Soundbar k novej TV
Re: Soundbar k novej TV
Ja som to riesil tak ze stredovy reprak som si dal na +10,to je rec a zvuky (ostatne repraky) som dal myslim na -5 a subac na -10.Takto som mal rec dobre pocutelnu a zaroven akcna scena moc nehucala,ale to bolo domace kino,ale myslim ze aj so soundbarom sa da takto vyhrat
MSI MPG B550 GAMING PLUS;Ryzen 7 5800X3D & ARCTIC Liquid Freezer II 360 A-RGB;GAINWARD GeForce RTX 5090 Phantom GS 32G;Crucial Ballistix 2x16 GB KIT 3600 MHz CL16;SSD: Samsung 980 PRO 2 TB;HDD: WD Red 6TB & Seagate Exos X18 16 TB 512e/4kn SATA;Sound Blaster X-fi Titanium HD & Z-5500 Digital na optike;Fortron Hydro Ti PRO 1000W;Fractal Design Define S2 White;Roccat Vulcan 120 AIMO Gaming Keyboard & Roccat Kone Pro Air;GIGABYTE AORUS FO32U2;WIN: 10
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Ano, moderne soundbary umoznuju nastavenie jednotlivych kanalov samostatne. Rovnako umoznuju aktivaciu rezimov na zvyraznenie hlasovej zlozky, basov a dalsie ine.

When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
v tom obrazku co dal _Mato_ ma samsung v app este po zrolovani kusok nizsie, na polozku "rozsirene nastavenia zvuku" funkciu "zvýraznenie hlasu" a prave ta najviac zvyraznuje hlas.
Spoiler: ukázať
To nastavenie pouzivam od nepamati aj ja, ale vobec to nie je to prave orechove. Pri DRC by to malo fungovat tak, ze vsetky freqencne rozashy a hlasitosty menicov su nastavene na optimalne, alebo tebou preferovane hodnoty. A tou druhou kvazi hlasitostou len omedzujes spickovy zvukovy vykon pri dynamickom zvukovom prejave. (nie potlacenie freqecneho rozsahu ubratim jedneho z menicov) Za dalsie ozvucenia filmov su rozne, potreba upravenia voci nalade, ci casu tiez. A mat stale domrvene nastavenie zvuku uz nechcem, ked chcem kupovat nieco nove.
i7