Ja by som to vratil v 14-dnovej lehote a zobral nieco ine. Toto je presne ten najhorsi nakup, co si podla mna mohol spravit. Skoda, ze si do toho siel takou hura akciou a neporadil sa. Kolko evri si usetril, ze si zobral nejaku taku haraburdu s kvalitou C a talianskou klavesnicou bez podsvietenia? 100-150,-€? Za aky dlhy cas to zarobis? 2 dni? Ako dlho budes objednavat klavesnice, displeje a kolko budu stat? Kolko bude trvat rozoberanie notebooku a vymena? Fakt nie je lepsie si priplatit trochu a mat normalny notebook hned na zaciatku a bez prace?
Ako ludia radi napisu, ze vsetko sa da vymenit, ale zase zhananie veci a rozoberanie NTB je pre mna utrpenie - nenavidim plastove klipy a k tomu ohybajuce sa dielce, kedy nevies, ci ides nieco zlomit.
Repas noťas
- zodiaq
- Používateľ

- Dátum registrácie: Po 17. Aug, 2009, 09:14
Re: Repas noťas
Aktualne som na nom nieco cez 2.5h s full jasom a som na 56% baterie od plneho nabitia. To si myslim ze nieje zle.
Fliacok vobec neregistrujem. Je velky asi ako 1 znak/pismeno. Len ta klavesnica. Niesom zvyknuty robit bez numpadu a este s italiano layoutom, proste neviem kde hladat znaky
. Asi objednam nalepky na klavesy a dobre bude. Viac investovat nebudem, to radsej odlozim € na novsi variant a tento potom poslem do sveta. Na zaciatok mi bude musiet stacit.
Fliacok vobec neregistrujem. Je velky asi ako 1 znak/pismeno. Len ta klavesnica. Niesom zvyknuty robit bez numpadu a este s italiano layoutom, proste neviem kde hladat znaky
Re: Repas noťas
Tie podsvietene klavesnice maju:
1. Nic moc podsvietenie, je dost tmave a vypina sa kazdych par sekund
2. Podsvietene klavesnice pisu horsie ako nepodsvietene.
1. Nic moc podsvietenie, je dost tmave a vypina sa kazdych par sekund
2. Podsvietene klavesnice pisu horsie ako nepodsvietene.