Stolicka k PC

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
Používateľov profilový obrázok
loleqboleq
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20

Re: Stolicka k PC

Príspevok od používateľa loleqboleq »

molnart napísal: St 25. Feb, 2026, 10:56na kvalitnych ergo stolickach ma byt sedenie neprijemne a prave stolicky ktore su pohodlne najviac znicia chrbticu
A to zase kto kde povedal totok? To možno v porovnaní s dobrým gaučom ale inak to nemá byť prečo nepohodlné - stolička má padnúť a podoprieť všetko potrebné. Jedine, že sedák môže niekedy pôsobiť tvrdšie ale nie nepohodlne.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: LG 48" C11 OLED Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
TheRiseAgainst
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2019, 09:40

Príspevok od používateľa TheRiseAgainst »

Niekto kto vyskusa toto? https://eu.libernovo.com/
molnart
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03

Príspevok od používateľa molnart »

videl som nejake posty ze je/bola v akcii na amazone za nejakych 800 dolarov. za tu cenu podla mna no brainer, ta eurova 1000+ je stale dost, najma vzhladom na to ze ked sa pokazi elektronika tak prides o zasadne nastavenia stolicky a potencialne ostane zaseknuta v polohe v ktorej sa neda pouzivat. keby len slo o srandicky ako masaz apod. tak by som sa ani nebal.
Spoiler: ukázať
PC: CPU: Intel Core i5 12600K with Silentium Fortis 5 ARGB MB: MSI Tomahawk Z690 DDR4 RAM: 2x 16GB G.Skill Ripjaws V 4400-19 DDR4 GPU: GigaByte Eagle GeForce RTX 3060 Ti OC HDD: Samsung 970 1GB GB PSU: Corsair RMx (2018) 650W Case: Fractal Meshify 2 Compact Monitor: Philips 272B7QPJEB OS: Win 11 64-bit
Notebook: HP EliteBook 840 G6 Core i5 8265U, 16 GB RAM, 512 GB SSD
Server: HP Microserver Gen8 Xeon E3-1265Lv2, 16GB ECC DDR3 OS: PVE + OMV + OPNsense
Phone: Samsung Galaxy A52s
Tablet: iPad Pro 11 (2018)
TheRiseAgainst
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2019, 09:40

Príspevok od používateľa TheRiseAgainst »

Vidis na to som nemyslel ze by to ostalo zaseknute v zlej polohe
Jednoznacne by mali spravit len mechanicku verziu, keby sa predavala za 500-600 tak good deal
zoom
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa zoom »

Stolicka ma normalne zaujala (stale hladam pre seba). Pekny vzhlad, vyzera byt pomerne masivna, trochu rozmerna, ale inak pohoda. Ta chrbtova cast su take rebra alebo exoskelet alebo co. Kamenny obchod je len v singapure a Malajzii, tak hoci by som ju rad vyskusal, asi sa k tomu nedostanem. Tak napoly som sa na nu namotal a potom odmotal. Vo vysledku to pre mna zabili tieto veci:
  • Stolicka na baterku. Nie nutne zle, ale jednoducho... asi nie. Toboz na neznamej azijskej stolicke, kde nezozeniem ziadne diely u nas.
  • Ked si pozriem tie latky, tak bielu a ciernu nechcem, nemam rad taku zmolkovu latku. Zelena farba sa mi zase nepaci.
  • Na tejto user fotke sa mi nepaci ta odstavajuca latka na operadle. To je el cheapo a nie kreslo za 1100€. Tato fotka zase ukazue, ako krasne ta latka zbiera spinu. A celkovo z tej latky nemam dobry pocit.
  • V neposlednom rade mi vadi princip Affiliate s 5% commission. Zrazu sa clovek nedocita nic ine, len ake je to najsamlepsie sedenie a pribehy, ako bol clovek po autonehode 5 rokov na vozicku, potom sedel 2 mesiace v tom kresle a teraz breakdancuje po veceroch.

Návrat na "Nákupná poradňa"