Ďakujem. V tomto sa absolútne nevyznám nikdy som to nepoužíval ale podľa všetkých je to najlepší program na vetráky. Updatoval som framework na 8.0 a 9.0 a zrazu to ide aj mne. Len nevyznám sa v tom tak ďakujem za rady. Je tam urobená nejaká auto kalibrácia čo si vypýtal program pri prvom spustení ale stále sú tam vyššie otáčky ako som mal nastavené v tom programe od dosky.
a co mam teraz stlacit aby som pridal tie senzory? ja to mam uz v slovencine.
Ale to som stiahol najnovšiu verziu. Čo presne písal a tuning už neviem. Nejaký violation error. Ako som písal net framework mám už na 9.0 ale stále to nestačí. A verzia je najnovšia tak si myslím že proste moja doska nieje nejak úžasná. Za 100eur je úžasná na to čo dokáže ale zrejme má nejaké svoje limity bohužiaľ. Ja by som najradšej nekupoval nič. Ušetril peniaze na lepší cpu po novom roku ale keď toto nevyriešim tak čo mám robiť. Nastavovať a kalibrovat všetko každú hodinu ma nebaví.
Tak po 2 hodinách čistenia LG G2 oled TV. Ktorá má za rok nabehané asi 20 hodín. Som zapol hru v 4K na stredných detailoch.. Lebo viac moja karta RX 6800 nedá proste. A cpu ryzen 5 7600x. Ale aj tak obraz netrhá a je to úchvatné.. Teploty sú takéto. A to ešte stále nemám vyladený fan control ako máte vy. Ale aj tak je to úchvatné podľa mňa. Keďže netrhá obrazom. Ja chápem že vy ste niekde inde ale ja momentálne na viac nemám.
halooo kde ste kto.viete mi teda poradit co robit alebo nerobit dalej. lebo vazne som z toho *****....skúsil som vyhodiť ten vetrák hdd na Torenty. Čo mi písali že zbytočné. Teplota bola hneď že 42 stupňov. Dal som naspäť be quiet 140mm. Teplota hneď že 33 stupňov. Ďalej vyskumal som že čo je čo. Teda myslím co je kde zapojené a co je to vo fan control. Pomenoval som to. Takto.