Projektor s premietanim na strop
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Projektor s premietanim na strop
Uvazujem o zakupeni projektoru do spalne na Netflix/Disney plus. Chcel by som ho namontovat na hornu hranu cela postele s tym, ze bude otoceny smerom nahor a premietat teda na strop. Nepotrebujem 4k rozlisenie ani mega kontrast (pozerat sa bude vecer). Skor hladam nieco kompaktne, co poskytne full-hd obraz a ma nejaky system (Android/Tizen a pod.), co umozni pouzivat aplikacie bez nutnosti cokolvek pripajat do hdmi vstupu. Zatial je moj favorit Samsung Freestyle druhej generacie. Nic podobne kompaktne s podobnymi vlastnostami som nenasiel. Riesil niekto podobny problem?
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Re: Projektor s premietanim na strop
som to čítal s tým, že sám som dumal kúpiť ten Freestyle 2 že odporučím ale aj ho spomínaš
Nemám žiadne recenzie len sa mi páči ako to prezentujú čo sa týka plug and play. prípadne rovno 2 zobrať a máš ultrawide.

Nemám žiadne recenzie len sa mi páči ako to prezentujú čo sa týka plug and play. prípadne rovno 2 zobrať a máš ultrawide.
CASE: Xtia X-mini pro, CPU: AMD Ryzen 7600, RAM: 32GB, GPU: AMD Powercolor 9060 XT, 1GB SSD
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Dopadli ste nejako stymto? 

main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
Ano, este vo Februari som zakupil spominany Samsung Freestyle druhej generacie. Na moje pouzitie absolutne dostacujuce.
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
Nemohol by si prosim spravit fotku, ako asi vyzera obraz na bielom strope? Pripadne aj viac, za roznych podmienok (hlavne vecer-tma v izbe, pripadne den-zatiahnute zaluzie). Manzelka by chcela nieco podobne (udavanych 220 ANSI lm), ale trochu sa bojim, ci to nebude moc vyblite. U nas by to slo na stenu, vzdialenost projektor-stena cca 2,3 m. Neviem, ci sa da nastavit velkost obrazu, nam by stacil cca 50". Vdaka.
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
ja mam tento
https://www.alza.sk/dangbei-atom-d12305801.htm ktory pise 1200 ansi (boh vie aka realita ale je to laser)
a vecer to vyzera takto (biela stena, svetlo iba cez dvere zo zvysku bytu) -> https://i.ibb.co/svy9djSM/2025-07-07-23-10-29.jpg
za mna je to OK pozeratelne (skor by som chcel vacsie rozlisenie ked tak) so zatiahnutym zavesom sa to da ako tak pozerat aj cez den ale je to viac vyblednute
neviem si velmi predstavit projektor s ovela nizsou svietivostou ak ta miestnost nie je uplne tmava
https://www.alza.sk/dangbei-atom-d12305801.htm ktory pise 1200 ansi (boh vie aka realita ale je to laser)
a vecer to vyzera takto (biela stena, svetlo iba cez dvere zo zvysku bytu) -> https://i.ibb.co/svy9djSM/2025-07-07-23-10-29.jpg
za mna je to OK pozeratelne (skor by som chcel vacsie rozlisenie ked tak) so zatiahnutym zavesom sa to da ako tak pozerat aj cez den ale je to viac vyblednute
neviem si velmi predstavit projektor s ovela nizsou svietivostou ak ta miestnost nie je uplne tmava
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 25. Mar, 2023, 19:17
Skús pozrieť tohoto typka, možno tam nájdeš niečo čo ti vyhovuje. Ja mám projektor s jeho recenzie to čo napísal aj ten projektor splnil ale nemám takého spunta za pár korun, dnes sa už hľadajú ťažko dobre recenzie na projektory viac ti povie recenzia od ľudí má fóre ako niečo čo nájdeš na nete.
https://www.mondoprojos.fr/
https://www.mondoprojos.fr/
CPU: AMD 7800X3D GPU: Asus TUF Gaming RTX5090 MB: Asus TUF Gaming B650m-PLUS RAM: 2x16GB Kingston 6000 PSU: Asus Strix Aura 850w Gold SSD: Kingston Fury Renegade 1TB CASE: GameMax Spark Monitor: Alienware AW3432DWF
Diky chlapi, ale napr. ten Dangbei je 5x svietivejsi, a zial aj 5x drahsi. To prve by som bral, to druhe nie. Fakt mi ide skor o realne skusenosti niekoho, kto ma prave takuto lacnotu. Nema to byt nahrada telky, skor na pozeranie serialov, ked telku okupuju decka. Z takych lacnych som zatial nasiel iba toto. Meno mi nic nevravi. Na SK sa da kupit za cca 170€ na xiaomiplanet.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 25. Mar, 2023, 19:17
Kúp vyskúšaj nebude ok vráť, pri tak lacnom zariadení a ešte projektore je to buď budeš spokojný alebo nespokojný.
CPU: AMD 7800X3D GPU: Asus TUF Gaming RTX5090 MB: Asus TUF Gaming B650m-PLUS RAM: 2x16GB Kingston 6000 PSU: Asus Strix Aura 850w Gold SSD: Kingston Fury Renegade 1TB CASE: GameMax Spark Monitor: Alienware AW3432DWF
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
U mna to vyzera takto pri zapnutej nocnej lampe na druhej strane postele, cize nie absolutna tma. Zvyknem tak pozeravat a osobne nemam problem/namietky co sa obrazu tyka. To zaoblenie po stranach je sposobene fotakom, inak je obraz samozrejme rovny
.