rozchodenie Infra
rozchodenie Infra
Hojte!
Nespravite mi radost na Vianoce a neporadite, ako mam rozchodit infra na zostave v popise?
V biose som aktivoval IR Function, kde su vsak moznosti:
1.6 uS
3/16 Baud
ASK IR
V managery XP hned si naslo Infrared devices (Built-in Infra. Device),
no Nokia 6233 sa nijako nechyta.
Blutut som rozchodil, no radsej by som to infra- ked uz je na tej doske zdarma!
BTW, phone treba dat presne v dakom smere pred PC?
Nespravite mi radost na Vianoce a neporadite, ako mam rozchodit infra na zostave v popise?
1.6 uS
3/16 Baud
ASK IR
ja som mal tiez problem spojazdnit nokiu 6020 s mojim notebookom (popis) a nahodou som prisiel na to, ze keD v nastaveniach IrDA na booku zmensim maximalnu rychlost pripojenia z 4,000,000bps na 115,200bpsdat, tak to ide bez problemov.
Ale suhlasim s Marekom - radsej BT
Ale suhlasim s Marekom - radsej BT
i5-3570
16GB RAM
SSD + veľa veľa HDD
zobrazovadlo nVidia
pozeradlo Asus PA246
16GB RAM
SSD + veľa veľa HDD
zobrazovadlo nVidia
pozeradlo Asus PA246
Re: rozchodenie Infra
a_M_D napísal:Hojte!
1.6 uS
3/16 Baud
ASK IR
a mas to infra v kompe zapojene? :roll:
Brm brm wrrrrrrrrrrr.. gotcha!..
loleeeeeec skoro setky dosky maju irda . .. ty tam ale to infra musis napojit. .. da sa to postavit ale nieje to jednoduche ako zez com port. . ak by sa dalo tak si postav infra cez com port ale ci to bude komunikovat s mobilom, to neviem. .. alebo normalne kup za 4kila infra do usb a mas pokoj. . . nepoznam ludi co pouzivaju infra do dosky zapojene a asi to ani velmi nieje kompatibilne
Brm brm wrrrrrrrrrrr.. gotcha!..
mam problem s IrDA na mobil cez USB.ked vsetko nainstalujem a nastavim vsetko funguje kopirovanie z mobilu a aj naspat ,ale na druhy den ked zapnem infra na mobile tak nic nejde,pocitac vobec nenajde ziadne IrDA zariadenie pritom IrDA na mobile ON.comp sa sprava ako by ziadne IrDA nebolo.poradi mi niekto kde moze byt problem
dik Shoty
dik Shoty
Cpu: i7-2600K OC 4.7Ghz , Cooler: Scythe SCMG-5PCGH Mugen 5 , Mainboard: Gigabyte Z68X UD4 B3 , Ram: Kingston 4x4GB 1333Mhz , Gpu: RTX EVGA 2060 Super 8Gb , SSD: Samsung 850 EVO 250GB , HDD: 2x500GB Western Digital green power , Zdroj: SeaSonic FOCUS 750w , Monitor: Zatiaľ HP 22" w2207h