Okej, beriem spat. Budem na to mysliet, ked budem mat moznost, tak si to rad porovnam na vlastne usi.Dunar napísal: St 08. Júl, 2026, 11:21Bude tam veľky rozdiel.Danix64 napísal: St 08. Júl, 2026, 10:16 ale ak by sme porovnali nie uplne mizerne repro, ale dajme tomu nejaku dobru strednu triedu (z audio/hi-fi znaciek, nie z PC "gaming" kategorie) napr. v cene 300 Eur (najlepsie co sa da zonhat v tej cene) a porovnali ich s high-end-ovejsimi repro za 2000 Eur, tak tam velky rozdiel nebude ak zdroj zvuku bude mizerna integrovana zvukovka v PC.
repro k pc dake mid end , mozno high end...
- Danix64
- Používateľ

- Dátum registrácie: Po 12. Máj, 2008, 14:00
Re: repro k pc dake mid end , mozno high end...
Spoiler: ukázať
Dal som aj do vedľajšej témy, ale ak by niekto chcel, stojany za 16€
https://www.audigo.sk/Prislusenstvi-83/ ... jany-cerne
https://www.audigo.sk/Prislusenstvi-83/ ... jany-cerne
CPU: R7-9800X3D Cooler: AC LF3 420 MB: x870E Nova GPU: RTX 3080 Ti Suprim X
RAM: Corsair Vengenance 64GB 6200CL28 SSD OS: Corsair MP600 PRO XT 2TB
PSU: Corsair HX1000 CASE: Fractal Torrent
RAM: Corsair Vengenance 64GB 6200CL28 SSD OS: Corsair MP600 PRO XT 2TB
PSU: Corsair HX1000 CASE: Fractal Torrent
- M1ch4l
- VIP

- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Danix64 napísal: St 08. Júl, 2026, 10:16 ale ak by sme porovnali nie uplne mizerne repro, ale dajme tomu nejaku dobru strednu triedu (z audio/hi-fi znaciek, nie z PC "gaming" kategorie) napr. v cene 300 Eur (najlepsie co sa da zonhat v tej cene) a porovnali ich s high-end-ovejsimi repro za 2000 Eur, tak tam velky rozdiel nebude ak zdroj zvuku bude mizerna integrovana zvukovka v PC.
Moj nazor. Mozno sa mylim - nazivo som taketo porovnanie nerobil este.
Ale pri mojom mizernom sluchu som pocul sakra rozdiel v kvalite ked som presiel z integrovanej zvukovky na USB DAC pri cca 150 eurovych sluchadlach Audio Technica s otvorenou konstrukciou.
Ten rozdiel co si pocul bol pravdepodobne hlavne o zosilnovaci a menej o samotnom DAC.
Keby si zobral tu modelovu situaciu s repro a pouzil rovnaky zosilnovac a porovnaval
- integrovanu zvukovku pouzitu len ako DAC
- nejaky slusny budget DAC
- high-end DAC
Tak od "0" k tomu budgetovemu zakladu by si mal vacsie rozdiely. Ale od toho zakladneho DAC hore uz minimalne az nepocutelne. Akonahle sa dostanes na nejaku zakladnu uroven, upgrade DAC neprida takmer nic. Potencialne niekde blizko tej "0" by si ale mohol aj ciastocne zmazat rozdiely medzi repro.
Music: AKG K712 Pro / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať