Problem nie su volty pocas zataze, tam su vacsinou male ,, tych 1,2-1,3V je ok... Problem su volty pocas idle a malej zataze ... aby cpu vysoko boostoval v idle a pri malej zatazi, tak tam to lietalo 1,5V+ a to zabija tie CPU ( napr si v biose , nic nerobis a v biose mas 1,5V+ ) .... Takze obmedzit aby to neslo tak vysoko pri malej zatazi ... Isiel by som max nech to boostuje do 1,35V, viac nie ...
pozri sa tu ako som to mal ja ....
viewtopic.php?p=1607492#p1607492
iddle - 1,19V
full load ako napr R23 - 1,25V
single load - 1,36V
Kludne mozes dat 1-2 jadra viac, ako allcore ,, ja som mal allcore 5,9 a a 1-2 jadra na 6,2 ,,, taku postupku som mal ...
Toto ja povazujem za max " safe " aj ked teda bohvie kde je pravda a co je safe a co uz nie,, to asi nevie nikto

mozes ist kludne len do 1,3V napr ... to uz je na tebe...
Ak nechces pouzivat pevne volty, kde sa nebude cpu v idle podvoltovavat, tak pouzi offset ... s tym ze volty mozes doladit pomocou load line kalibracie ... ja som mal AUTO + offset. Nastaveny je na - 0,09V... a to mi davalo vysledne V vyssie ... ale uz si napamatam ake LLC som mal .. ale to uz si nastavis podla tvojej dosky...
Mne pri tych relativne malych 1,36V boostoval CPU az na 6,2ghz na 2 jadrach ... ale tak ja som mal dobry kus a hodne dobre chladeny... + hodne robi aj to ze cpu bol iba 8xP + 8xE

na hry je to ideal, na hry netreba HT ani tych zvysnych 8xE , to plati pri i9