Zdravím, chcel som si zálovať profil z firefoxu a prekopírovať sessions-backup otvorených kariet do druhého profilu ale keď to chcem urobiť tak ma to nepustí a vypíše tieto hlášky ako sú na obrázkoch:
https://ibb.co/RWYNdfM
https://ibb.co/LDzVV45n
Mám iba jeden účet na prihlásenie do W10 a tam som ako správca, nestretol som sa s tým že aj keď potvrdím aby to išlo ako správca tak ma to nepustí a ani nevypýta potvrdenie napríklad cez heslo na potvrdenie.
Ďakujem
Windows 10 - povolenie správcu
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Re: Windows 10 - povolenie správcu
Je to problem poslednych verzii FF, tiez mam s tym problem a nik netusi preco to spravili.
Nedava to zmysel, neda sa to aj ked FF na 100% nebezi, tj. nikde ziadny proces, ktory by mal subory locknute na seba.
Zatial jedine riesenie, co som videl, je reboot do safe mode, vtedy to vykopirovanie dat z profilu dovoli bez blbych hlasok.
https://support.mozilla.org/en-US/questions/1525355
Nedava to zmysel, neda sa to aj ked FF na 100% nebezi, tj. nikde ziadny proces, ktory by mal subory locknute na seba.
Zatial jedine riesenie, co som videl, je reboot do safe mode, vtedy to vykopirovanie dat z profilu dovoli bez blbych hlasok.
https://support.mozilla.org/en-US/questions/1525355
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Kingston FURY 32GB DDR4 3600 MHz CL18 Beast Black | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi 14T 256GB
Xiaomi 14T 256GB
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
zaujimave. Mne ide tento adresar a uplne vsetky subory prekopirovat uplne v pohode, jediny subor ktory nejde prekopirovat je parent.lock priamo v adresari profilu. Nebezim pod admin pravami vo Windowse, bezim ako klasicky uzivatel.
Firefox profil si zalohujem batakom, ktory sa automaticky spusta o siedmej vecer kazdy den. Uz to tak mam minimalne dekadu.
Firefox profil si zalohujem batakom, ktory sa automaticky spusta o siedmej vecer kazdy den. Uz to tak mam minimalne dekadu.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- shiro
- Pokročilý používateľ
Tiez to tak robim, najprv som to robil rucne, potom ma to prestalo bavit a spravil som si BAT. Myslim ze od v141 (nieje to tak davno), mi to vsak prestalo fungovat. Podla googlenia, niesom sam. Aj dnes som sa hrajkal s roznym nastavenim a kontrolou vlastnictva/prav na dany adresar, no nepusti ma to nic zmenit. Celu dobu, co mam FF installnuty som nic nemenil.
Ked sa pokusim adresar skopirovat, hodi mi to neocakavanu chybu 0x80004005, ku ktorej som tiez nic smerodatne nevygooglil.
Ked sa pokusim adresar skopirovat, hodi mi to neocakavanu chybu 0x80004005, ku ktorej som tiez nic smerodatne nevygooglil.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Kingston FURY 32GB DDR4 3600 MHz CL18 Beast Black | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi 14T 256GB
Xiaomi 14T 256GB
-
- Pokročilý používateľ
ja bezim firefox v142.0.1, poslednu moznu verziu dnes
chodi to, batak zalohuje. uplne obycajne kopirovanie suborov z adresara do ineho adresara, firefox vzdy bezi a nikdy ho nezatvaram
otestoval som terazki "restore" profilu na virtualnej masine - vsetko v pohode, otvoria sa vsetky
chodi to, batak zalohuje. uplne obycajne kopirovanie suborov z adresara do ineho adresara, firefox vzdy bezi a nikdy ho nezatvaram
otestoval som terazki "restore" profilu na virtualnej masine - vsetko v pohode, otvoria sa vsetky
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- shiro
- Pokročilý používateľ
Ked FF bezi tak sa netreba cudovat hlaskam ze daco nejde skopirovat, ked to moze byt locknute. To sa mi dialo aj predtym. Toto je haluz v tom, ze to nejde skopirovat ani pri vypnutom FF.
Teraz skusam na pracovnom ntb. Doma aj v praci Win11, snad jediny rozdiel oproti tazatelovi. Neviem aky OS mas ty.
Kazdopadne, na pracovnom ntb mi to kopiruje. Aj pri beziacom FF. Cumim. Doma som furt FF vypinal. Pre istotu.
Dokopirovalo, nesiel skopirovat iba parent.lock subor, co dava zmysel.
Pozeral som prava na adresar profilu v appdata/roaming, je tam rozdiel, ze hocijaky iny adresar v pc ma uzivatelov: users, moje_user_konto, authenticated users, system, administrators.
Pri adresari FF profilu su len: moje_user_konto, system, administrators.
Vsade je povolene vsetko okrem specialnych povoleni. Tj. citanie zapis, atd.
Skusal som tam pridavat chybajucich uzivatelov, nic mi to nedovolilo spravit, pristup odmietnuty. Som vlastnikom daneho adresara.
Nic som nikdy s pravami pre tieto adresare nerobil, je to haluz.
Teraz skusam na pracovnom ntb. Doma aj v praci Win11, snad jediny rozdiel oproti tazatelovi. Neviem aky OS mas ty.
Kazdopadne, na pracovnom ntb mi to kopiruje. Aj pri beziacom FF. Cumim. Doma som furt FF vypinal. Pre istotu.
Dokopirovalo, nesiel skopirovat iba parent.lock subor, co dava zmysel.
Pozeral som prava na adresar profilu v appdata/roaming, je tam rozdiel, ze hocijaky iny adresar v pc ma uzivatelov: users, moje_user_konto, authenticated users, system, administrators.
Pri adresari FF profilu su len: moje_user_konto, system, administrators.
Vsade je povolene vsetko okrem specialnych povoleni. Tj. citanie zapis, atd.
Skusal som tam pridavat chybajucich uzivatelov, nic mi to nedovolilo spravit, pristup odmietnuty. Som vlastnikom daneho adresara.
Nic som nikdy s pravami pre tieto adresare nerobil, je to haluz.
Xiaomi 14T 256GB
Xiaomi 14T 256GB
-
- Pokročilý používateľ
>> Ked FF bezi tak sa netreba cudovat hlaskam ze daco nejde skopirovat, ked to moze byt locknute.
ako pisem, jediny subor ktory neviem pri beziacom FF skopirovat je "parent.lock", 0 bytov. To ma naozaj netrapi.
VSETKO ostatne kopirujem uz dekadu a funguje to.
ako pisem, jediny subor ktory neviem pri beziacom FF skopirovat je "parent.lock", 0 bytov. To ma naozaj netrapi.
VSETKO ostatne kopirujem uz dekadu a funguje to.