Herna mys bezdrat
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Aug, 2008, 17:34
Re: Herna mys bezdrat
Ja som tu rapture podlozku vratil. Ten povrch nic moc, drsny.
ROG Strix X670E-E Gaming Wifi, 9800X3D, Noctua NH-U12A Chromax, TridentZ 32GB 6000 CL30 Expo, Sapphire 9070 XT Nitro+, 980PRO 2TB, 990PRO 4TB, MSI MEG AI1300P, H6i Flow + 7x A12X25 + 2x NF-A14, LG OLED42C44, Mission M32 ,Marantz NR1710, LGTCH G915 TKL, KoneAir, HyperX Fury Ultra. Note24 Ultra & Watch6 Classic 47mm LTE Stolicka Antares Syn Omnia 1850
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Tie rapture su ale nejake cinaky pre alzu nie? Akoze za 10e asi fajn ale od 30e by som si asi vybral nieco ine.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
A čo nie je z Číny? 
High-end snímač, vymeniteľné kryty a spínače, s dierovaným krytom brutálne ľahká (možno až moc, pre mňa nezvyk), dobré spracovanie (lepšie ako A4 Bloody apod. lacné myši)... aj za 40€ to nie je zlá kúpa ale viac jej sedí cenovka okolo 30€ za koľko je pravidelne v zľave. Tých 10€ bola len tá oranžová, možno omyl alebo loss leader cez Alza dni, hneď som ju kúpil, biela a čierna boli vtedy myslím za 25€ a 30€.
Mumaq ak ti Respawn príde moc drsný tak toto je jemnejšie ale podobná hrúbka, predpokladám že iné obrazové prevedenia budú rovnakej kvality:
https://www.brloh.sk/herna-podlozka-kin ... xl-p169480

High-end snímač, vymeniteľné kryty a spínače, s dierovaným krytom brutálne ľahká (možno až moc, pre mňa nezvyk), dobré spracovanie (lepšie ako A4 Bloody apod. lacné myši)... aj za 40€ to nie je zlá kúpa ale viac jej sedí cenovka okolo 30€ za koľko je pravidelne v zľave. Tých 10€ bola len tá oranžová, možno omyl alebo loss leader cez Alza dni, hneď som ju kúpil, biela a čierna boli vtedy myslím za 25€ a 30€.
Mumaq ak ti Respawn príde moc drsný tak toto je jemnejšie ale podobná hrúbka, predpokladám že iné obrazové prevedenia budú rovnakej kvality:
https://www.brloh.sk/herna-podlozka-kin ... xl-p169480
Spoiler: ukázať
- scream
- Pokročilý používateľ
Nerad sudim, co nemam vyskusane ale vacsinou je dovod na to, preco su tieto "cinske" znacky vyrazne lacnejsie. Tlacidla a senzor mozno vydrzia ale moja A4tech dopadlaa s osuchanym lakom, odpadnutymi skejtami a zalomenym kablom.
Ta MSI, co som rozobral... to keby ste videli ako bocne tlacidlo vydrelo dieru do horneho, lebo mu zavadzalo... dizajn tregedia a to nebola zrovna lowend.
Ta MSI, co som rozobral... to keby ste videli ako bocne tlacidlo vydrelo dieru do horneho, lebo mu zavadzalo... dizajn tregedia a to nebola zrovna lowend.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
Tak je to Alza značka, pozerám na krabici od podložky že Designed and tested in Europe, takže im to hádam na zákazku vyrábajú v Číne a nemal by to byť len prelepený OEM ktorý nájdeš pod inou značkou na Aliexprese za 10USD.
Inak píšem že na mňa pôsobí že má dobré spracovanie, lepšie ako bežné lacné značky. Teda aspoň tieto dva modely ktoré som spomenul a priamo osobne mám, za tie ostatné lacnejšie neručím
Taipan mám len krátko ako zálohu a k notebooku keď som preč tak ju moc nepoužívam ale dcérina bezdrôtová Aspis funguje spoľahlivo cca rok a vyzerá že jej nič nie je, ale je pravda že ju nepoužíva tak intenzívne ako ja mojich primárnych dvoch veteránov Logitech
Predtým mala Marvo M720W a to bolo vidno aj cítiť že to je o dosť nižšia kvalita, aj prestala fungovať po roku.
Inak píšem že na mňa pôsobí že má dobré spracovanie, lepšie ako bežné lacné značky. Teda aspoň tieto dva modely ktoré som spomenul a priamo osobne mám, za tie ostatné lacnejšie neručím

