Zdravicko no pozrel som par tem co tu su ale nenasiel som nic co by mi konkretne vyhovovalo...Takze sa opytam takto konkretne: Mam 4060ku 8GB GPU a potrebujem k nej nejaky poriadny monitor, hravam iba hry a youtube videjka filmy neriesim mam pc pripojeny aj k tv takze pozeram filmy cez neho. No a hry ktore hram su fotbal manazer 2013, 2024, 2026 prakticky hladam nieco co by sa brutalne hodilo k fotbal manazeru, aby sa mi tam zobrazilo co najviac obsahu na obrazovke. Fajn by bolo keby mal aj tu funkciu ze sa da rozdelit obraz na 2 casti v jednom monitore. Neviem ja osobne sice ako to funguje nikdy som to nevidel nazivo ani neskusal musel by som pobehat po kamosoch v sasovej aby som si pozrel ze ako sa to pouziva preto sa pytam vas ci je to dobra funkcia a ci sa to oplati k pracovno hernej cinnosti.
No cenu by som chcel tak do 600-700 eur viac sa mi moc nechce davat za monitor ale cim menej tym lepsie zvysne love by som dal potom do kupy novej GPU po vianociach ked zozeniem tejto 60ke noveho majitela

.
A druha otazka je ze za aku GPU vymenit tuto grafu tak aby som nebol limitovany pamatou a aby aj nejake ine hry isli dobre napriklad Odyssey, Valhalla a tak pri vacsom rozliseni. Nechce sa mi na velkom monitore hrat na 1080p. Zdroj mam endorfy 600w bronze a zdroj sa mi velmi menit nechce lebo by som musel rozoberat cely pc alebo ho zaniest do servisu kedze sam ho poskladat nedokazem

...
Ak niekto poslete nejake linky, nemusi to byt iba alza ak maju niekde nejaky tovar ktory na alze nie je. Diky za rady