ARCTIC Liquid Freezer III 420 Pro
Re: ARCTIC Liquid Freezer III 420 Pro
To posuvatko musis zapnut doprava, a ked je zapnute tak kliknut na to sive krivka a vyberies tam nazov krivky podla ktorej to ma fungovat. Cize u teba tam budeš mat moznost "predne vetraky"
ved to som zapol a bol z toho manual
A ten manual musis prepnut na krivku ktoru si vytvoril dole.
aha, idem na to. Takto je to podla vas dobre? alebo ako to mam pomenit. nieco som asi v tych videach prehliadol. takze dakujem. ale vidite takto podla vasich rad to viem nastavit daleko rychlejsie a efektivnejsie ako podla anglickeho videa. aj ked chapem ze nemate cas na mna a ani naladu. Ale ako vidite ja to bez vas nedokazem urobit. Trosku sa dvihla teplota cpu. ale nemyslim ze nejaky extrem.
WINGO: vidis v pohode vedia ist tie vetraky na 300 otacok. ale aj na 2800. takze myslim ze absolutne dobra volba.

WINGO: vidis v pohode vedia ist tie vetraky na 300 otacok. ale aj na 2800. takze myslim ze absolutne dobra volba.

Pani zabudli ste mi povedať že si to všetko musím uložiť. V noci sa aktualizoval systém. Reštartol počítač a všetko bolo bez toho nastavenia. Čiže ako predtým v manuale. Už zom to všetko urobil znovu. Potreboval by som vedieť kto mate tento chladič. Ako nastaviť otáčky pumpy. Vrm chladiča. Pripadne ďalších vetrakov. Ja so. To dal nejako tak univerzálne ale to nemusí fungovať v zaťaží. Vy už to mate vyladené všetko. Ja by som to riešil asi ďalšieho polroka.
-
darklol
- Sponzor fóra silver

- Dátum registrácie: Št 21. Jan, 2010, 16:25
ja si myslim ze by si mal dostat ban za lenivost... najprv pises ze nemas co robit lebo si PN a potom nemas cas sa s tym hrat? tu ti nikto nepovie aky mas airflow v skrini a ani nedokaze nasimulovat tvoje prostredie... testuj kym nebudes spokojny... a s tym ze si si to neulozil -> facepalm
CPU: N/A COOLER: ARCTIC Liquid Freezer II 420 A-RGB MB: N/A RAM: G.SKILL 64GB KIT DDR5 6800MHz CL34 Trident Z5 RGB Black VGA: N/A SSD SYSTEM: WD BLACK SN850X NVMe 1 TB SSD GAMES: WD BLACK SN850X NVMe 2 TB + Samsung 980 PRO 2TB PSU: ASUS ROG Thor 1200W KEYBOARD: Logitech G915 Lightspeed MOUSE: Razer Basilisk V3 35K SCREEN 1: LG OLED42C21 SCREEN 2: 27" MSI Optix MAG274QRF-QD CASE: PHANTEKS Enthoo Evolv X Matt White + 6x ARCTIC P14 PWM PST A-RGB OS: Windows 11 SPEAKERS: Mackie MR624 + Topping E50 HEADPHONES: Bezdrôtové slúchadlá Philips Fidelio L3
NAS: Synology DS920+
NAS: Synology DS920+
tak ja som myslel ze to tam ostane nastavene furt. no to je skrina zamerana na maximalny airflow. ja som len potreboval vediet od ludi co maju arctic liquid freezer III 420 pro. ake maju nastavene najnizsie otacky tej pumpy. lebo ja tam nevidim rozdiel ked ide 800rpm a ked ide 2800rpm. a tie vsetky ostatne vetraky. nevidim rozdiel ked idu 1200rpm alebo idu 300rpm. rozdiel je len par stupnov. ked sa nieco deje tak sa samozrejme vsetky rozbehnu na cca 1800rpm ked uz ide k 70 stupnov celzia. ja som len chcel vediet co ludia vypozorovali ake su tie minimalne hodnoty. pumpy a vetrakov. ja to mam len tak z brucha nastavene na minimum.