Dostal som do stavu kedy potrebujem notebook. Chcel by som nejaky repas/refurbiš okolo 300€
Internety, office a ak sa dokopem k tomu chcem sa zoznamit s linux, python a kto vie kam ma to zaveje.... Na zaciatok staci.
Sem tam ako Playstation remote play device.
Casto bude pouzivany v posteli na bruchu/prikrívke.
Smart card reader (slovensko.sk) nieje podmienka ale poteší.
Čo sledujem vlákna dost ma zaujali ponuky v itzoo čo si tu sharujete, ale nechcem cudzojazyčnu klavesnicu, bud sk/cz alebo en .
Preto som itzoo nakoniec škrtol.
Po konverzácii s AI som v podstate naklonený pre T14 gen2 s Rezníkom. Aktualne vidim T14 g2 5650U/16GB na gigacomputer za 301 so zľavovym kódom.
Co by ste mi odporučili. Ani HP probooky niesu zle ale nedávno som musel kvoli jednému tlacidlu na manzelkinom meniť cely palmrest co ma dost znechutilo.
(fun experience but pricey...)
Mozno este X13 g2 kvoli WUXGA rozliseniu?
Repas noťas
Re: Repas noťas
Pokiaľ je pre teba SK/CZ/EN klávesnica podmienka, repas úplne cesta nebude. Od každého predajcu dostaneš prakticky náhodný výber z rôznych európskych jazykov.
ITX >>> ATX
- HellAngel
- Sponzor fóra gold

- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
na t14 gen2 zozenies SK klavesnicu velmi lahko a cena je nizka, do 50eur.
t14 je dobra volba
t14 je dobra volba
NB: Lenovo Legion 15 15AHP10: AMD Ryzen 7 260, 32GB RAM, 2+1TB SSD, RTX 5050 8GB
- michalesku
- Používateľ

- Dátum registrácie: So 02. Jún, 2012, 11:56
Niektori predajcovia to uvadzaju, u Gigacomputer som si to pri druhej objednavke pre seba preveroval mailom. Uplne suhlasim, potesi, ja som si do jedneho notebooku musel citacku premontovat, druhy som uz kupoval po prevereni.. Inak pre Fujitsu to na eBay-i stalo asi 12 € aj s dopravou, treba pozriet, ake by boli moznosti pri modeli, ktory by si kupoval..zodiaq napísal: Ne 19. Júl, 2026, 17:18 ... Smart card reader (slovensko.sk) nieje podmienka ale poteší.
CZ polepky ma Gigacomputer standardne bez ohladu na povodnu klavesnicu, akurat pri podsvietenych klavesniciach to nema ten efekt.. U ostatnych je to na otazku, alebo, ako sa tu pise, kupit komplet CZ/SK klavesnicu a prehodit..
Skrtnut predajcu len kvoli tomuto, to ich zoskrtas takmer vsetkych..
ProBooky nie su zle, ale uz to par rokov nie je entry level biznis bookov, minimalne spracovanim su blizsie consumer plastakom..
T14 gen.2 bude fajn, ako si to tu uz tiez mal napisane..
Spoiler: ukázať
- molnart
- Sponzor fóra gold

- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
na slovensko.sk uz dobrych par rokov citacku nepotrebujes, to len tak na margo
Spoiler: ukázať
Ak myslis moznost autorizovat prihlasenie cez mobil, tak ano, nepotrebuje. Ale povedzme si rovno, ak by bolo podobne user friendly riesene sprevadzkovanie FB, IG a podobne, dnes by sme nemuseli riesit zavislost od socialnych sieti 
- zodiaq
- Používateľ

- Dátum registrácie: Po 17. Aug, 2009, 09:14
Kedze aj inde je to sklavesnicou podobne presvecili ste ma a na ITzoo naskladnili 1ks T14 g2 Intel - C trieda za 171,05 po zlave s kodom.
Objednal som ho.
Uvidime v akom stave pride a ked tak zaimvestujem do klavesnice. Ked tak pojde do sveta a kupim iny
Objednal som ho.
Uvidime v akom stave pride a ked tak zaimvestujem do klavesnice. Ked tak pojde do sveta a kupim iny
Inak displej sa da tiez jednoducho vymenit, okolo 50€ za kvalitne.
- pepkopav
- Notebook expert

- Dátum registrácie: Ne 19. Feb, 2012, 19:05
t14 gen2 vlastním,kúpený na vta data za cca 270€ kategória a ,originál cz/sk klávesnica...u c treba dúfať,že nebude poškodený displej,spolu s klávesnicou to bude o 100€ viac
ASUS ROG Strix G18 Intel Core i9 14900HX,RAM 32GB DDR5,NVIDIA GeForce RTX 4060,SSD 3Tb,IPS 2560X1600,Windows 11...