Da sa pouzivat Teams desktop client bez toho, aby doslo k prihlaseniu konta vo Windows?
Da sa pouzivat Teams desktop client bez toho, aby doslo k prihlaseniu konta vo Windows?
Caute, vcera som este pouzival skype ale dnes uz je odrezany uplne. Pred par tyzdnami som skusal teams desktop clienta, ale aj ked som pri prvom prihlaseni zaklikol ze to konto ma byt pouzite len v teamse, tak sa prihlasilo v celom windows 10 resp. v pribuznych programoch a dost mi to aj rozhodilo nejake nastavenia. Tak som sa vtedy este vratil ku skype clientovi, ale uz sa neda pouzivat. Moja otazka teda je ci resp. ako mozem pouzivat teams desktop clienta bez toho aby to dane microsoft konto "zasahovalo" aj do windows 10?
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Re: Da sa pouzivat Teams desktop client bez toho, aby doslo k prihlaseniu konta vo Windows?
V teamsoch si vies pridat dalsie konto. Tak si vytvoris dalsie MS konto specialne pre pouzitie s Teams.
Pripajat sa linkom do chatov ci prezentacii sa da aj bez konta.
Pripajat sa linkom do chatov ci prezentacii sa da aj bez konta.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Kingston FURY 32GB DDR4 3600 MHz CL18 Beast Black | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi 14T 256GB
Xiaomi 14T 256GB
- michalesku
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 02. Jún, 2012, 11:56
Re: Da sa pouzivat Teams desktop client bez toho, aby doslo k prihlaseniu konta vo Windows?
On sa pyta podla mna na nieco uplne ine..
Vo Windows si mal predtym ine MS konto, alebo si doteraz fungoval cez lokalne?
Prejdi si Nastavenia -> Konta (E-mail a konta, Pristup k pracovisku alebo skole, Rodina a ostatni pouzivatelia) a odstran konto, ktore je spojene so Skypom..
Doteraz fungujem vyhradne na lokalnych kontach a vsetky MS online sluzby (2 x MS365, osobny OneDrive, "novy" osobny Teams a kopec dalsich) funguju bez problemov..
Vo Windows si mal predtym ine MS konto, alebo si doteraz fungoval cez lokalne?
Prejdi si Nastavenia -> Konta (E-mail a konta, Pristup k pracovisku alebo skole, Rodina a ostatni pouzivatelia) a odstran konto, ktore je spojene so Skypom..
Doteraz fungujem vyhradne na lokalnych kontach a vsetky MS online sluzby (2 x MS365, osobny OneDrive, "novy" osobny Teams a kopec dalsich) funguju bez problemov..
Spoiler: ukázať
ano presne, co sa windows tyka, doteraz som fungoval uplne lokalne (a chcem tak fungovat aj dalej) resp. MS konto som pouzival len v skype clientovi. Odstranit konto z winu tak ako pises som uz skusal ale vzdy, ked sa prihlasim do teams clienta, tak sa zase objavi aj vo wine.
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
A ked sa potom z teamsu odhlasis, odhlasi ta aj z OS?
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Kingston FURY 32GB DDR4 3600 MHz CL18 Beast Black | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi 14T 256GB
Xiaomi 14T 256GB
- molnart
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
do teamsov sice mozes pridat x dalsich uzivatelov, ale vsetci sa prihlasia aj do win, teda vytvori sa edge profil atd.
- michalesku
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 02. Jún, 2012, 11:56
Ziadny Edge profil ani nic podobne mi Teams (ani ziadna ina MS aplikacia) nevytvoril.. Ani nemam priradene pracovne/skolske konto v tomto sukromnom notebooku, Windows vobec nevie o tych firemnych MS365 kontach, tie sa prihlasuju vyhradne len v aplikaciach, v ktorych som ich prihlasil..