Roboticky vysavac
- _Mato_
- Sponzor fóra gold

- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Re: Roboticky vysavac
Tu by som mal trocha obavu z pripadneho penenia pri cisteni mopov v dokovacej stanici. S takym niecim asi vyrobca neratal a ktovie co by na to povedalo cerpadlo pre odvod spinavej vody.
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
-
lopo1
- Sponzor fóra silver

- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
takto toto by malo byt priamo pre samocistiace stanice cize nevytvaraju penu https://www.maldo.sk/p/maldo-cistic-pod ... -stanicou/ detto ten Meliconi ale zistuje ci to niekto realne aj pouziva
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold

- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Ten Maldo mozno nerobi penu, ale teda povlak v nadobkach je z toho neskutocny. A ak je to v nadobke, musi to byt aj v hadickach a samotnom vysavaci. Ze to zmyva lepsie ako cista voda .. ano .. ale ci chcem aby som mal komplet vsetko zasrate od toho, to uz neviem. Tiez akonahle to stoji tyzden, tak okrem povlaku v nadobke to aj nechava mapy na podlahe, ak vysavacu necham trochu intenzivnejsie umyvanie, potom to mozem nechat este raz pobehat.
Spoiler: ukázať
-
LordKJ
- Sponzor fóra gold

- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
ja mam iba original od dreame a tym cisti mopy
https://www.dreame.sk/dreame-cistiaci-r ... odlahy-1l/
https://www.dreame.sk/dreame-cistiaci-r ... odlahy-1l/
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
-
lopo1
- Sponzor fóra silver

- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
ok vdaka za postrehy a skusenosti
- HellAngel
- Sponzor fóra gold

- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
xiaomi vacuum mop pro dosluzil, tak som ho nahradil xiaomi vacuum s40c
a prve dojmy su velmi dobre. Splnil podmienku lacneho vysavaca, co obstojne povysava (predchadzajuci vysavac isiel takmer kazdy den), ma obstojne vyhotovenie, naintegrujem ho do xiaomi Home aplikacie. Na mopovanie som nemal ziadne podmienku ani naroky nakolko ho nepouzivam vobec, aj tak tieto vysavace len utieraju podlahu.
Vysavac sluzi ako sekundarne zariadenie k normalnemu vysavacu
Rozmyslal som, ci nezoberiem nieco so stanicou, aby som nemusel tu nadobku stale vytahovat a cistit, ale potom som si povedal, ze to nepotrebujem a su to len vyhodene peniaze teraz. Mozno pojdem do vysavacu so stanicou pri buducej kupe.
Aktualne mi tento vyhovuje, pri dvoch detoch a 3 mackach yvlada udrzovat podlahu cistu bez chlpov pri kazdodenom pouzivani.
Co mohlo byt lepsie, je kefa. Dost sa na nu namotavaju vlasy, cital som ae, ze tento problem maju aj drahsie vysavace a najmenej sa vlasi namotavaju pri vysavaci roborock, model ale neviem.
Naopak som spokojny s Lidar senzorom. Som rad, ze aj v tychto lacnych vysavacoch su pouzivane lidar senzory. Da sa povedat, ze vysavac po zmonitorovani priestoru, vysavac takmer nenarazil. A ked uz narazil, tak naozaj len velmi jemne. Takze vysavac nie je ziadne tupelo behajuce hore dole, narazajuc do vsekeho co mu stoji v ceste.
V apke, sa da pekne vytvorit miestnosti a podla vsetkeho zvlada aj poschodia, ale po pravde tuto funkciu som neskusal.V apke si nastavujete aj silu vysavania, ci chcete povysavat priestor raz alebo dvakrat a sposob akym vysavac vysava.
Mozem zhodnotit, ze zatie peniaze a ako sekundarne zariadenie na udrziavanie cistoty na podlahe super
a prve dojmy su velmi dobre. Splnil podmienku lacneho vysavaca, co obstojne povysava (predchadzajuci vysavac isiel takmer kazdy den), ma obstojne vyhotovenie, naintegrujem ho do xiaomi Home aplikacie. Na mopovanie som nemal ziadne podmienku ani naroky nakolko ho nepouzivam vobec, aj tak tieto vysavace len utieraju podlahu.
Vysavac sluzi ako sekundarne zariadenie k normalnemu vysavacu
Rozmyslal som, ci nezoberiem nieco so stanicou, aby som nemusel tu nadobku stale vytahovat a cistit, ale potom som si povedal, ze to nepotrebujem a su to len vyhodene peniaze teraz. Mozno pojdem do vysavacu so stanicou pri buducej kupe.
Aktualne mi tento vyhovuje, pri dvoch detoch a 3 mackach yvlada udrzovat podlahu cistu bez chlpov pri kazdodenom pouzivani.
Co mohlo byt lepsie, je kefa. Dost sa na nu namotavaju vlasy, cital som ae, ze tento problem maju aj drahsie vysavace a najmenej sa vlasi namotavaju pri vysavaci roborock, model ale neviem.
Naopak som spokojny s Lidar senzorom. Som rad, ze aj v tychto lacnych vysavacoch su pouzivane lidar senzory. Da sa povedat, ze vysavac po zmonitorovani priestoru, vysavac takmer nenarazil. A ked uz narazil, tak naozaj len velmi jemne. Takze vysavac nie je ziadne tupelo behajuce hore dole, narazajuc do vsekeho co mu stoji v ceste.
V apke, sa da pekne vytvorit miestnosti a podla vsetkeho zvlada aj poschodia, ale po pravde tuto funkciu som neskusal.V apke si nastavujete aj silu vysavania, ci chcete povysavat priestor raz alebo dvakrat a sposob akym vysavac vysava.
Mozem zhodnotit, ze zatie peniaze a ako sekundarne zariadenie na udrziavanie cistoty na podlahe super
NB: Asus ROG Strix G16 G614 + G Helper