Posledný linkovaný notebook bol ZBook so 100% sRGB displejom, neviem prečo sa tu zvrtla debata na booky pre kancelárske použitie ktoré sú aj tak 90% času pichnuté na externý monitor...
A tiež nie je lesklý ako lesklý, a matný ako matný... sú tam dosť veľké rozdiely medzi konkrétnymi prevedeniami.
Notebook pre študenta do 500€
Re: Notebook pre študenta do 500€
Spoiler: ukázať
@mp3turbo tu https://www.rtings.com/assets/pages/yDe ... ormat=auto vidis rozdiel glossy vs matte. Ked to nevidis super pre teba, ja to vidim. Mozno nie mna by trebalo posielat k ocnemu 
Pc: Ryzen 5 7600 + Noctua U12A, Gigabyte B650M GAMING X AX, Kingston FURY 32 GB KIT DDR5 6 000 MHz CL32 Renegade, Nvidia RTX 4080 Super FE, SSD Samsung 960 EVO 1TB + 2TB WD black SN7100, Inter-Tech IM-1 Pocket + Asus LOKI 1000W + LG 42c3, Win 11, Keychron M6S, NeoErgo, FiiO E07K Andes + BOSE QC35 / Shure SRH 840 / Philips Fidelio X2HR / Sennheiser IE 80 + Qnap 251 - 8G
- zoom
- Používateľ

- Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00
Velky rozdiel na mikroskopickej urovni sa nemusi nutne preniest do nasho makro-sveta. Samozrejme, ze je tam rozdiel, ale nie taky, ze na matnych monitoroch pozerame do rozmazanych pismenok ako na skolskom pijaku s atramentom.
A ked sa povie "A", nech sa spomenie aj "B": https://imgur.com/those-trying-to-decid ... ison-7ESs1
Ja hlasujem za matny displej a s vyssou svietivostou. Hlavne HP su notoricke s tym hnusnym zakladnym 250 nits displejom. Imho podstatne horsim nez bezne 250 nits Lenovo, aj ked parametrovo moze byt podobne. Vzdy ked som mal taketo HP v rukach, tak to bolo jednoducho zle... biedny kontrast, biedne farby, po pridani jasu sa vlastne nic nezmenilo.
A ked sa povie "A", nech sa spomenie aj "B": https://imgur.com/those-trying-to-decid ... ison-7ESs1
Ja hlasujem za matny displej a s vyssou svietivostou. Hlavne HP su notoricke s tym hnusnym zakladnym 250 nits displejom. Imho podstatne horsim nez bezne 250 nits Lenovo, aj ked parametrovo moze byt podobne. Vzdy ked som mal taketo HP v rukach, tak to bolo jednoducho zle... biedny kontrast, biedne farby, po pridani jasu sa vlastne nic nezmenilo.
-
mp3turbo
- Pokročilý používateľ

- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
rozhodne berem ten ostry vlavo, urcite z neho oci boliet nebudu a je po kazdej stranke lepsi, nez ten rozmazany vpravo.
poznamka : a hento boli teda este mrte mrte zhovievave podmienky pre ostry leskly displejcok. Vie to byt nesmierne horsie. Ja sa furt udrbavam, ked vidim nasich Epplakov ako sa vlnia vrtia a tancuju na kazdej porade, hladaju si miestecko aby na nich nesvietilo. Uz si zvykli na moje podje_xx_vacske otazky - no co, ligoce sa ?
poznamka : a hento boli teda este mrte mrte zhovievave podmienky pre ostry leskly displejcok. Vie to byt nesmierne horsie. Ja sa furt udrbavam, ked vidim nasich Epplakov ako sa vlnia vrtia a tancuju na kazdej porade, hladaju si miestecko aby na nich nesvietilo. Uz si zvykli na moje podje_xx_vacske otazky - no co, ligoce sa ?
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold

- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
tiez sa vrtim pri priamom slnku a to mam matny displej v notebooku v popise
NB: Asus ROG Strix G16 G614 + G Helper