Telekom FTTH/GPON (optika) - info, novinky, problémy
- molnart
- Sponzor fóra gold

- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Re: Telekom FTTH/GPON (optika) - info, novinky, problémy
mozno zanevreli na sagem po problemoch s napajacimi adaptermi https://www.dsl.sk/article.php?article=31185
Spoiler: ukázať
Cauko, chcem sa opytat, vcera mi zriadili optiku od Telekomu a technik dodal router Sagemcom 5670. Routeru blika na zeleno ledka s popisom Internet. V tom kratkom "navode" su dve moznosti tejto ledky. Svieti na zeleno - zariadenie je pripojene na internet a Nesvieti - zariadenie nie je pripojene na internet. Moznost blikania tam nie je spomenuta. Chcem sa opytat vas co mate tento router s Telekom Optikou, ako sa to chova u vas?
Internet samozrejme funguje ako ma, podla programu. Len ta ledka ma vyrusuje
Internet samozrejme funguje ako ma, podla programu. Len ta ledka ma vyrusuje
- shiro
- Pokročilý používateľ

- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Prelep a bude po "probleme". Blikanie moze znamenat, ze sa prenasaju data.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Kingston FURY 32GB DDR4 3600 MHz CL18 Beast Black | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi 14T 256GB
Xiaomi 14T 256GB
- mirjak
- Používateľ

- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
mne stale blika
-
tunner1024
- Používateľ

- Dátum registrácie: Ut 17. Nov, 2015, 17:34
Aj mne stále bliká. Mám od nich gigabit a tento router cca 1.5 roka a je úplne v pohode. Žiaden problém..
Ja som s nim tiez zatial spokojny, tiez mam 1000/300 a aj na wifine da 965/302. Mam cez 40 wifi pripojeni (smart led apod) a 5 lan pripojeni a router to dava zatial bez problemov. Ja som sa hlavne pytal ne tu ledku, myslel som, ze este nieco taha z Telekomu, ale je to vlastnost, ktora nie je spomenuta v navode. Takze asi aktivita prenosu dat. Ale dakujem za odpovede.
- molnart
- Sponzor fóra gold

- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
niekto ste prisli na sposob ako ten novy sagemcom rozumne prevadzkovat nalezato? ja sa zatial branim vymene, ked uz to bude nevyhnutne a nebudu mat stale v ponuke nejaky lezaty router tak asi bude na case skusit ten hack s mikrotik a s sfp modulom, co vedla zrobili na orange
Spoiler: ukázať