Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Všetko o mobilných telefónoch, tabletoch, fitness náramkoch, smart hodinkách a iných prenosných zariadeniach. Diskusia o mobilných sieťach, operátoroch a ponukách.
Toto nie je nákupná poradňa!! Taktiež zadeľte tému do dobrej podkategórie
lopo1
Sponzor fóra silver
Sponzor fóra silver
Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od používateľa lopo1 »

pokial viem tak prenos cisla je mozný
JacobSteven
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ut 30. Mar, 2021, 20:49

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od používateľa JacobSteven »

LordKJ napísal: Ne 24. Máj, 2026, 12:18 mam v telefone uz par rokov druhu simku od 4ky kvoli druhemu cislu na niektore 2FA

mam tam len prvych 4eur od kupy a nikto ma neotravoval, ze mam nieco doplatit
To máš super, ja som prenášal druhé číslo do 4ky 24.01.2024 a potom po skoro roku presne 8.1.2025 mi prišla SMS, že ak chcem SIM kartu využívať, mám ju aktívne používať, inak majú právo ju od 2.1.2026 odpojiť. Až v júli 2025 som poslal na prvé číslo SMS za 5 centov a vybavené :D

Toto s neobmedzenou platnosťou kreditu či samotnej SIM by mohli mať všetci ako 4ka. Pre príklad Telekom to má s platnosťou snáď najhoršie a to kredit platí len 180 dní. Pritom zaujímavé, že pri Juro čo je od Telekomu tak tam platí kredit 365 dní.

Kedysi boli dobré aj programy bez záväzkov alebo niečo ako O2 Fér na faktúru, čiže platíš len čo minieš. Ale neskôr ako to spoplatnili mesačne tak to úplne stratilo zmysel, platiť za to, že "parkuješ" u operátora svoje číslo. Taký Telekom má teraz už program bez záväzkov až za 5€, síce dostaneš neobmedzené volania v sieti Telekom, čo ti je nanič ak len chceš si udržať svoje číslo.

Návrat na "Mobilné telefóny, tablety, wearables a mobilné siete"