Spoiler: ukázať
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Rapture je Alza znacka. Klavesnica aktualna seria charlie je velmi dobra. V minulosti boli klavesnice Rapture slabucke no aktualne su velmi dobre. Ako su na tom ale mysky od Rapture neviem. Ak isla znacka cestou klavesnic, kde za malo penazi dokazali poskladat solidnu klavesnicu, tak by som sa tej Rapture mysky nebal. Treba pozriet nejake aktualne recky na ne. Na pohlad mi pridu malo kvalitne. Za 40-50eur uz vies kupit solidnu mys od logitechu a podobnych znaciek. Ja aktualne uz niekolky rok frcim na Logitech m720 a som maximalne s nou spokojny
NB: Asus ROG Strix G16 G614 + G Helper
Ja neviem co logitechu hrabe s tymi spinacmi, ale fakt na kazdej jednej to asi odhadza
Uz mam doma sacok so spinacmi, rovno to upgradujem na omron D2F-01 ktore su kusok tuhejsie a lepsie klikaju

Uz mam doma sacok so spinacmi, rovno to upgradujem na omron D2F-01 ktore su kusok tuhejsie a lepsie klikaju
Aktualne cakam kedy zdochne G703 lebo uz 2+ rokov mam odlozenu X pro. Mal som podozrenie, ze nieco nie je ok a ako mi prisla pro do zasoby, tak ta svina 703 nechce umriet. Sa zlakla.
ITX: MB: ASUS ROG STRIX B450 I-Gaming CPU: AMD Ryzen 3600 Cooler: Corsair H80i v2 GPU: MSI RTX2080 Super Ventus XS OC 8GB SSD:Adata XPG SX800 Pro SSD 2TB M.2NvMe RAM: Patriot Viper 4 blackout Series 16GB 3600Mhz CL17 Case: Phanteks Enthoo Evolv Shift air ITX PSU: Corsair SF600 80 plus platinum
Klavesnica: Logitech G915 Lightspeed GL linear
Mys: Logitech G703 Lightspeed Hero, Logitech MX Master 2S, Logitech pro X superlight,
Monitor: LG 27GL850-B, LG 38GN950-B
Zvuk: Topping DX5 lite + 2x Mackie MR524 + Sennheiser HD650, Audiotechnica ATH-M50 X, Hifiman Deva Pro
Simrig HW: Fanatec CSL DD 8 Nm + WRC, DIY pedale, Heusinkveld simshifter + handbrake v2, Trackracer TR120
Klavesnica: Logitech G915 Lightspeed GL linear
Mys: Logitech G703 Lightspeed Hero, Logitech MX Master 2S, Logitech pro X superlight,
Monitor: LG 27GL850-B, LG 38GN950-B
Zvuk: Topping DX5 lite + 2x Mackie MR524 + Sennheiser HD650, Audiotechnica ATH-M50 X, Hifiman Deva Pro
Simrig HW: Fanatec CSL DD 8 Nm + WRC, DIY pedale, Heusinkveld simshifter + handbrake v2, Trackracer TR120
- scream
- Pokročilý používateľ
To je presne to, ze clovek v polovici zivota ma za sebou max 3-4 mysky, ked nenakupil zle a to sa potom tazko vybera. O case ani nehovorim 

XBOX series X
XBOX series X
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Aug, 2008, 17:34
Ja som mx51tku pouzival 9 rokov a stale som ju potom predal. Nasledne som kupil g400vku, ale tam uz kvalitou bola uuuplne inde. Takze som presiel na roccat a uz 12 rokov mam ten
ROG Strix X670E-E Gaming Wifi, 9800X3D, Noctua NH-U12A Chromax, TridentZ 32GB 6000 CL30 Expo, Sapphire 9070 XT Nitro+, 980PRO 2TB, 990PRO 4TB, MSI MEG AI1300P, H6i Flow + 7x A12X25 + 2x NF-A14, LG OLED42C44, Mission M32 ,Marantz NR1710, LGTCH G915 TKL, KoneAir, HyperX Fury Ultra. Note24 Ultra & Watch6 Classic 47mm LTE Stolicka Antares Syn Omnia 1850
- scream
- Pokročilý používateľ
No moja geneza mysiek je taka, se a4 kupil foter, MS sidewinder bola nejaka fajn cena tu na fore, to som bral 2ks a MSI mi smaril doma na stol kamos, ze jemu netreba. No a zajtra pride roccat, tak snad sa vidime v tejto teme o o 10r 

