Repro k PC, idealne s BT... tak do 100€

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
Používateľov profilový obrázok
SKiLEX
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Po 09. Mar, 2015, 16:13

Re: Repro k PC, idealne s BT... tak do 100€

Príspevok od používateľa SKiLEX »

Az teraz som sa dostal k tomu aby som ich rozbalil, skusal som ich asi hodinku takze fakt len prve dojmy... Viem ich porovnavat len s panasonic PMX80 a potom ATH M50x sluchadlami:

-Za 100€ k notebooku su super, vacsinu songov vedia zahrat dost fajn(aj ked na moj vkus su kusok privelmi bum cink, ale to by sa dalo poladit ak by som ich siel pouzivat na hudbu)

Gitarovky, pop, 80s atd. tam zneju celkom fajn... Runaway train, osasis-supersonic, ABBA-Voulez vous to som si na nich uzival.
Kusok zlozitejsie, hlucnejsie songy typu falco-junge roemer, dire straits-money for nothing, vacsina iron maiden... Tu uz to zacina stracat, basy akoby stracaju hlbku, su priostre, gitary sa stracaju a zbytok robi "bum cink", ale stale na 100€ repro posobivy vykon

Vyslovene dunive songy alebo velke koncerty na tom nemaju zmysel :D Trebars rammstein-Der meister alebo prodigy-breathe na tom znie az komicky malo... to iste napr. toto na nich vobec neznie ako nejaky velkolepy koncert :D

Takze su to kvalitne repraky a robia to co maju, ale na hudobne orgie to nie je(aj ked pri danej cene a velkosti to proste nemoze byt minus, ale vlastnost).

Návrat na "Nákupná poradňa"