X50 sa moc nevydarila. Keď som riešil či zobrať x40 alebo x50 dosť ľudí hlásilo problémy či už firmware alebo technická kvalita.
Mám X40tku asi rok a musím povedať, že výsledky pri vysávaní sú všelijaké niekedy vysaje perfektne inokedy ako keby zabudol na niektoré miesta. Sem tam sa mu stane, že sa nevie vrátiť do stanice a pár krát sa mi stalo aj, že nevedel odpojiť mopy pred vysávaním. A ešte stále som neprišiel nato ako ho nastaviť tak aby si umyl po každej miestnosti. Aj keď mám nastavené v appke aby to tak robil úpne to ignoruje a drží sa preplachovania po určitých m2.
Myslím, že Roborock Qrevo Edge 5V1 v momentálnej zľave je lepší deal. Lepší software a menšia údržba.
Roboticky vysavac
Re: Roboticky vysavac
CPU:9600X MB:ASUS ROG STRIX B850-G GAMING WIFI GPU: INNO3D GeForce RTX 5070 RAM:Kingston FURY Beast Black RGB EXPO 32GB PSU:Corsair RM850e CASE:Deepcool CH160 Plus
- Chris
- Pokročilý používateľ

- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
cool. mas aj nejake fotky z buildu ?LordKJ napísal: Ut 23. Dec, 2025, 16:01 noo je tam Blum Aventos HK Top vyklopne kovanie.
K tomu som chcel ako v ramci DIY projektu urobit servo, kedze original motor stoji cca 200-250 eur a kedze sa na to kovanie iba nastrkne tak sa to musi nejako dat. Len teda po polroku som stym stale nepoholtak som si na vianoce povedal, ze kupim teda original motor.
Je celkom masivny a pekne to funguje len je tam taky maly zadrhel a to ako to ovladat. Bud nejak reverznut ten protokol alebo ako typek na reddite z pred 6 rokov ofejkovat klikanie na baterkovom dialkovom.
Kedze reverzovat sa mi nechce tak som kupil shelly plus uni a napajkoval vystupy na to tlacidlo toho dialkoveho.
No a teda teraz ide klikat cez shelly to dialkove a spusti sa cyklus dveri (open/close) este som tam prihodil door sensor nech viem aktualny stav a pointegroval v HA cez dreame+shelly+zigbee integracie.
Este treba doladit kable (vytlacit krabicku na to shelly, nalepit to na bocnu stenu) a mozno doladit otvaranie/zatvaranie aby to nebolo cely cas otvorene pocas upratovania.
Za stenou co je za skrinou je kupelna tak tam som prevrtal 2 diery na waste kit a je to napojene do sifonu vedla susicky a na prackovom ventile
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
-
LordKJ
- Sponzor fóra gold

- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
co by si chcel konkretne vidiet? lebo tak je to len skrinka s kuchynskym vyklopom 
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2