repro k pc dake mid end , mozno high end...

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
Používateľov profilový obrázok
zoom
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00

Re: repro k pc dake mid end , mozno high end...

Príspevok od používateľa zoom »

Cielom topicu nebolo nechat si poradit, ale nechat si zvalidovat uz urobene rozhodnutie, ze chce nejaky herny akoze-audio nezmysel. To sa neudialo, tak sa zobrala najblizsia vyhovorka, preco musel urobit svoj povodny plan. Rozhodnutie stylom "nemal som na vyber" sa pouziva len na ospravedlnenie uz vybrateho riesenia.

Rovnako to bolo aj vo vedlajsom topicu s WiFi antenou. Clovek ma asi najhorsiu siet, co som za posledne roky videl, kde z nejakej anteny na streche to ide do biedneho routra, odtial do chladnicky, potom do vysavaca, odtial do dalsieho routra a z neho do ineho routra. Vypadava mu net a zaumienil si, ze potrebuje vymenit antenu na streche. Kazdy pisal, ze si ma najprv upratat siet, ale nakoniec po vsetkych vyhovorkach dospela situacia k tomu, ze sa vymenila len antena na streche. Asi mu idu internety lepsie, ale siet ma stale dodrbanu a kostrbato urobenu.

Tak isto sa stalo aj tu. Mozno mozeme byt radi. Ak by si kupil nejake kvalitnejsie audio-monitory, tak by bol este nespokojny, lebo je nauceny na bum-cink efekt z takych pocitacovych chrastitok, kde hyperwoofer duni o 106 a vysky pilia usi, ale stredy nikde. Kazdopadne uz mi je jasne, kde sa nemusim pokusat o radu, lebo to bude zbytocne minuty cas.
žrať spať srať hrať
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Ne 26. Apr, 2015, 16:51

Príspevok od používateľa žrať spať srať hrať »

Ja si neham poradot sak cely pc ste mi tu minule poskladali chcel som ist do core ultra a ste ma prehovorili na amd, teraz gpu ste mi vybrali aj zdroj...len ja sa dakedy pytam na viacerych a s tou sietou to mi povedal provoder...chceli sme ist na starlink ako maju susedia ale dali sme tomu sancu a uz to ide v pohodicke kym neni zle pocasie, lebo ked prsi alebo fuka silno tak mam kusok packet loss. A tieto SSka no to je cisto budget volba ako som mal vedoet ze budu za 280e na predaj ked normalne stoja o stovku viac. Preto som nebral tie edifiery lebo rozdiel ceny okolo 50-60 euro
wingo
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: St 01. Sep, 2010, 20:36

Príspevok od používateľa wingo »

To že je niečo v akcii ešte nemusí znamenať že je to dobrá kúpa. Neviem ako repro, ale keď som mal slúchadlá od SS tak som ich napokon vymenil za slúchadlá od audio značky za 1/4 ceny ktoré hrali lepšie, akurát nemali mikrofón.

Ak ti smiem poradiť vezmi ešte nejaké iné repro, ak chceš ušetriť tak v dnešnej dobe kľudne aj 2.0 vedia zahrať dobre aj bez subwoofera pokiaľ netrváš na dunení podlahy (osobne som nechápal napr. aké basy idú z maličkých Edifier M60), porovnaj a vráť to čo sa ti bude menej páčiť. V dnešnej dobe jednoduchého vrátenia do 14 dní nie je nič jednoduchšie a aspoň budeš spokojný že si si vybral to lepšie konkrétne pre teba, nech už to nakoniec bude čokoľvek. Lebo teraz ťa bude škrieť či si ozaj spravil dobre keď ti každý vraví že si to kupovať nemal.
Spoiler: ukázať
STEAM: http://steamcommunity.com/id/X-w1n9/

PC1:
Ryzen 7 9800X3D, Noctua NH-D14+Arctic P14 PWM PST, ASRock B850M-X WiFi, 32GB DDR5 Kingston Fury Renegade RGB @ 6200, Sapphire Pulse RX 9070XT 16GB, Samsung 980 PRO 2TB, Adata XPG Core Reactor 650W, BeQuiet Pure Base 500DX + 3x Arctic P14 PWM PST, LG 42OLEDC21, Eternico MKS 7010, Logitech G400, Hifiman HE-4XX/Edifier M60 + Topping NX4DSD

PC2:
Ryzen 7600X, Gigabyte B650M Gaming X AX, 32GB DDR5 Kingston Fury@6000, Gigabyte RTX 3070 8GB Vision, SSD Kingston Fury Renegade 1TB, Gigabyte P650SS ICE, Zalman P10 White, ASUS VG279Q, Marvo K605, Rapture ASPIS, Edifier WN820NB Plus
Jednoduska
Sponzor fóra silver
Sponzor fóra silver
Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45

Príspevok od používateľa Jednoduska »

Chce očividne basy, nech vezme 2.1.

Tieto mám doma, hrajú za tú cenu dobre:

https://reprosustavy-a-reproduktory.heu ... s#prehlad/

alebo vyšší model skoro o 100 drahší:
https://reprosustavy-a-reproduktory.heu ... /#prehlad/

máš to akurát do 250 alebo do 320, medzi to ucenu toho čo si kúpil. tak si to zober a porovnaj...a daj vedieť čo sa ti viac páči, jedny môžeš vrátiť.
CASE: Xtia X-mini pro, CPU: AMD Ryzen 7600, RAM: 32GB, GPU: AMD Powercolor 9060 XT, 1GB SSD, CPU Cooler Bequiet! Pure Loop 2
FVE: pole 8,3, menic 6,5, baterka 17,3.

Ignore list:
Spoiler: ukázať
DesRe, IVNAtor, SKiLEX, stiv
žrať spať srať hrať
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Ne 26. Apr, 2015, 16:51

Príspevok od používateľa žrať spať srať hrať »

Noo diky hej tak tie edifiery som pozeral aj testovacky na youtube a tak...porovnavacie videa no vyzeraju fakt fajne, ak sa mi nebudu tieto SSka pacit tak ich vratim a zoberem tie edifiery. No problem je ze ked som bol to objednavat do brlohu tak typek mi povedal nech nestracam cas lebo uz som asi bral posledny kus. Este vecer mali ich 3 alebo 5+ na sklade za tu cenu a ked uz som objednaval tak po objednavke vyskocilo ze uz nemaju na sklade a cakaju na dostupnost. Tak nvm ci mam riskovat aj ked by boli horsie a vratit ich...Ale ako som sa uz pytal vyssie je dobre mat ten subac na dakom stoliku na pevnych nohach alebo na na dakom nocnom stoliku lebo ten subac mam strasne blizko balkonovych dveri a je tam velka zmena teploty kedykolvek ich otvorim a preto si myslim ze mi tie Z5500 odisli. Proste nezvladali ze cez zimu som otvoril balkon a islo na ne aj -5, alebo menej stupnov. Ale ze ci ten stolik neovplyvni nejako kvalitu zvuku...Popravde nemozem dat subac inde lebo tam je optimalna kvalita zvuku pre subac v miestnosti je to v optimalnej vzdialenosti od steny a neni to ani v rohu, proste ideal a ani nemam inde miesto dostupne kde by som ich mohol dat.

Návrat na "Nákupná poradňa"