Roboticky vysavac

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
Používateľov profilový obrázok
Purejoke
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Po 30. Sep, 2013, 11:22

Re: Roboticky vysavac

Príspevok od používateľa Purejoke »

X50 sa moc nevydarila. Keď som riešil či zobrať x40 alebo x50 dosť ľudí hlásilo problémy či už firmware alebo technická kvalita.
Mám X40tku asi rok a musím povedať, že výsledky pri vysávaní sú všelijaké niekedy vysaje perfektne inokedy ako keby zabudol na niektoré miesta. Sem tam sa mu stane, že sa nevie vrátiť do stanice a pár krát sa mi stalo aj, že nevedel odpojiť mopy pred vysávaním. A ešte stále som neprišiel nato ako ho nastaviť tak aby si umyl po každej miestnosti. Aj keď mám nastavené v appke aby to tak robil úpne to ignoruje a drží sa preplachovania po určitých m2.

Myslím, že Roborock Qrevo Edge 5V1 v momentálnej zľave je lepší deal. Lepší software a menšia údržba.
CPU:9600X MB:ASUS ROG STRIX B850-G GAMING WIFI GPU: INNO3D GeForce RTX 5070 RAM:Kingston FURY Beast Black RGB EXPO 32GB PSU:Corsair RM850e CASE:Deepcool CH160 Plus
MaxPayne
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14

Príspevok od používateľa MaxPayne »

X40 ultra nemam doteraz žiadny problém, mam ju cca rok a pol
Spoiler: ukázať
Desktop PC
MB: MSI Z97S SLI Krait Edition
CPU: Intel Core i7 4770K @ OC 4,4 GHz - 1,23V (real 1,25V)
Cooler: Noctua NH-D15
GPU: GAINWARD GeForce GTX 1070 Phoenix @ OC 2062/9500
RAM: Kingston Savage 2x8GB KIT DDR3 1600MHz CL9
SSD/HDD: Samsung 850 EVO 250GB + Samsung 850 EVO 500GB + Ext. WD 2.5" 750GB
Sound: HiFime Sabre 9018 USB DAC + Swissonic ASM7
PSU: Super Flower SF-550P14PE Golden King
Monitor: Philips BDM4350UC
Case: Fractal Define R4 Noctua Edition (5x Noctua NF-A14 FLX + 1x Noctua NF-A14 PWM)
Mouse: A4tech Bloody R7
Keyboard: Logitech G15 v1
Gamepad: Xbox One
Chris
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa Chris »

LordKJ napísal: Ut 23. Dec, 2025, 16:01 noo je tam Blum Aventos HK Top vyklopne kovanie.

K tomu som chcel ako v ramci DIY projektu urobit servo, kedze original motor stoji cca 200-250 eur a kedze sa na to kovanie iba nastrkne tak sa to musi nejako dat. Len teda po polroku som stym stale nepohol :D tak som si na vianoce povedal, ze kupim teda original motor.
Je celkom masivny a pekne to funguje len je tam taky maly zadrhel a to ako to ovladat. Bud nejak reverznut ten protokol alebo ako typek na reddite z pred 6 rokov ofejkovat klikanie na baterkovom dialkovom.

Kedze reverzovat sa mi nechce tak som kupil shelly plus uni a napajkoval vystupy na to tlacidlo toho dialkoveho.

No a teda teraz ide klikat cez shelly to dialkove a spusti sa cyklus dveri (open/close) este som tam prihodil door sensor nech viem aktualny stav a pointegroval v HA cez dreame+shelly+zigbee integracie.

Este treba doladit kable (vytlacit krabicku na to shelly, nalepit to na bocnu stenu) a mozno doladit otvaranie/zatvaranie aby to nebolo cely cas otvorene pocas upratovania.

Za stenou co je za skrinou je kupelna tak tam som prevrtal 2 diery na waste kit a je to napojene do sifonu vedla susicky a na prackovom ventile
cool. mas aj nejake fotky z buildu ? :)
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
LordKJ
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49

Príspevok od používateľa LordKJ »

co by si chcel konkretne vidiet? lebo tak je to len skrinka s kuchynskym vyklopom :D
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2

Návrat na "Nákupná poradňa"