XBOX series X
XBOX series X
- scream
- Pokročilý používateľ
Zasielka je doma. Podlozka je uzasny kus materialu zadarmo. Mys padla do ruky, konecne si viem opriet dlan, toto bude dobre aj na robotu.
Stiahol som swarm II soft od roccatu a vypapulovalo mi to, ze mam "legacy" zariadenie a mam tahat swarm I.
Celkovo to nebolo plug and play ale chcelo to zo 2 restarty aby sa pohol kurzor. Nevadi.
Zistujem, ze mys nema rychle prepinanie DPI ale asi to poriesi to tlacidlo na profily (skoda, ze je zo spodu).
Inak vaha masaker, najprv som myslel, ze to je bez baterie a ono sa to zaplo
Za 50e aj s podlozkou je to velka parada. Chvilu som zvazoval lacnejsiu Burst ale ten rozmer mi je tak akurat. Mensi by bol asi maly. 43e za burst s podlozkou je ale dobry steal, takze berte kym je
Edit: easy shift mys ma, je mozne to priradit na akekolvek tlacidlo.
bateria je vstavana
Stiahol som swarm II soft od roccatu a vypapulovalo mi to, ze mam "legacy" zariadenie a mam tahat swarm I.
Celkovo to nebolo plug and play ale chcelo to zo 2 restarty aby sa pohol kurzor. Nevadi.
Zistujem, ze mys nema rychle prepinanie DPI ale asi to poriesi to tlacidlo na profily (skoda, ze je zo spodu).
Inak vaha masaker, najprv som myslel, ze to je bez baterie a ono sa to zaplo

Za 50e aj s podlozkou je to velka parada. Chvilu som zvazoval lacnejsiu Burst ale ten rozmer mi je tak akurat. Mensi by bol asi maly. 43e za burst s podlozkou je ale dobry steal, takze berte kym je

Edit: easy shift mys ma, je mozne to priradit na akekolvek tlacidlo.
bateria je vstavana
XBOX series X
XBOX series X
Po asi 12 rokoch mi zacina na mojej Gigabyte myske odcahdzat aj pravy aj lavy klik. Niekedy nezareaguje, niekedy pri drzani nedrzi. Cistil som ju uz viackrat, tym to nebude, asi uz ma na to vek.
Uplne fajnovo mi sadla do ruky, plus moznost kolecka doprava a dolava stlacat je uzasna vec, ked si na to da clovek nejake skratky. Pogumavnie teda vekom umrelo a nevyzera uz vkusne. Ale ergonomicky aj tlacidlovo mi sadla najviac co v tej dobe bolo. Preto sa chcem opytat, ci nahodou ked si hladal tu svoju, ci si nevidel nieco podobne. Drat/bezdrat je mi asi jedno, v dnesnej dobe asi bezdrat nebude taky tragicky jak kedysi, RGB je mi tiez jedno. Nevidel si teda nieco podobne co by mohlo byt vhodne? Pripadne nejake nezname znacky z Ali? Co som pozeral, tak co sa tyka klavesnic, tak na ali sa daju kupit paradne mechaniky, tak reku ci aj mysky nefunguju rovnako.
Uplne fajnovo mi sadla do ruky, plus moznost kolecka doprava a dolava stlacat je uzasna vec, ked si na to da clovek nejake skratky. Pogumavnie teda vekom umrelo a nevyzera uz vkusne. Ale ergonomicky aj tlacidlovo mi sadla najviac co v tej dobe bolo. Preto sa chcem opytat, ci nahodou ked si hladal tu svoju, ci si nevidel nieco podobne. Drat/bezdrat je mi asi jedno, v dnesnej dobe asi bezdrat nebude taky tragicky jak kedysi, RGB je mi tiez jedno. Nevidel si teda nieco podobne co by mohlo byt vhodne? Pripadne nejake nezname znacky z Ali? Co som pozeral, tak co sa tyka klavesnic, tak na ali sa daju kupit paradne mechaniky, tak reku ci aj mysky nefunguju rovnako.
CPU: R9-5900X Cooler: Kraken X62 MB: x570 TUF PRO (Wi-Fi) GPU: RTX 3080 Ti Suprim X
RAM: GSkill 64GB 3600CL16 SSD OS: Corsair MP600 PRO XT 2TB
SSD: Micron 7400 PRO 3840BG, PNY CS3040 2TB, Kingston KC600 1TB PSU: Corsair HX1000 CASE: Fractal Torrent
RAM: GSkill 64GB 3600CL16 SSD OS: Corsair MP600 PRO XT 2TB
SSD: Micron 7400 PRO 3840BG, PNY CS3040 2TB, Kingston KC600 1TB PSU: Corsair HX1000 CASE: Fractal Torrent