ahojte, mam zakupeny kod na Game Pass pre region India, zistil som ale ze uz nieje mozne pouzit VPN "fintu" so zmenou regionu, ale zevraj sa da spravit novy microsoft ucet s indickou VPN a tam to aktivovat, no lenze mne ide hlavne o to aby som vedel hrat hry s mojim gamertagom (level, postup, odomknute veci...), tak som rozmyslal, ze ci by bolo mozne vytvorit si nove indicke konto (mobil/virtual + VPN) nasledne na tomto konte aktivovat game pass a toto konto nejakym sposobom pridat k sebe, este uplne neviem ako to ide na PC ale viem ze na konzolach sa nejak nastavila domaca konzola a druha konzola (znamy tak zdielaju game pass)
nema to niekto odskusane ci to takto funguje?
/ak som zle zaradil temu tak sa ospravedlnujem/
PC Xbox Game Pass - iny region
PC Xbox Game Pass - iny region
Naposledy upravil/-a Iv0 v St 14. Jan, 2026, 07:57, upravené celkom 1 krát.
- scream
- Pokročilý používateľ

- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Re: PC Xbox Game Pass - iny region
Aktivuj cez indicku vpn fungovat bude potom aj bez vpn
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, Sapphire pulse 9070 15g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
pardon, v povodnom texte som zabudol dopisat VPN, samozrejme som mal na mysli tuto fintu, MS to uz zacalo blokovat... alebo teda aspon sa neviem dopracovat k funkcnemu navodu, metoda akou som to robil doteraz uz nefunguje
Neviem ako teraz, ale fungovalo že si sa najprv prihlásil do Xbox app a Store cez účet ktorý má Gamepass a potom si sa v Xbox app odhlásil a prihlásil so svojim účtom ale v Store si nechal účet s Gamepassom. Netuším ale či to furt funguje a napríklad Minecraft toto detekoval a nespustil sa kým si sa aj v Store neprihlásil s tým istým účtom, ale iné hry fungovali.
Spoiler: ukázať
ono to chcem prioritne pre black ops 7 a to neverim ze takto pojde, lebo myslim ze hra je priamo prepojena aj s ms store...