Momentálne fičím na -70mV, frequency offset 0, VRAM 2800MHz a Powerlimit -30%. X4 čo momentálne hrám ide stabilne, FPS klesli asi o 5%, spotreba z 300W na 215W, tá karta je úplne tichučká
-100mV čo som len tak zbrucha skúsil už bolo nestabilné. Uvidíme či tých -70 bude stabilné aj v iných hrách a aký to bude mať vplyv na výkon v nich, ale čo som tak čítal tak plne stabilné bývajú väčšinou na -60 až -80, tých -100 aj viac čo sa chvália ľudia alebo v recenziách je stabilné iba v niektorých záťažiach, paradoxne myslím že benchmarky sú stabilnejšie ako hry aj s vyšším UV. Kopec ľudí skúsilo 10 hier, testov či benchmarkov s -100, -90, plne stabilné, až neskôr narazili na jednu kde to už nezvládlo askončili na tých -80, -70, -60.
Frekvencie jadra je zbytočné pozerať lebo veľmi závisia od konkrétnej záťaže, s aktuálnym nastavením som videl moju ísť 2400MHz aj 2900MHz. Čo som čítal po fórach tak ľudia vedeli dosiahnuť aj 3700MHz v compute intenzívnych záťažiach keď dali všetko na max ale výrazne menej v hrách, ale spotreba už atakuje 400W lebo tých +10% v Adrenaline sa počíta už zo zvýšeného powerlimitu OC verzií, ja dám max 330W ak neflashnem iný BIOS. Očividne si vie jadro dynamicky alokovať príkon a možno aj meniť frekvencie jednotlivých častí ak sú menej využité a tiež to vyzerá že hlavným limitom tam bude niečo iné ako compute, možno TMU alebo ROP ktoré sú pažravé keď sú vyťažené a nezostane na compute. Ale to len hádam.