Hladam lacnu VPS pre domace pouzitie na skrytie NAS. Bude na tom jazdit len StartTunel. Zda sa mi nejak vela platit za toto 4 - 5 eur / mes.
Nejake skusenosti / odporucania ?
podmienky:
- dedikovana verejna IP
- minimalne naroky na CPU / RAM / HDD ( / sdd )
- 1gbps bandw.
Vopred dakujem
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
okay, nebude to nejak extra potrebne mat nonstop 1hbps - to by som ozelel ... je to na selfhosted nextcloud a pod. Tu mi prakticky staci moj upload, antik ho ma niekde na urovni 200mbps.
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
Ak to potrebujes len pre seba alebo par ludi v rodine, tak to jednoducho nechaj doma a urob si pekny pristup. Ako to planujes pouzivat?
Ked pises, ze mas Antik, tak teraz pozeram ich stranku a za 18,40€ mas 1/1 Gbit? Vsak to je uplne skvela cena a upload. Tych 5-8 evri, co by si platil za VPS, daj radsej na dobru VPN a vyuzijes to aj na dalsie veci.
Nie, potrebujem VPS, pretoze niektore servisy zo startos budu verejne vratane landing page ( o co sa bude starat start tunel ).
- Satoshi Nakamoto
Mne teraz prisla rocna faktura za forpsi vps za 33 eur, a rozmyslam ci mi ho treba, lebo ho mam len tak pre pripad, ale nic mi tam realne nebezi.
Pozeral som stranku toho start tunnel a nejako som nepochopil nepochopil preco by som ho mal pouzivat. Co mi da navyse oproti cloudflare proxy, ktory tiez schova moju ip adresu a navyse tam viem nastavit pravidla aby povolil pristup len z konkretnych IP rozsahov apod.?