nVidia novinky - Grafické karty a nielen grafické karty
Re: nVidia novinky - Grafické karty a nielen grafické karty
@Vlko - prislo mi v ten den riadne potvrdenie o prijati objednavky. Na webe to mam normalne medzi aktivnymi objednavkami a pise mi tam status "Caka sa na dodavku". Oni tie karty (Gigabyte Aorus Master a Gaming OC) totiz v prvej varke ani nemali na sklade, cize zatial nemali co odoslat. Kamos to chcel tiez za tu cenu objednat, ale akurat zmenili cenu ked to mal v kosiku a z 1059E mu to pri tej Aoruske skocilo na 1500E. Som velmi zvedavy, co z toho bude - ci mi to teda vyexpeduju tak ako je potvrdena objednavka, alebo to stornuju.
Spoiler: ukázať
- Memnon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Re: nVidia novinky - Grafické karty a nielen grafické karty
Smarty celkovo ešte nemá zabehnutý systém na chyby mi príde
V januári kolega kúpil QD-OLED 34" za 400€, prišiel mu iný monitor ako na faktúre. Keďže už mal v ruke faktúru na knitor ktorý mu nedošiel a zlý moňas, preposlali mu ten správny, samozrejme za 400€.
Osobne nie som.vobec prekvapený na cena/výkon aktuálnej RTX50. Není konkurencia, nvidia si robí čo sa jej zapáči.
Všimol som si napr super rady v nákupnej podarí "počkaj kým klesnú ceny", no neviem kde kúpili ľudia tú kryštálovú guľu, asi na aliexpresse.
V januári kolega kúpil QD-OLED 34" za 400€, prišiel mu iný monitor ako na faktúre. Keďže už mal v ruke faktúru na knitor ktorý mu nedošiel a zlý moňas, preposlali mu ten správny, samozrejme za 400€.
Osobne nie som.vobec prekvapený na cena/výkon aktuálnej RTX50. Není konkurencia, nvidia si robí čo sa jej zapáči.
Všimol som si napr super rady v nákupnej podarí "počkaj kým klesnú ceny", no neviem kde kúpili ľudia tú kryštálovú guľu, asi na aliexpresse.
MB:Asus TUF B760M-Plus Wifi D4 / CPU:Intel i7 13700 / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@38ooCL15 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Samsung G80SD