Reklamacia TCL TV cez Partum
- Puk1
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Mar, 2009, 08:45
Reklamacia TCL TV cez Partum
Caute, ma tu niekto skusenost s uspesnou reklamaciou cez tuto predpokladam poistovnu? Asi pred 2 mesiacmi som im pisal, ziadna reakcia. Po asi 3 tyzdnoch mi zrazu vola technik zo ZV, ze dnes pride po TV. Podla technika je TV neopravitelna, chyba panela, zacali sa na nom tvorit tmave flaky. Zatial je to 23 dni ako nemame TV a ked citam tie recenzie na Google maps, ako ludia cakaju 5 mesiacov na chladnicku/TV a podobne, mam celkom strach
Nasiel som tu len jedno vlakno, ale uz je zamknute. Na Internete o nich neni ani prd.

- zoom
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00
Re: Reklamacia TCL TV cez Partum
Vies popisat, ako si sa k nim dostal? Naozaj na internete nenajdes nic, ale ze nic. Ak je to Partum s.r.o., tak podla orsr.sk to maju typci z detailing samponovania auta ako nejaky side business... moc by som od toho necakal.
Tazko povedat, co teraz, lebo vobec neviem(e), v akom vztahu si s nimi a ako sa ta TV reklamuje. Podla slovenskeho zakona musi byt reklamacia vybavena do 30 dni, potom mas narok na vratenie penazi alebo novy vyrobok, hotovka. Reklamoval si TV v zarucnej lehote (2 roky)? Komu? Hento Partum je co? Servis na TCL TV alebo mas nejake poistenie na vyrobky po zarucnej lehote alebo ako?
5 mesiacov cakat nebudes. Oznamis im, ze 30-dnova lehota skoncila, tak poprosis peniaze alebo novy vyrobok. Pockas 2-3 dni a ked nic, tak im len das vediet, ze davas podnet na SOI a das podnet na SOI.
Tazko povedat, co teraz, lebo vobec neviem(e), v akom vztahu si s nimi a ako sa ta TV reklamuje. Podla slovenskeho zakona musi byt reklamacia vybavena do 30 dni, potom mas narok na vratenie penazi alebo novy vyrobok, hotovka. Reklamoval si TV v zarucnej lehote (2 roky)? Komu? Hento Partum je co? Servis na TCL TV alebo mas nejake poistenie na vyrobky po zarucnej lehote alebo ako?
5 mesiacov cakat nebudes. Oznamis im, ze 30-dnova lehota skoncila, tak poprosis peniaze alebo novy vyrobok. Pockas 2-3 dni a ked nic, tak im len das vediet, ze davas podnet na SOI a das podnet na SOI.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 18. Sep, 2015, 00:29
Predpokladám že sa jednalo o nejakú predĺženú záruku asi...
Nikdy som si takú haluz nedával, predpokladám že to bude ošetrené aby sa to v podstate nedalo využiť...
Nikdy som si takú haluz nedával, predpokladám že to bude ošetrené aby sa to v podstate nedalo využiť...
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2