vydrz bateria tabletov

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
Používateľov profilový obrázok
lezgy
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre

vydrz bateria tabletov

Príspevok od používateľa lezgy »

caute
Xiaomi Redmi Pad Pro, 256 GB, modrý
tak nakoniec som kupil dva kusy
jeden ide ako ma
druhy sa nabiijal pol dna a za 3 hodiny padol na 4percenta / detiska mastili nejake hry/ displej na maxa, nastavene kvoli testu ako su na tom
da sa nejako niekde zistit ci sa jedna o uplne novy kus?
dik

*tzv motohodiny...
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH

2, HP 4330s
zoom
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00

Re: vydrz bateria tabletov

Príspevok od používateľa zoom »

Asi by mi v tomto pripade bolo jedno, ci sa jedna o novy alebo iny kus. Ci uz tam niekto nieco hral alebo mal vysoky jas na displeji, ma to normalne fungovat. Baterka sa dlho nabija, rychlo vybija - to je lahko zreprodukovatelny problem = idealne na reklamaciu. Pri reklamacii do 6 mesiacov od kupy sa predpoklada, ze vada existovala uz pri predaji vyrobku. Ak by to chcel predajca len tak vratit, musi dokazat, ze vada nie je na jeho strane (na strane vyrobku) a dolozit to napriklad znaleckym posudkom.

PS: Z textu teda usudzujem, ze si tie tablety kupil teraz niekedy a nie pred tromi rokmi. V takom pripade to treba samozrejme riesit inak.
lezgy
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

jj tablety dosli vcera. len za tie roky praxe mam taky zly pocit a ani neviem preco.... nevadilo by mi ani tak ze sa popsul shit happened, ale preco mam taky glupy pocit a nebudem tu pisat coho ....,. preto sa pytam na tzv motohodiny. celkom by ma zaujimalo ci ma niedo za sebou repas niecoho napr
reklamacka ho neminie to je OK, len toho casu skoda
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH

2, HP 4330s
mp3turbo
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16

Príspevok od používateľa mp3turbo »

mne sa zda uplne pohode, ze tablet padne prakticky na nulu za 3 hodiny poriadneho mastenia. Uplne uplne normalne.

Mlady ma terazki Oneplus Pad2, velmi velmi dobry tablet z hladiska vydrze na bateriu : https://www.gsmarena.com/oneplus_pad_2- ... 2736p3.php
hovori, ze ked masti hry, tak spotrebu ukazuju aplikacie veselo 3500mAh cize ani tri hodiny neda a to nema maximalny jas - v recenzii vidis sest a pol hodiny hrania. Ono samozrejme nie je hra ako hra, ale proste mlady tri hodiny neda.

predpokladam, ze tvoj tablet sa pol dna naozaj nenabijal - po nejakych dvoch hodinach by mal byt plny a zvysok len visel na kabli bez skutocneho nabijania. Skusim otazku : obidva sa zahrievaju pri nabijani rovnako ? Nie je ten "podozrivy" kus podstatne teplejsi ? Vymlat obidva do nuly nech sa vypnu, zapni obidva naraz na rovnake nabijacky a pozeraj, ako pojdu hore (nezacinaj na 20%, pretoze jeden z nich moze byt rozkalibrovany a namiesto 20% co ti ukaze bude skutocna uroven 30%). Pri nabijani nesmie byt rozdiel 15%, nesmie sa jeden vyrazne viac zahrievat nez druhy...

Este by som vyskusal : "To check your Android phone's battery charge cycle count, you can use a third-party app like AccuBattery or Battery Guru, or try the dialer code ##6485##. Some manufacturers also provide this information in the phone's settings under Battery > Battery Health" skontrolovat pocet nabiti baterky.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
lezgy
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

ad1 nema 33W nabijacku, cez nu podla testu nabije ca 2h, ja nabijal obycajnym kablom
cekol som co si hodil tvaria sa ako funglaky obe
odber v priemere aktualne 760mA
ale dik
dam tomu vikend, mozno ako vravis fakt budu tie hry zruty
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH

2, HP 4330s
zoom
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa zoom »

Ah-ha, tak to sme sa asi nepochopili. Ja som myslel, ze tomu tabletu v kludovom stave klesa bateria, nie pri hrani kokos. Tam je to asi dost jasne. Som myslel, ze tie hry a jas spominas len ako "ci nieco nepokazili". Na pocet nybijacich cyklov mozes skusit fakt ten kod v dialeri a pozriet hodnotu MF_02. Alebo mozes skusit rovnako zatazit aj druhy tablet a uvidis, ci rovnako rychlo klesa bateria.

Návrat na "Hardware všeobecne"