Mojim Soundcore A40 uz po necelych dvoch rokoch dochadza baterka a nevydrzia uz ani cestu domov do roboty, tak hladam nejaku nahradu.
Okrem baterky mi na nich vadilo ze velmi zle drzia v uchu, hlavne ked mam capicu. Skusal som rozne nahradne eartipy ktore sice v uchu drzali perfektne, ale nezmestili sa do puzdra. Dotykove ovladanie tiez nie je nic moc.
ANC mavam 95% vypnute, zapinal som ich jedine ked som isiel lietadlom niekam, ale celkom vyuzivam passtrough mod. Mam aj velke Sony WH-1000XM4 na ktorych sa mi velmi paci ze ked na niekoho zacnem hovorit tak sa automaticky zapne passthough mod. Ale na druhej strane mi extremne vadi neustale zapnute ANC. Po kazdom zapnuti su zapnute a aj ked ich vypnem manualne tak po chvili sa zapnu automaticky.
Mojim prvym kandidatom boli Sony WF-1000XM5 ktory maju uz celkom dobru cenu ako su vonku XM6. Paci mi ze maju penove tipy, ale obavam ze ANC sa bude chovat rovnako ako pri XM4, teda ze sa bude vzdy zapinat. A navyse tu niekto postoval minule ze su plne toxickych plastov, co ma tiez dvakrat nelaka.
V podstate ked to zhrnem tak poziadavky su nasledovne - v poradi od najdolezitejsieho:
- dobre drzanie v uchu
- vydrz aspon 4-5 hodin hrania pri max. hlasitosti s high-res BT kodekom. zaroven aby tato vydrz sa zachovala idealne aspon 5-6 rokov
- ANC ktore sa nebude zapinat od seba
- rozumna cena, niekde okolo 200, idealne menej
- automaticky passtrough mod
Bezdrotove sluchadla - nahrada za Soundcore A40
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold

- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Re: Bezdrotove sluchadla - nahrada za Soundcore A40
Samsung Galaxy Buds3 FE ? Ja mam sice este povodne Buds Pro co som dostal k S22, ale stale si drzia relativne dobru vydrz (pouzivam uz len vo fitku, nabijam zriedka). Buds3 FE by mali vediet ambient aj ANC, cez Wear appku to vies nastavit a zabudnut. ANC sa same od seba nezapina, musis to do ANC prepnut, ambient ak si nastavis nech rozoznava tvoj hlas, bude sa vypinat, aj ked na Buds Pro mu to nejaku sekundu-dve trva. Co sa kodekov tyka, no LDAC ani AptX to nema, ale ma to SSC a vidim ze mas Samsung, tak teoreticky to?
Spoiler: ukázať