Z US s 20-dolarovou dopravou, preclenim a DPH? Citoval by som Prochazku, "Musi j...t, chalani.."
Staci Aliexpress..
Ale ak neveris Cine, kludne aj z SK zdroja, aj ked neverim, ze oni to nemaju z podobneho zdroja.. Ale moze to byt rychlejsie..
https://www.klavesnica.sk/lenovo-2/flex ... 02002d000/
Poblikavanie obrazovky Lenovo "YOGA" 510/ W10
- michalesku
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 02. Jún, 2012, 11:56
- zoom
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00
Re: Poblikavanie obrazovky Lenovo "YOGA" 510/ W10
Co sa tyka tej iGPU a RAM, tak to moze nejako byt, ze RAM na to vplyva, kedze iGPU pouziva systemovu RAM... ale stale si tam mal aj druhy naznak pokazenej RAM - mrznutie PC. Viem si tiez predstavit situaciu, ze kvoli vadnej RAM moze crashovat driver na grafiku = poreblikne cierna obrazovka. Ale to aspon zahlasi, ze crashol driver. Inak zvycajne vadna VRAM skor robi pravidelne artefakty v obraze.
Ak mu memtesty nic nenajdu, kaslal by som na RAM, ak ju nepotrebuje rozsirit. Neviem kolko ma teraz.
A ked bude objednavat z obchodu, tak (ak nema) nech prihodi aj nejake naradie na rozlupavanie plastov (plastova palicka, alebo take to gitarove brnkatko).
Ak mu memtesty nic nenajdu, kaslal by som na RAM, ak ju nepotrebuje rozsirit. Neviem kolko ma teraz.
A ked bude objednavat z obchodu, tak (ak nema) nech prihodi aj nejake naradie na rozlupavanie plastov (plastova palicka, alebo take to gitarove brnkatko).