Všetko o mobilných telefónoch, tabletoch, fitness náramkoch, smart hodinkách a iných prenosných zariadeniach. Diskusia o mobilných sieťach, operátoroch a ponukách. Toto nie je nákupná poradňa!! Taktiež zadeľte tému do dobrej podkategórie
Ahojte, nikdy som nepoužival ios iphony vzdy som bol na androidoch. Teda žiadny problém prinkopírovaní dát z mobilu.
Aký je prosim vás najlepsí a najrýchlejsi sposob kopirovania/zálohovania fotiek z ip 14 ? Nemám s tým vôbec žiadne skúsenosti.
Pamatám si akurát , že volakedy bol na to program cez ktorý si si ich vedel v Pc pozrieť ale aj tak bol problém ich skopírovať.
Ale ak stači len pripojiť kábel a hotovo tak to potom asi zvládnem len teda či nepoznáte rýchli a učinny spôsob. Používam aj icloud. Má to význam zálohovať ?
Myslim ze kazdy iPhone takto fungoval. Pripojenim k PC som vykopirovaval foto a video kedysi davno este na iPhone 5.
Ak to medzicasom nezmenili, tak nic ine ti to takto z neho vytiahnut/nahrat nedovoli, musis cez iTunes alebo cloud.
A na icloude mam 100% istotu ze sa tie fotky a videa nestratia ? Je to postacujuca zaloha a mat teda kvazi len jednu formy takejto zalohy ?
Ok dlhsie uy nemam ziadne pc ani notebook a momentalne nieco zhanam tak som to nemal kde vyskusat. Ale teda dakujem. A hej tak to som mal potom naposledy este dost stary iphone:D
Ok takze icloud + 1 disk by mal zatial stacit a teda som rad, ze s tym uz nie su take problemy. Vela krat sa mi stavalo ze som mal mobil ten odisiel z nicoho nic a bolo po fotkach videach spomienkach…