Lagovanie Windows 11
- molnart
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Lagovanie Windows 11
Z nicoho nic mi windows zacali lagovat. Normalne ked pisem na klavesnici tak pismena sa objavuju s oneskorenim, ked prekliknem okno tak to trva chvilu kym sa to prepne, animacie su oneskorene, scrollovanie je neplynule.
Vytazenie CPU je normalne, taktiez aj teploty. GPU drivere mam postarsie 565.90 este z oktobra, update som neskusal, lebo sa obavam ze len veci pokazi. navyse lagovanie nastalo pred len pred par dnami.
skusal som vypnut vsetky appky na pozadi, ale nepomohlo to. pre istotu aj pripojil klavesnicu cez kabel ci nahodou do nie je sposobene wireless rusenim, ale stale je to rovnake.
nejake napad cim to moze byt? reinstall windows sa mi nechce riesit.
Vytazenie CPU je normalne, taktiez aj teploty. GPU drivere mam postarsie 565.90 este z oktobra, update som neskusal, lebo sa obavam ze len veci pokazi. navyse lagovanie nastalo pred len pred par dnami.
skusal som vypnut vsetky appky na pozadi, ale nepomohlo to. pre istotu aj pripojil klavesnicu cez kabel ci nahodou do nie je sposobene wireless rusenim, ale stale je to rovnake.
nejake napad cim to moze byt? reinstall windows sa mi nechce riesit.
Spoiler: ukázať
Re: Lagovanie Windows 11
nemáš pripojené bt slúchadlá? mne to robili tie a nedokázal som to žiadno vyriešiť. úplne rovnaké symptómy..
- molnart
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
cez BT nemam pripojene nic. klavesnica aj mys idu cez svoje vlastne dongle. a keby to bolo vstupnymi zariadeniami tak by asi nelagovali aj animacie, napr. v spider solitaire.
a este mi pride ze to lagovanie dost zavisi aj od aplikacie, resp. otvorenej stranky. ked pisem do notepadu tak nelaguje takmer vobec. tu na fore je to take ze trochu, najhorsie je to na reddite. skusal som aj rozne prehliadace.
a este mi pride ze to lagovanie dost zavisi aj od aplikacie, resp. otvorenej stranky. ked pisem do notepadu tak nelaguje takmer vobec. tu na fore je to take ze trochu, najhorsie je to na reddite. skusal som aj rozne prehliadace.
Spoiler: ukázať
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
mne takto lagne obcas youtube. Video sa sekne a zvuk ide dalej, po par sekundach nabehne video opat. Cez BT, USB nemam vtedy pripojene nic
NB: Asus ROG Strix G16 G614 + G Helper
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Skus pozriet aktivitu disku, v case, ked to laguje. Win11 mal nedavno update co zblbol ssd
https://wccftech.com/windows-11-latest- ... -failures/
https://wccftech.com/windows-11-latest- ... -failures/
Určite už skús najnovší VGA driver, možno to pomôže s problémom a keď aj nie 99% už idú normálne a medzičasom pribudli nové fičuri aj pre staršie karty.
NVIDIA Releases GeForce 581.08 WHQL Game Ready Driver
https://www.nvidia.com/en-eu/geforce/dr ... ts/252946/
NVIDIA Releases GeForce 581.08 WHQL Game Ready Driver
https://www.nvidia.com/en-eu/geforce/dr ... ts/252946/
AMD Ryzen R9 7950X3D UV-OC, Noctua NH-D15S [NA-HC4] chromax.black&white, GIGABYTE B650E AORUS ELITE X AX ICE, Patriot Viper Elite 5 64 GB KIT DDR5 @6 258MHz CL30 White RGB, MSI RTX 5070 Ti 16G GAMING TRIO OC PLUS @3,2/34Ghz, NVMe SSD Samsung 990 PRO 1TB + Kingston A2000 1TB, SATA SSD Team Group CX2 1TB, A4tech Bloody V7M HoleLess, Seasonic Focus Plus SSR-750FX Gold, Lian Li Lancool 215 White, 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1, Nintendo Switch V2 HWFLY Modchip OC CPU: 1020@1785Mhz, GPU: 768@921Mhz, RAM:@1600MHz
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
aktualne ovladace mam. Robi to aj s nimi. Vidim to na chybu vo windows, ale nakolko sa to vyskytne iba na youtube, tak som to neriesil.
Molnart to ma dalekohorsie, toto by uz tankovalo aj mna
Molnart to ma dalekohorsie, toto by uz tankovalo aj mna
NB: Asus ROG Strix G16 G614 + G Helper
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
V inom prehliadaci je to rovnake?molnart napísal: Št 21. Aug, 2025, 21:52 a este mi pride ze to lagovanie dost zavisi aj od aplikacie, resp. otvorenej stranky. ked pisem do notepadu tak nelaguje takmer vobec. tu na fore je to take ze trochu, najhorsie je to na reddite. skusal som aj rozne prehliadace.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Kingston FURY 32GB DDR4 3600 MHz CL18 Beast Black | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi 14T 256GB
Xiaomi 14T 256GB
- zodiaq
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 17. Aug, 2009, 09:14
Stalo sa mi to uz parkrat na updatnutom W11 z W10 (nie cista instalacia) a niekto mi tu predtym povedal ze to moze byt prave tym updatom.
Seka kurzor, zadavanie textu, animacia minimalizacie /maximalizacie okna je trhana (low fps mod a zasekavanie, vidiet jednotlive frames ako sa to zvacsuje/zmensuje)
Hlavne ak system bezi nonstop uz nejaky cas.
Drivre aktualne, vytazenie zadne. Po restarte to prestalo.
Klasicka otazka teda a skusal si to vypnut a zapnut? Mne to v tomto pripade to naozaj pomohlo
"That's not a bug, it's a feature"
Seka kurzor, zadavanie textu, animacia minimalizacie /maximalizacie okna je trhana (low fps mod a zasekavanie, vidiet jednotlive frames ako sa to zvacsuje/zmensuje)
Hlavne ak system bezi nonstop uz nejaky cas.
Drivre aktualne, vytazenie zadne. Po restarte to prestalo.
Klasicka otazka teda a skusal si to vypnut a zapnut? Mne to v tomto pripade to naozaj pomohlo

"That's not a bug, it's a feature"
AsRock DeskMini H470 - Pentium G6400 4Ghz, Noctua NH-l9i, Ballistix 2x8GB 2666Mhz, WD Blue SN520 256GB, 2xToshiba L200 2TB, Intel AX200
Sony PS5 Slim/ 2TB Samsung 990 Pro ,Samsung QE55QN90B - backlight died, Poco X6 5G
Sony PS5 Slim/ 2TB Samsung 990 Pro ,
- d3Xter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 07. Apr, 2008, 14:00
vypnut neznamena ze sa vypne, pozri realny uptime, ja som svoj domenovy vcera vypol a mam uptime 7dni