To bola otazka jak od skolkara ... typ kamery, presnejsie udat problem a tak ? ... Nic ? ...
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8 SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
okey fakt sorry toto som si neuvedomil...je to uz starsia canon mvx1i - miniDV ...a proste ked som presiel cele nastavenia jednoducho nejde priblizovat ani vzdialovat
Cize nevies najst kde sa zoomuje alebo teraz niekedy prestala zoomovat?
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8 SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Tak je nefunkcny zoom, alebo si len namyslas ze vies ako zoomvat
I ♥ MUSIC !
EDIT: lebo akoze nechapem, zase s kamerou nehovorim ze vjem robit ako profik ,ale daco vjem....ale som skor myslel ci to nemoze byt niekde zablokovane v nastaveniach
martinoo napísal:ludkovia neviete pls preco mi na kamere nejde zoomovat???
Mne sa raz na Panasonik kamere ties pokazil zoom (padla mi nazem) v servise mi povedali ze oprava je drachsia ako kupa novej, tak mam racej novu. Ako naozaj to nema zmisel opravovat, hlavne ak je to model ktori sa unas bezne nepredava.