Teraz som skusal ten free bench Black Myth Wukong a grafika nastavena na cinematic, jedine, co som menil bolo: FG ON/OFF a OC ON/OFF
Bez FG/OC - 78 FPS
Bez FG, S OC - 88 FPS
S FG, Bez OC - 113 FPS
S FG/OC - 130 FPS
Takze ak by to bolo aj v hre take, tak by som sa urcite nebal hrat na Ultra/Cinematic s FG a OC... Mozno si tu hru kupim.
jo teraz mam spraveny, 935mV / 3027MHz, spotreba v Metre Exodus EE - 255W a drzi si pekne tu voltaz. Frekvencia skace medzi 2850 - 3050MHz. Ramky mam na +2000MHz
Mne trebarz trosku kolidoval 25mm vetrak s usb3.0 headerom, ale 15mm uz nekoliduje.
Teplota karty pocas hrania 54°C, ked vypnem ten vetrak, tak 57°C. Vetraky na grafike idu na najnizsej hodnote, teda 30% a v podstate su aj najhlucnejsie v celej bedni, lebo noctuu ked nastavis na 30%, tak ju ani nepocut. Takze ak by tie vetraky spravili tichsie, alebo mozno sa roztacali v nizsej hladine, tak by bol pc nepocutelny.
CPU som mal posledny tyzden na PBO+200, tak som PBO vypol a teplota procaku 54°C tiez pocas hrania, takze ja som maximalne spokojny. Mozem este spravit aj testy v 3Dmarku, ze o kolko vykonu som sa pripravil, ale popravde mi to je jedno, ked mam fps capnute na 144 a tie neklesaju.
Tak po náznaku konfigurácie RTX 5070 Super tu máme aj 5080 Super, ale tam boli okrem viac VRAM, navyše aj nejaké výpočetné jednotky, tu je len vyššia spotreba. Možno, ale bude lacnejšia