Telekom app->Magenta Moments->hľadať: samsung->20% odomknúť kód->klik na portál,vybrať telku, zadať kód mmvyrocie10 a kód z appky a kúpic
Tých -10% je priamo na stránke ako extra zľava
Naposledy upravil/-a Memnon v Št 20. Feb, 2025, 17:43, upravené celkom 1 krát.
MB:Asus TUF B760M-Plus Wifi D4 / CPU:Intel i7 13700 / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@38ooCL15 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Samsung G80SD
Daj sem potom spätnú väzbu, alebo nech niekto napíše ak vie ako to chodí
Podľa mňa niečo sa odpíše ako spotrebak a predá sa za zostatkovú cenu zamestnancom(ako sa to bežne robí vo firmách) a niečo sa vracia dodávateľovi podľa nastavenej politiky
Ale to je len moja fikcia, tak som zvedavý
MB:Asus TUF B760M-Plus Wifi D4 / CPU:Intel i7 13700 / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@38ooCL15 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Samsung G80SD
Žiadne vystavené TV sa nevracajú dodávateľovi, pokiaľ to nie sú nejaké zmluvne dohodnuté "demo" kusy.
Čiže tých 95% vystavených TV si niekto reálne kúpi a zľavy na tých TV sa kumulujú zvýšeným tempom podľa toho, koľko je tá TV vystavená, tzn. aká je stará a neaktuálna. Reálne sa dá z predajne kúpiť vystavenú TV aj so zľavou viac ako 50% z pôvodnej ceny, avšak neviem, či je múdre kupovať napr. rok aj pol starú TV, ktorá išla denno-denne na nejakej predajni aj 11 hodín v kuse. A to ešte na vysokom jase/kontraste, keďže sa to nastavuje tak, aby bol obraz pri vystavení "ľúbivý"..
Videl som už aj TV so zľavou na vystavený kus ale to boli vypálené OLED, a tá zľava nebola dosť zaujímavá na to aby som tak hnusne vypálený TV kúpil. Viackrát sa mi stalo keď som sa priamo na predajni pýtal na TV tak vraveli že majú posledný vystavený kus, rovnako keď boli rôzne zaujímavé akcie, skladové kusy sa vypredali hneď ak vôbec nejaké boli a potom do konca akcie už boli len vystavené kusy za tú akciovú cenu. Takže IMHO takto sa ich zbavujú, priebežne núkajú aj vystavené nedočkavcom čo si to chcú zobrať hneď, a keď sa ich chcú hromadne zbaviť dajú akciu ale na sklad neobjednajú ďalšie kusy. Či ich ukecáš na nejakú extra zľavu a ako veľkú netuším.
U TV je situacia podobna ako napr. pri mobiloch. Kazdy rok prichadzaju na trh nove modelove rady. Elektro retazce teda drzia TV na predajni a skladoch rok. Akonahle pridu na trh nove modely, stare vypredavaju aby mohli naskladnit nove. Vratane vystavenych.