Mys MS Wireless Optical Mouse 2.0 a sekanie kurzora
- Marek
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 16. Okt, 2004, 14:00
Mys MS Wireless Optical Mouse 2.0 a sekanie kurzora
Mam tuto mysku a pri plynulom pohybe mi kurzor na obrazovke trha. Skusal som ju zapojit aj cez PS/2 aj cez USB, skusal som aj rozne povrchy no stale je to rovnake. Ked som pripojil znova staru kablovu optiku Samsung do PS/2 tak ta ide v pohode. Ta mys je nova, baterky hlasi plne a signal je tiez maximalny. Vdaka za kazdu radu.
A este tak pomimo, sa sem tam stava, ze v optike je nejaka spinka polopriesvitna (chumac prachu) a preto trha kurzor. ALe to si asi pozeral . Njn, ale stretol som sa uz aj s tym - a ked som ten chumac odfukol, tak ta mna kricali, ze sa ta mys nema vobec co zaspinit, bo to je napisane na obale .
Inac reklamovat, urcite.
Inac reklamovat, urcite.
Spoiler: ukázať
- Marek
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 16. Okt, 2004, 14:00
Spinava urcite nie je, to som skusal ako prve. Pocitac na to asi nema vplyv ked druha mys ide v pohode, ze? Este pripadne by ju mohlo aj nieco rusit, ale neviem o nejakom zdroji rusiveho signalu co by som tu mohol mat. Skusal som dat prijimac dalej od PC a hlavne monitora ale nepomohlo. Este ked bude moznost skusim iny PC a potom uz len reklamacia.
Edit: Skusal som ju v inom PC a aj na mojom pod Dosom ale trha stale. V stredu ide na reklamaciu.
Edit: Skusal som ju v inom PC a aj na mojom pod Dosom ale trha stale. V stredu ide na reklamaciu.