Da sa vselico, otazka ako si upraces priority. Ak trvas na headsete s mikrofonom, tak sa sam obmedzujes a kludne si kup co uznas za vhodne. Ak to spravis ako som ti poradil uz v prvom prispevku a Dunar ti to potvrdil, mas ovela sirsie moznosti a na vyssej kvalitativnej urovni.
Mas moznost zobrat moje HD650 alebo hifimany (maju aj DAC aj sa zbavis kabla ak chces) oboje su zvukovo ovela dalej ako zatial vsetko spomenute, v rozpocte bez navysenia (aj ked ku HD by som uz DAC odporucal casom). Som ochotny ti dat na ne aj nejaku zaruku a ak si priamo z SL, tak v ramci moto vyjazdu ti ich viem aj na skusku doviezt. Nechcem si tu robit reklamu, len ti davam moznosti.
Do 200€ nie je moja kategoria, takze preto som to nechal na inych, od 300+ ti viem poradit uz vselico
PC sluchadla do 150€
Re: PC sluchadla do 150€
MB: GIGABYTE B850 AORUS ELITE CPU: AMD Ryzen 7 9800X3D Cooler: DeepCool AK620 GPU: GAINWARD GeForce RTX 5070 Ti Phoenix-S 16G SSD: Samsung 990 PRO 2 TB RAM: Patriot Viper Venom 32 GB DDR5 6000 MHz CL30 Case: NZXT H5 Flow PSU: ADATA XPG CORE REACTOR II 1000W
Klavesnica: Logitech G915 Lightspeed GL linear
Mys: GLorious model D (coskoro ex), Logitech MX Master 2S
Monitor: LG 38GN950-B
Zvuk: Topping DX5 lite + 2x Mackie MR524 + Hifiman Arya Stealth / Meze 109 pro + Niceboy Voice call
Simrig HW: Fanatec CSL DD 8 Nm + WRC, DIY pedale, Heusinkveld simshifter + handbrake v2, Trackracer TR120
Klavesnica: Logitech G915 Lightspeed GL linear
Mys: GLorious model D (coskoro ex), Logitech MX Master 2S
Monitor: LG 38GN950-B
Zvuk: Topping DX5 lite + 2x Mackie MR524 + Hifiman Arya Stealth / Meze 109 pro + Niceboy Voice call
Simrig HW: Fanatec CSL DD 8 Nm + WRC, DIY pedale, Heusinkveld simshifter + handbrake v2, Trackracer TR120