https://www.csfd.cz/film/1558940-cernak/prehled/
- 5 bodov z 10.
Aký film ste naposledy videli? 2
Re: Aký film ste naposledy videli? 2
Argumentum ad hominem (lat.) je argument, ktorým sa diskutujúci snaží vyvrátiť oponentovo tvrdenie poukazovaním na oponentove skutočné či domnelé nedostatky. Snaží sa previesť dialóg od diskusie o probléme samotnom k diskusii o mravnej či inej oponentovej integrite.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Uvězněna ve vlastním těle - pozeral som to so ženou a mne sa to celkom aj jej páčilo - 65%
Úsměv 2 - jednotka sa mi páčila viac, ale aj toto bol dobrý horor - 65%
Úsměv 2 - jednotka sa mi páčila viac, ale aj toto bol dobrý horor - 65%
Xbox Series X...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
https://www.csfd.cz/film/1209229-mickey-17/prehled/
- 5,5 bodov z 10.
- Tento film klame telom. Nie je to ani komedia, ani horor a ani drama.
- 5,5 bodov z 10.
- Tento film klame telom. Nie je to ani komedia, ani horor a ani drama.
Argumentum ad hominem (lat.) je argument, ktorým sa diskutujúci snaží vyvrátiť oponentovo tvrdenie poukazovaním na oponentove skutočné či domnelé nedostatky. Snaží sa previesť dialóg od diskusie o probléme samotnom k diskusii o mravnej či inej oponentovej integrite.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
https://www.csfd.cz/film/1386588-posled ... h/prehled/
zaujimavy pocin. Film by som ohodnotil 6-7/10. Ale ku praci tych potapacov a ludi comusia na tom mori robit RESPEKT. Postujem aj jedno kratsie video na youtube zo severneho mora. Asi by som si nalozil do gati, keby som to len videl na zivo a nieto tam este skocit a potpat sa tam
zaujimavy pocin. Film by som ohodnotil 6-7/10. Ale ku praci tych potapacov a ludi comusia na tom mori robit RESPEKT. Postujem aj jedno kratsie video na youtube zo severneho mora. Asi by som si nalozil do gati, keby som to len videl na zivo a nieto tam este skocit a potpat sa tam
NB: Asus ROG Strix G16 G614 + G Helper
- molnart
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Electric State - 3/10 - strasna slabota. nesympaticki hlavni hrdianovia, absencia akejkolvek duse, silene pokusy o humor. strasna skoda, mohla z toho byt taka nova spielbergovka na styl Super 8
Spoiler: ukázať
- zodiaq
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 17. Aug, 2009, 09:14
AsRock DeskMini H470 - Pentium G6400 4Ghz, Noctua NH-l9i, Ballistix 2x8GB 2666Mhz, WD Blue SN520 256GB, 2xToshiba L200 2TB, Intel AX200
Sony PS5 Slim/ 2TB Samsung 990 Pro ,Samsung QE55QN90B - backlight died, Poco X6 5G
Sony PS5 Slim/ 2TB Samsung 990 Pro ,