvuk ide cez ne, toto mi velmi lezie na nervy
2. ak naklonim hlavu o 90 stupnov doprava alebo dolava automaticky sa odpoji jedno zo sluchadiel, divne
3. na vyssich hlasitostiach dost chrcia a zvuk je uz skresleny - toto je asi moj najvacsi problem

Pri PC pouzivam DT 770 pro + HIBY FC4 - toto mi zvukovo uplne vyhovuje, chcem nieco podobne.

Ide mi o presnost podania zvuku, hlavne nech rozoznam rozne nastroje. Pocuvam prevazne rock/metal, na to sa chcem zamerat. Podla mna urcite nepotrebujem ANC, ani s tym nemam ziadne skusenosti, ale hudbu mam extremne hlasno, takze aj bez ANC nepocujem vedla seba ani lietadlo. Jednoducho pocuvam na hranici bolesti.
Musia vydrzat aspon 3 hodiny na jedno nabitie. Na velkosti mi nezalezi, mozu byt mohutne, tazke, hocico len nech su to stuple. Rozpocet nemam presne stanoveny, ale mohlo by to byt do 200 eur pokial kupujem u nas a do 100 eur ak by to malo byt z Ciny.
Dakujem za kazdu radu
Dunar
TV & Audio expert
TV & Audio expert
Dátum registrácie: Ne 06. Sep, 2015, 12:17

Re: In-ear (TWS) bez ANC

Príspevok od používateľa Dunar »

Grado GT220. Jaedny zo zvukovo najlepšich TWS vôbec.
Používateľov profilový obrázok
pala
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ut 15. Apr, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa pala »

Tie vyzeraju dobre, este su aj v akcii. Dik za tip :cool:

Oproti KZ S2 co mam su galakticky lepsie alebo len o triedu/dve? Je nejaky porovnatelny ekvivalent z Ciny alebo tam sa vobec nic nechyta?
Dunar
TV & Audio expert
TV & Audio expert
Dátum registrácie: Ne 06. Sep, 2015, 12:17

Príspevok od používateľa Dunar »

Viacmeničove resp. najnovšie KZety sa určite zvukovo chytaju. Napr. model Xtra. Len u KZ treba tradične ratať s kompromismi vo funkcionalite. Aj keď model čo model sa to zlepšuje.

Návrat na "Nákupná poradňa"