Kingdom Come: Deliverance

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Používateľov profilový obrázok
SKiLEX
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Po 09. Mar, 2015, 16:13

Re: Kingdom Come: Deliverance

Príspevok od používateľa SKiLEX »

No clovek tam s mecom beha jak taky rambo... dam spojler z prelomu dejstiev
Spoiler: ukázať
Na prelome dejstiev ked som bol na tom hrade ako trestanec som to skusil prejst rambo taktikou... Omracit jednu zo strazi, zobrat jej vybavu a vymlatit komplet cely hrad. Bez problemov na prvy pokus :D
Memnon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa Memnon »

Však toto. Napr učitelia skillov čo nemajú ochranku nechám naučiť všetko a hneď ich okradnem. Ani ten deklarovaný vytunený systém zločinu bohvieako nefunguje.
Rambo detto, neviem akých nepriateľov ešte čakať, ale 160kratky meč + asi 30% dmg navrch, zlepšené bloky,.minimálne opotrebenie cez perky. Padajú ako muchy na dve rany a to majú Armor že 4000grosov kus. Asi len zábavné questy ako Valentinov meč, čert zo štôlne, šíp v hlave a podobne to držia.

Čakal som že druhé dejstvo spraví niečo ako Dark souls 3, keď som som si myslel aký som borec a len čo som išiel do oblasti s Pontifom má hneď zase upratali, tam kam patrím. :)
MB:Asus TUF B760M-Plus Wifi D4 / CPU:Intel i7 13700 / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@38ooCL15 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Samsung G80SD
SKiLEX
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

Tak mozes sa vykaslat na kratky mec a pouzivat len dlhy, to ma bavi o dost viac

druha moznost:
https://www.youtube.com/watch?v=GUZDp4SdCnE
SKiLEX
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

Som v tom nejak 60hodin daleko, ta kutnohorska cast sa mi zda dost plytka :(

Je tam toho privela naraz, fakt desiatky rozvetvenych sidequestov naraz...

Aj hlavna dejova linia ma niekolko liniek sucastne, kazda linka bezi vo svojom minivesmire, a ako bonus niektore tie dejove linky navzajom interagovali naposledy 20hodin herneho casu dozadu.

Miesto toho aby som si k tomu pribehu a postavam budoval nejaky hlbsi vztah tak polku casu rozmyslam co je zac ta postava z pred dvoch tyzdnov s ktorou som interagoval 5minut realneho casu.

Trebars taky witcher 3 bol rozdeleny do vpodstate 5tich map a v kazdej z nich hrac viacmenej postupne stravil par hodin, nasiakol ten pribeh atd.

Tu sa citim akoby som hral 5 saveov vo wicherovi naraz, kazdy v inej casti hry a kazdu pol hodinu sa nahodne menia.
Naposledy upravil/-a SKiLEX v Št 20. Mar, 2025, 08:28, upravené celkom 1 krát.
kllr007
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52

Príspevok od používateľa kllr007 »

Presne tento problém mám aj ja. Akonáhle som došiel do kútnej hory tak ma to začalo baviť menej a menej. Je to veľké s priveľa wuestami a hlavne na KCD mám rad prírodu a menšie dedinky
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: ROG Strix 850W Gold Aura Edition; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
Memnon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa Memnon »

Pridávam sa do skupiny
Druhá polka hry je nudná. V troskách bolo všetko napínavé a dobre zábavné Q. V druhej časti raz budujes partiu, potom politické pletky že aj na polovicu partie zabudneš, kto v nej je. Do toho ešte side Q a aj keď sú niektoré dobré už ich úplne ignorujem, lebo rewardy z nich sú minoritné alebo žiadne (akože motať sa cez tri dediny a potom dostať 100grosov keď mám 20k je nemotivujúce). Problemom je že všetky skilly sú na 25+ silné zbrane a brnenia. A celá kuttenberg je dutá ako doly pod ňou.
Normálne som musel kuknúť aký Q robím v hlavnej linke a na nete som pozrel koľko ich je. Taká nuda to začala byť.
MB:Asus TUF B760M-Plus Wifi D4 / CPU:Intel i7 13700 / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@38ooCL15 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Samsung G80SD
SKiLEX
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

No tie grose tiez... Mam v chestke viacej vybavy jak cela zigimundova armada, uz ani nic nezbieram, ani nepredavam... Zbytocne...

Zo zaciatku doslova zhanas 5 grosov na jedlo, celu prvu cast si na mizine... Potom dojdes na druhu mapu a zrazu si druhy rockefeller

Návrat na "Hry a problémy s nimi"